Siirry sisältötekstiin

Visma Nova uudistuu – tämä kaikki muuttuu vuonna 2022

Visma Novan uuden version viimeistely etenee hyvällä sykkeellä ja pääsemmekin julkaisemaan sen jo maaliskuun alussa. Tuotekehitystiimi on viimein päässyt syventymään kunnolla varsinaiseen ohjelmistouudistukseen, mikä on nopeuttanut heidän työtään. Kiinnostavimpia uutisia on se, että olemme lisänneet nyt uudistettavaan Myyntitilaukset-sovellukseen myös kokonaan uusia toiminnallisuuksia! Uudistus ei näin ollen rajoitu pelkkään käyttöliittymään, vaan muodonmuutoksen läpikäynyt sovellus auttaa sinua työssäsi aivan uudella tavalla.

Uuden version myötä päivänvalon näkee muun muassa uudistettu myyntitilaustoiminto. Myyntitilausuudistuksessa olemme esimerkiksi kehittäneet rivikäsittelyä ja päivittäneet taustalla olevaa teknologiaa tähän päivään, mikä tekee työstäsi mielekkäämpää. Lisäksi olemme lisänneet myyntitilausriveille vapaasti käytettäviä infokenttiä sekä parantaneet rakennetuotteiden käsittelyä ja tärkeiden tietojen visualisointia. Muutoksen kruunaa sovelluksen uusi, raikas ja moderni ulkoasu. Moni asia siis muuttuu, mutta kiitellyn toimintalogiikan olemme säilyttäneet ennallaan, jotta sovelluksen käyttö olisi jatkossakin sujuvaa ja helppoa.

Novan uusi myyntitilaustoiminto

Novan uusi Myyntitilaukset-sovellus

Kaiken tämän ohella tuotekehitys suunnittelee jo kovaa vauhtia seuraavaa, syksyllä 2022 julkaistavaa Nova-versiota. Siinä tavoitteena on tuoda Novaan mittavan uudistuksen läpikäynyt rajapinta, joka vastaa paremmin sinun ja yrityksesi tarpeita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on helpompi ja nopeampi siirtää tietoa Novan ja toisten käytössäsi olevien järjestelmien välillä. Tulevaisuudessa pystyt kohdentamaan, ylläpitämään ja hallitsemaan tietoja vaivattomasti eri järjestelmien välillä. Käytössäsi tulee siis olemaan kokonaisvaltaisempi palvelukokonaisuus, kun voit hyödyntää liiketoiminnallesi tärkeimpien ohjelmistojen tietoja yhdessä. Tärkeä osa uudistusta on myös dokumentaatio, joka paranee muutoksen myötä merkittävästi.

Syksyllä julkaistava versio tulee sisältämään myös lukuisia parannuksia sekä lisäyksiä jo julkaistuihin ominaisuuksiin, kuten laskutukseen. Lisäksi uudessa versiossa on mukana useita asiakkaiden toivomia toiminnallisuuksia, kuten laskutuksen rivikäsittelyn parantaminen. Tässä yhteydessä haluaisinkin muistuttaa, että voit äänestää uusia toimintoja Communityssä. Meille on tärkeää, että vaikutat. Haluamme, että tulevaisuuden Nova palvelee tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lähitulevaisuuden suunnitelmanamme on vahvistaa Novan tuotekehitystiimiä, jotta pystymme tarttumaan entistä ripeämmin asiakkaidemme kehitystoiveisiin ja laittamaan uuden vaihteen silmään Novan suuressa kokonaisuudistuksessa. Novan tuotekehityssuunnitelmaa seuraamalla pysyt ajan tasalla tulevista uudistuksista.

Mitä voit siis odottaa tulevaisuuden Novalta? Entistä nopeampia toimintoja ja parempaa käyttökokemusta sekä viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen tehtyä modernia rajapintaa, joka helpottaa Novan liittämistä muihin järjestelmiin. Toisin sanoen ohjelmistoa, joka on voimissaan vielä pitkälle tulevaisuuteen!

Seuraa Visma Novan tuotekehitystä tuotekehityssuunnitelmastamme »

Suosituimmat