Siirry sisältötekstiin

Wilman matka jatkuu

Vieläkö muistat, kun lapsena kuljetit repaleista reissuvihkoa repussasi?

Wilma uudistuu
Wilma uudistuu

Tai kun aloittelevana lukiolaisena selasit hämmentyneenä opinto-opasta ja olit hukkua papereihin, joissa tiedotettiin yhdestä jos toisestakin tärkeästä ja muistettavasta asiasta? Teitkö kurssitarjotinvalintasi paperille ja juhlallisesti toimitit sen ryhmänohjaajalle, vai pääsitkö tekemään valinnat koulun ATK-luokassa tietokoneella? Käytit silloin ehkä Vallu-ohjelmaa, Wilman edeltäjää.

Ajat ja tavat ovat muuttuneet merkittävästi. Omat lapset ovat saaneet jättää paperit historiaan. Tieto tuntikäytöksestä kilahtaa vanhempien kännykkään, oppilaat voivat netissä tutkia opinto-opasta, katsoa päivän työjärjestyksen, koepäivät, koearvosanat, koulun tiedotteet — ja tehdä ne kurssivalinnat. Tämän he hoitavat Wilmalla.

Uusia tuulia

Ajat ovat muuttuneet myös yrityksessämme. Huhtikuussa 2016 Visma osti StarSoft Oy:n, ja tulimme osaksi Visma-konsernia. StarSoft on toiminut vuodesta 1987 saakka ja on alansa markkinajohtaja Suomessa. Asiakkainamme on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia.

Marraskuun alusta lähtien toimimme nimellä Visma InCommunity. Uuden nimen taustalla on ajatus tarjota yhteiskunnassa tarpeellisia tuotteita ja palveluita, joiden käyttäjäkunta koostuu sekä yhteiskunnan toimijoista että sen kaikista asukkaista.

Yrityksemme kirkkaasti tunnetuin tuote on verkkopalvelu Wilma, joka sekin marraskuussa pukeutui uuteen designiin. Visman tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymien design on nimeltään Nordic Cool, joka näkyy nyt myös Wilman ulkoasussa ja sen myötä reilun kahden miljoonan suomalaisen arjessa. Wilma ja kouluhallinnolle tutuksi tulleet tuotteet Primus ja Kurre ovat nyt osa uutta Visma InSchool -tuoteperhettä, joka kattaa kaikki yrityksen kouluhallinnon tuotteet.

Uuden nimen myötä ohjelmissa näkynyt tähti väistyi ja teki tilaa uudelle ikonille. Uusi pyöreälinjainen ikoni on saanut vaikutteensa tarkkanäköisen pöllön silmästä. Pöllö eläimenä tunnetusti symboloi useissa taruissa viisautta, turvallista tietäjää ja opettajan roolia eläinkunnassa. Ikoni kuvastaa tämän viisaan pöllön tarkkanäköistä silmää, jonka laajassa näkökentässä ei mikään tieto jää piiloon. Tämä sopii ”kuin silmä päähän” yrityksen kaiken kattavalle ohjelmaperheelle.

x1024wilma
x1024wilma
pollo2

Vismalaistumisen myötä jatkamme matkaa entistä voimakkaampana, uudet tuulet vahvistavat osaamistamme ja antavat vielä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme. Jatkamme edelleen markkinoiden parhaimmistoon kuuluvien ohjelmistojemme kehittämistä yhdessä asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme kanssa. Luotamme siihen, että tekemällä yhdessä Visma InSchool -tuoteperhe tulee olemaan entistä parempi. Tulevaisuudennäkymissä siintää Pohjoismaiden ja Euroopan kouluhallinnon tehostaminen rautaisten ammattilaisten asenteella. Kouluhallinnon ratkaisujen myötä Visma on nyt lähempänä yhä useampaa ihmistä ja helpottamassa kaikkien arkea.

Visma to the people!

Lisätietoja: www.visma.fi/wilma/

Suosituimmat