Siirry sisältötekstiin

Visma PPG esittäytyy

Olemme turkulaislähtöinen yrityspalvelutalo ja Visma-konsernin uusin jäsen. Tulokkaaksi olemme kokeneita – olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta ja palvelleet yli 6000 asiakasta ympäri Suomen. Tässä blogissa haluamme avata lukijoille tarkemmin toimintaamme ja sen arvopohjaa.

Visma PPG on täyden kattauksen yrityspalvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan esimerkiksi laskutuksessa, perinnässä ja lakiasioissa. Yksi suosituimmista palveluistamme on Visma PPG laskutuspalvelu, jonka avulla yritys voi hoitaa laskutuksensa kätevästi lähetyksestä maksunvalvontaan.

Siirtyminen osaksi Vismaa oli luonnollinen jatkumo kasvuhakuiselle toiminnallemme. Yksi tärkeimmistä syistä muutokselle olivat uuden emoyhtiömme arvot, jotka olemme jakaneet jo yrityksemme alkumetreiltä saakka.

Yhteiseltä arvopohjalta on hyvä ponnistaa

Kunnioitus, luotettavuus, innovatiivisuus, osaaminen ja yhteishenki ovat aina olleet tärkeitä arvoja yrityksellemme. Koska nämä luovat myös Visman arvopohjan, on yhteisen sävelen löytäminen ollut alusta alkaen helppoa.

Sanojen tasolla arvot ovat kuitenkin tyhjiä. Jotta niille saadaan todellista merkitystä, tarvitaan myös käytännön tekoja. Visma PPG:n toiminnassa tämä on vuosien varrella näkynyt muun muassa pitkinä asiakassuhteina, keskimääräistä sitoutuneempana henkilökuntana ja uusien palvelujen jatkuvana kehittämisenä.

Yrityskulttuurimme on aina koostunut iloisesta ja innovatiivisesta yhdessä tekemisestä. Osana Visma-konsernia pystymme viemään onnistumisen kokemukset seuraavalle tasolle, sillä kansainvälinen verkosto auttaa meitä löytämään vieläkin parempia tapoja toimintamme kehittämiseen.

Kunnioitus hyvän työympäristön ja pitkien asiakassuhteiden pohjana

Asiakkaamme ja kollegamme ovat meille aidosti tärkeitä. Iloitsemme heidän onnistumisistaan ja autamme heitä silloin, kun he kohtaavat haasteita. Tämä toimintatapa luo luottamusta, jota ei voi rahalla mitata. Samalla se tuottaa positiivisuuden kehän, jonka uskomme säteilevän koko yritysmaailmaan.

Luottamusta voidaan tietenkin mitata myös konkreettisina numeroina. Merkkejä onnistumisesta ovat esimerkiksi yli 6000 tyytyväistä asiakasta sekä toimintamme laajentuminen neljään eri kaupunkiin. Tiedämme, että tällä arvopohjalla toimivalle yrityspalvelutalolle on todella tilausta.

Visma PPG rakentaa luottamusta asiakkaisiinsa myös mahdollisimman henkilökohtaisella palvelulla. Vaikka tarjoamme sähköisiä sovelluksia yrityksen toiminnan helpottamiseksi, tavoittaa asiakkaamme aina apua tarvitessaan myös oikean ihmisen.

Osaaminen luo uusia innovaatioita

Visma PPG on koonnut tiimiinsä vuosien varrella monen eri alan osaajia. Myös yrityksen perustajat työskentelevät yhä yrityksessä. Taloomme onkin kertynyt vuosikymmenten verran tietoa ja taitoa yritysmaailman toiminnasta. Tämä osaaminen on myös asiakkaidemme käytössä.

Vaikka kompetenssia olisi kuinka paljon, on paikalleen jähmettyminen meille vierasta. Visma PPG panostaakin innovointiin monilla rintamilla. Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita, seuraamme alamme trendejä ja koulutamme henkilöstöämme. Näin voimme tarjota uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut kaikilla sektoreilla, joilla toimimme.

Esimerkkejä innovaatioistamme ovat esimerkiksi kansainväliset perintäpalvelut, joka on osoittautunut menestystarinaksi, mistä kiitos kuuluu yrityksemme erinomaiselle tiimille.

Yhteisöllisyys voimavarana

Loistava yhteishenki on Visma PPG:n suurimpia vahvuuksia. Meillä jokaisella työntekijällä on oma äänensä, joka myös otetaan huomioon. Erilaisista taustoista tulevilla ihmisillä on erilaista annettavaa, eikä meillä urapolkua ja mahdollisuutta menestyä ole sidottu siihen, mistä ihminen uransa aloittaa.

Yli 70 työntekijäämme jakavat osaamistaan ja resurssejaan siten, että jokainen projekti onnistuu asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla panostamme myös siihen, että kaikkien kyvyt hyödynnetään yrityksemme parhaaksi.

Niin yhteisöllisyys kuin kaikki muutkin arvomme näkyvät päivittäisessä toiminnassamme niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Me haluamme osoittaa konkreettisesti, että osana Visma-konsernia pystymme entistäkin tehokkaammin luomaan suomalaisille yrityksille paremman liiketoimintaympäristön.

Arvokas keskustelu jatkuu

Haluamme tuoda selkeästi esille yrityksemme arvot osana Visma-konsernia. Toivomme myös, että asiakkaamme keskustelevat kanssamme siitä, mitä he haluavat. Toivommekin, että vierailet verkkosivuillamme. Pidetään yhteyttä!

www.vismappg.fi

Suosituimmat