Siirry sisältötekstiin

Tampuuri Kenttätyökalun offline ominaisuudet asuntotarkastuksien tekemisessä

Tampuuri Tablet sovelluksesta tuttu Offline-tila on nyt tuotu myös Tampuuri Kenttätyökaluun.

sahkoinen-hakemus-tampuuri

Ensimmäisenä toteutuksena mahdollistettiin asuntotarkastuksien tekeminen ilman verkkoyhteyttä (offline-tilassa). Oman seinän tarkastuslistalta (asuntotarkastuslistalta) voi lisätä yhteensä viisi (5) asuntotarkastusta valitun laitteen Offline-muistiin.

Kuva: Oman seinän tarkastuslistalta voidaan lisätä tarkastuksia Offline-tilaan

Offline-tilassa tarkastuslomakkeella voi muokata pintoja/varusteita sekä niiden kuntotietoja, lisätä kuvia tarkastuskorteille sekä tallentaan tarkastuksen lisätiedot

Kuva: Tarkastulomakkeen ulkoasu Offline-tilassa

Offline tarkastukset toimivat parhaiten silloin, kun käytetään esimerkiksi sellaista laitetta jossa ei ole sisällä omaa SIM-korttia (esim. IPad ilman SIM korttia). Tällöin toimistolla ladataan tarkastukset Offline-tilaan ja kentällä tarkastukset tehdään ilman verkkoyhteyttä. Offline-tilassa tallennetut tiedot viedään takaisin Tampuuriin ”Lähetä tiedot palvelimelle” nappia painamalla ja tällöin myös kaikki tallennetut kuvat.

Puhelinkäytössä offline-tila ei ole niin käytännöllinen, koska puhelimessa on melkein aina nettiyhteys käytettävissä. Tablet laitteissa nettiyhteys voi olla vain Wifi verkon kautta, jolloin tämä uusi mahdollisuus ladata koko tarkastus offline-tilaan auttaa niitä tarkastajia joilla on Tablet laite käytössä.

Kokeilkaa uutta mahdollisuutta ja antakaa palautetta meille miten ominaisuus toimii ja mitä parannettavaa tässä ominaisuudessa olisi.

Suosituimmat