Vuosi 2020 tuo Visma Fivaldin asiakkaan taskuun – mitä muita uudistuksia on tulossa?

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto, kertoo Taloushallintoliiton taannoin julkaisema tutkimus. Paraskaan ohjelmisto ei kuitenkaan täytä tulevaisuuden tarpeita, jos ohjelmiston kehitykseen ei investoida. Meillä Visma Fivaldin kehitystiimissä on tällä hetkellä menossa Fivaldin historian suurin kokonaisuudistus. Ohjelmiston uudistamiseen on investoitu merkittävästi ja Visma Fivaldin kokonaisuudistus jatkuu nopealla tempolla yli 40 tuotekehittäjän voimin.

Tavoitteena entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote

Fivaldin historian suurimman kehitysuudistuksen tähtäimessä on tehdä Fivaldista entistäkin helppokäyttöisempi työkalu, jolla tilitoimisto pystyy jatkossakin hoitamaan kaikentyyppiset asiakkuudet – sekä perinteiset, osasähköiset että sähköiset. Lyhyesti sanottuna siis työkalu, joka on tilitoimistojen paras kaveri.

Tämän vuoden puolella olemme tuoneet asiakkaillemme jo kasan uusia toiminnallisuuksia, joista suosituin lienee täysin uusi, selainpohjainen myynninhallinta. Paljon hyvää palautetta kerännyt toiminnallisuus nopeuttaa ja sujuvoittaa laskujen pyöritystä. Myös uusi kirjautumissivusto Visma Connect tekee elämästä helpompaa; Connect mahdollistaa kaksivaiheisen kirjautumisen, joka lisää tietoturvaa ja helpottaa käyttäjätunnusten hallintaa. Lisäksi yhdellä kirjautumisella voi nyt käyttää useampia Visman tuotteita.

Ja vielä muutama uudistus mainittakoon; Tikon-tilitoimistoille toteutetun tiedonsiirtotyökalun avulla tilitoimisto siirtää käden käänteessä asiakastiedot vanhasta järjestelmästä Visma Fivaldiin. Lisäksi kielituki englannin kieleen mahdollistaa järjestelmän yhteiskäytön myös vieraskielisten asiakkuuksien kanssa.

Taskukokoinen Fivaldi, lisää automaatiota ja parempaa palkanlaskentaa – mitä muita uudistuksia nähdään vuonna 2020?

Vuoden 2020 toisella puoliskolla jatkamme myynninhallinnan aktiivista kehitystä. Tilitoimiston asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat saavat monipuolisemman ja kattavamman toiminnallisuuden, jolla on mahdollista hoitaa lähes kaikki laskutukseen liittyvät tarpeet. Tästä hyötyvät myös tilitoimistot mitä useampi asiakas on sähköinen ja käyttää myyntilaskuja yhdessä tilitoimiston kanssa, sen reaaliaikaisempaa, sähköisempää ja parempaa palvelua tilitoimistot pystyvät tarjoamaan asiakkailleen.

Ohjelmiston kehitys jatkuu aktiivisesti ja tähtäimessä on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi taloushallinnon ohjelmisto.

Ostolaskujen puolella tuomme Fivaldin asiakkaiden taskuun kehittämällä mobiilisovellusta kuittien käsittelyyn. Jatkossa tilitoimiston asiakas pystyy hyväksymään ja käsittelemään ostolaskut mobiilisti, eli omalla puhelimellaan. Lisäksi toistuvien ostolaskujen hyväksyntään tuomme automaattitoiminnon, jonka avulla tietyltä toimittajalta tulevat laskut voidaan hyväksyä automaattisesti. Uudistus helpottaa tilitoimiston asiakkaan päivittäistä arkea automatisoimalla toistuvien laskujen hyväksynnän.

Vielä ainakin yksi iso päivitys mahtuu tähän vuoteen; Visma Payroll palkanlaskennan integraatio tulee syksyllä täydentämään tämänhetkistä palkanlaskentaa. Jatkossa tilitoimisto pystyy siis palvelemaan entistä helpommin ja monipuolisemmin palkanlaskennan asiakkaitaan.

Suuri osa uudistuksista tapahtuu konepellin alla

Konepellin alla tapahtuu tällä hetkellä paljon. Suurin osa Fivaldin uudistuksista nimittäin ei ole millään tavalla suoraan näkyviä asiakkaille, vaan liittyvät teknologiaan toiminnallisuuksien taustalla. Tottakai asiakkaat tästäkin hyötyvät; järjestelmä toimii nopeammin, toiminnallisuudesta toiseen siirtyminen on saumatonta ja uusi teknologia kantaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Tämä tarkoittaa myös sitä, että muutoksia tapahtuu meillä sisäisesti tuotekehityksessä ja tavoissamme tehdä töitä. Muutosten tavoitteena on tuotekehityksen vauhdittaminen, jotta saamme tuotettua enemmän ja parempia toiminnallisuuksia asiakkaillemme.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Tätä kaikkea siis tarkoitamme, kun puhumme Fivaldin historian suurimmasta kokonaisuudistuksesta. Haluamme luoda ohjelmiston tilitoimistoille, joka voi olla aidosti tilitoimiston ainoa päivittäinen työkalu. Tilitoimiston asiakkaille taas haluamme tarjota kattavat ja helppokäyttöiset työkalut päivittäisten prosessien hoitamiseen.

Tule mukaan seuraamaan Fivaldin historian suurinta kokonaisuudistusta. Päivitämme tulevaisuuden suuntaviivat säännöllisesti roadmapille.

Tikon-tilitoimisto Löydä asiakkaillesi uusi koti Fivaldista ❤ Tule mukaan webinaariimme 25.9. klo 14! Webinaarissa käymme läpi, miten Tikon-tilitoimiston siirtyminen Visma Fivaldiin tapahtuu ja mitä samankaltaisuuksia ohjelmistoista löytyy. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

Kampanjaetu Tikon-tilitoimistoille: Vaihda nyt Visma Fivaldiin ja hyödynnä rahanarvoiset edut! Lue lisää kampanjaeduista >

Lue myös:
Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto!
Fivaldi tukee jatkossakin tilitoimiston mappiasiakkaita
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa

Lue lisää Fivaldista: fivaldi.fi

1