Siirry sisältötekstiin

Visma Scannerilla lähetät kuittisi kirjanpitäjällesi sekunneissa

Ärsyttääkö kuittirumba? Nyt toimitat yrityksesi kuitit sekunneissa kirjanpitäjällesi Visma Scannerilla. Lue lisää!

Lähes poikkeuksetta yrityksen kuin yrityksen arjessa syntyy ainakin silloin tällöin kuluja, joista pitäisi saada toimitettua kuitit kirjanpitäjälle. Sähköisten kuittien ratkaisut ovat yleistymässä, mutta yhä edelleen valtaosa kaupoista antaa ostajan käteen perinteisen paperikuitin. Kuitti päätyy helposti lompakon tai taskun pohjalle, jossa rypistyneitä ja haalistuneita lappusia on vaikea tulkita – tai kadonneita kuitteja raskas metsästää kirjanpitoon. Kuulostaako tutulta? Niin meistäkin.

Tämän tulkinta- ja metsästysoperaation jälkeen kirjanpitäjän kallisarvoista työaikaa käytetään siihen, että kulu kirjataan kirjanpitoon ja tosite tallennetaan joko sähköiseen arkistoon tai perinteisemmin kansioon talteen. Miksi et säästäisi itseltäsi ja kirjanpitäjältäsi sekä vaivaa että aikaa Visma Scannerilla, jolla voit leikata kuittien kanssa käytetyn ajan sekunteihin?

Mikä Visma Scanner?

Visma Scanner on mobiilisovellus, jolla saat kuitit napin painalluksella suoraan kirjanpitäjällesi missä ja milloin vain. Scannerin käyttö on helppoa ja nopeaa: avaa Scannerin kameranäkymä, napsaise kuitista kuva ja paina ”lähetä”. Scannerin koneluku osaa tulkita kuitista tietoja ja poistaa näin käsityötä sekä sinulta että kirjanpitäjältäsi. Halutessasi voit toki myös kertoa sovelluksen kautta kirjanpitäjällesi kuitista lisätietoja, kuten kululajin.

Scanner on yhdistetty Suomen käytetyimpään taloudenhallintasovellukseen Visma Fivaldiin, joten kirjanpitäjäsi saa kuitin suoraan ohjelmaan ilman manuaalista naputtelua. Kuitit pysyvät Scannerissa tallessa, ja kuvat siirtyvät automaattisesti Fivaldin sähköiseen arkistoon, kun kirjanpitäjäsi on käsitellyt kulun. Mikä parasta, saat tarkempaa ja ajankohtaisempaa tietoa yrityksesi taloustilanteesta, kun lähetät kuitit heti kulun synnyttyä kirjanpitoon.

Mitä Scanner maksaa ja miten saan sen käyttööni?

Visma Scanner on Fivaldin käyttäjille ilmainen vuoden 2022 loppuun asti, joten ratkaisun testaaminen on helppoa ja ei vaadi sitoutumista jatkuviin kustannuksiin. Saat Scannerin käyttöösi ottamalla yhteyttä tilitoimistoosi ja kysymällä ratkaisusta. Jos haluat kuulla meiltä lisää Scannerista tai hoidat taloushallintosi ilman tilitoimistoa, ota meihin yhteyttä!

Lopeta paperikuittien pyörittely ja siirrä kuitit näppärästi suoraan puhelimellasi kirjanpitäjällesi Fivaldiin!

Tutustu Visma Scanneriin

Suosituimmat