Siirry sisältötekstiin

Mitä uudistuksia nähtiin Fivaldissa vuonna 2020?

Mitä Visma Fivaldin historian suurin kokonaisuudistus tuo tullessaan? Ohjelmiston kehitys jatkuu aktiivisesti ja tähtäimessä on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi taloushallinnon ohjelmisto.

Vuosi 2020 tuo Fivaldin asiakkaan taskuun

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto, kertoo Taloushallintoliiton taannoin julkaisema tutkimus. Paraskaan ohjelmisto ei kuitenkaan täytä tulevaisuuden tarpeita, jos ohjelmiston kehitykseen ei investoida. Meillä Visma Fivaldin kehitystiimissä on tällä hetkellä menossa Fivaldin historian suurin kokonaisuudistus. Ohjelmiston uudistamiseen on investoitu merkittävästi ja Visma Fivaldin kokonaisuudistus jatkuu nopealla tempolla yli 40 tuotekehittäjän voimin.

Tavoitteena entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote

Fivaldin historian suurimman kehitysuudistuksen tähtäimessä on tehdä Fivaldista entistäkin helppokäyttöisempi työkalu, jolla tilitoimisto pystyy jatkossakin hoitamaan kaikentyyppiset asiakkuudet – sekä perinteiset, osasähköiset että sähköiset. Lyhyesti sanottuna siis työkalu, joka on tilitoimistojen paras kaveri.

Vuoden 2020 puolella olemme tuoneet asiakkaillemme jo kasan uusia toiminnallisuuksia, joista suosituin lienee täysin uusi, selainpohjainen myynninhallinta. Paljon hyvää palautetta kerännyt toiminnallisuus nopeuttaa ja sujuvoittaa laskujen pyöritystä. Myös uusi kirjautumissivusto Visma Connect tekee elämästä helpompaa; Connect mahdollistaa kaksivaiheisen kirjautumisen, joka lisää tietoturvaa ja helpottaa käyttäjätunnusten hallintaa. Lisäksi yhdellä kirjautumisella voi nyt käyttää useampia Visman tuotteita.

Ja vielä muutama uudistus mainittakoon; Tikon-tilitoimistoille toteutetun tiedonsiirtotyökalun avulla tilitoimisto siirtää käden käänteessä asiakastiedot vanhasta järjestelmästä Visma Fivaldiin. Lisäksi kielituki englannin kieleen mahdollistaa järjestelmän yhteiskäytön myös vieraskielisten asiakkuuksien kanssa.

Lisää automaatiota ja parempaa palkanlaskentaa – mitä muita uudistuksia nähtiin vuonna 2020?

Vuoden 2020 toisella puoliskolla jatkoimme myynninhallinnan aktiivista kehitystä. Tilitoimiston asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat saavat monipuolisemman ja kattavamman toiminnallisuuden, jolla on mahdollista hoitaa lähes kaikki laskutukseen liittyvät tarpeet. Tästä hyötyvät myös tilitoimistot – mitä useampi asiakas on sähköinen ja käyttää myyntilaskuja yhdessä tilitoimiston kanssa, sen reaaliaikaisempaa, sähköisempää ja parempaa palvelua tilitoimistot pystyvät tarjoamaan asiakkailleen.

Ohjelmiston kehitys jatkuu aktiivisesti ja tähtäimessä on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi taloushallinnon ohjelmisto.

Ostolaskujen puolella olemme kehittäneet mobiilisovellusta kuittien käsittelyyn, joka tuo Fivaldin asiakkaiden taskuun. Tulevaisuudessa tilitoimiston asiakas pystyy hyväksymään ja käsittelemään ostolaskut mobiilisti, eli omalla puhelimellaan. Lisäksi toistuvien ostolaskujen hyväksyntään tuomme automaattitoiminnon, jonka avulla tietyltä toimittajalta tulevat laskut voidaan hyväksyä automaattisesti. Uudistus helpottaa tilitoimiston asiakkaan päivittäistä arkea automatisoimalla toistuvien laskujen hyväksynnän.

Vielä ainakin yksi iso päivitys mahtui tähän vuoteen; Visma Payroll palkanlaskennan integraatio tuli täydentämään tämänhetkistä palkanlaskentaa. Jatkossa tilitoimisto pystyy siis palvelemaan entistä helpommin ja monipuolisemmin palkanlaskennan asiakkaitaan.

Suuri osa uudistuksista tapahtuu konepellin alla

Konepellin alla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Suurin osa Fivaldin uudistuksista nimittäin ei ole millään tavalla suoraan näkyviä asiakkaille, vaan liittyvät teknologiaan toiminnallisuuksien taustalla. Tottakai asiakkaat tästäkin hyötyvät; järjestelmä toimii nopeammin, toiminnallisuudesta toiseen siirtyminen on saumatonta ja uusi teknologia kantaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Tämä tarkoittaa myös sitä, että muutoksia tapahtuu meillä sisäisesti tuotekehityksessä ja tavoissamme tehdä töitä. Muutosten tavoitteena on tuotekehityksen vauhdittaminen, jotta saamme tuotettua enemmän ja parempia toiminnallisuuksia asiakkaillemme.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Tätä kaikkea siis tarkoitamme, kun puhumme Fivaldin historian suurimmasta kokonaisuudistuksesta. Haluamme luoda ohjelmiston, joka voi olla aidosti tilitoimiston sekä pk-yritysten ainoa päivittäinen työkalu. Tilitoimiston asiakkaille taas haluamme tarjota kattavat ja helppokäyttöiset työkalut päivittäisten prosessien hoitamiseen.

Tule mukaan seuraamaan Fivaldin historian suurinta kokonaisuudistusta. Päivitämme tulevaisuuden suuntaviivat säännöllisesti tuotekehityssuunnitelmaan.

Tutustu Fivaldi-taloushallintoon!
Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana. Varaa demoaika >>

Lue myös:
Opas: Taloushallinnon ohjelmistot vertailussa – tutustu ominaisuuksiin ja löydä sopiva ohjelma
Lisää työtä tehostavia toiminnallisuuksia – näin Visma Fivaldin kehitys jatkuu
Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto!
Fivaldi tukee jatkossakin tilitoimiston mappiasiakkaita
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa
Opas: Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas

Lue lisää Fivaldista: fivaldi.fi

Suosituimmat