Siirry sisältötekstiin

Visma Megaflex esittäytyy – Innovatiivista kiinteistönhallintaa IoT:n avulla

Visma Megaflex on täysin suomalainen kulun- ja kiinteistönhallintaan keskittynyt ohjelmistoyritys, ja osa Vismaa kesästä 2017 lähtien. Ensimmäisessä blogikirjoituksessamme haluamme avata lukijoille toimintaamme ja sen lähtökohtia.

Olemme helsinkiläinen turvallisuusalan yritys, ja juuremme ulottuvat aina 1970-luvulle saakka. Alussa keskityimme vain lukkoihin, mutta toimintamme on vuosien varrella kehittynyt ja nykyään päätuotteemme on Megaflex-ohjelmisto. Toimintafilosofiamme eroaa selkeästi muista alan yrityksistä, sillä keskitymme olemaan asijantuntijaorganisaatio, joka ratkaisee asiakkaiden ongelmat yksilöllisesti ja tarjoaa heille verkostonsa kautta ohjelman, ylläpidon, huollon sekä tietoturvapalvelut. Vismaan liittymisen kautta olemme pystyneet laajentamaan tätä verkostoa entisestään, ja siten palvelemaan asiakkaitamme vielä paremmin.

Uudenaikaista kiinteistönhallintaa IoT:n ja SaaS:n avulla

Megaflex-ohjelmisto perustuu IoT:iin, eli teolliseen internetiin, jonka avulla laitteet kuten lukot, kamerat, hälyttimet, parkkihallien sensorit, valot ja lämmityslaitteet voivat kommunikoida keskenään. Näin eri laitteista saatu tieto voidaan yhdistää merkitykselliseksi kokonaisuudeksi, ja toimintoja voidaan automatisoida tarpeiden mukaan. Selainpohjaisen käyttöliittymän kautta laitteita voi hallinnoida, ja niistä saatua tietoa analysoida.

Ohjelmistomme koostuu neljästätoista moduulista, joiden avulla voi mm. hallita ihmisten liikkumista rakennuksissa ja työmailla, seurata työaikoja, varata tiloja ja työpisteitä sekä hallita valvontaa, vierailijoiden saapumista ja parkkihalleja. Ohjelmiston avulla kiinteistöjä voi käsitellä kokonaisuutena, ja lähtökohtamme on aina se, että asiakkaalle rakennetaan räätälöity kokonaisuus juuri niistä moduuleista, jotka ovat heille tärkeimpiä. Tämän takia ohjelmistomme tarjotaankin asiakkaille SaaS-palveluna, mikä luo joustavuutta ja mahdollistaa palvelun helpon laajentamisen asiakkaan kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa.

Liittyminen Vismaan – luonnollinen jatkumo tavoitteillemme

Megaflexin tavoitteena on tukea yrityksiä ja tehostaa niiden toimintaa sekä toimintaympäristöjä. Toteutamme tavoitettamme kehittämällä Megaflex-alustaa, jonka avulla useita järjestelmiä voi hallita yhdestä käyttöliittymästä. Tämän tuloksena eri järjestelmistä muodostuu sulava kokonaisuus ja asiakkaan arki helpottuu.

Uskomme vahvasti pohjoismaiseen vientiin, ja tavoitteenamme onkin laajentaa toimintaamme Ruotsin ja Norjan kautta Baltiaan ja Pohjois-Eurooppaan. Tässä Visma tulee mukaan kuvioihin. Visma on erittäin vahva pohjoismainen ohjelmistoyhtiö, jolla on vahva tekninen osaaminen sekä hyvät toimintaprosessit. Näiden uskomme tuovan arvoa sekä meille että asiakkaillemme, sillä me saamme tukea kansainvälistymiseen ja asiakkaamme saavat entistä laajemman asiantuntijaverkoston käyttöönsä.

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen korostuu Visman strategiassa. Tähän kun lisätään Megaflexin huippuunsa kehitetyt oikeat tuotteet, saadaan aikaan onnistunut kokonaispalvelu.
-Juha Saari, Toimitusjohtaja

Asiakkaat palvelun ytimessä

Asiakaslähtöisyys on yksi tärkeimmistä lähtökohdistamme – jokainen asiakas kohdataan yksilönä, heitä kuunnellaan ja heidän näkemystään kunnioitetaan. Megaflexin ja Visman arvot ovat hyvin samanlaisia, joten fuusioituminen on ollut luonnollinen jatkumo meidän molempien kasvutavoitteisiimme. Innovatiivisuus ja osaaminen, jotka ovat Visman arvoja, ovat luonteva osa myös meidän jokapäiväistä toimintaamme, sillä kehitämme palveluamme jatkuvasti ja pyrimme pysymään vähintäänkin askeleen edellä muita. Pienessä yrityksessä myös yhteishenki on tärkeää, ja vedämme kaikki yhtä köyttä saavuttaaksemme tavoitteemme. Reilun 20 hengen toimistollamme on tiivis tunnelma, ja kasvun myötä palkatut uudet työntekijät on toivotettu lämpimästi tervetulleiksi tiimiimme.

Kasvu jatkuu

Kehitämme ohjelmistoamme jatkuvasti, ja uusimmat moduulimme muokkautuvat sitä mukaa kun yhä useammat asiakkaat ottavat niitä käyttöön ja kertovat tarpeistaan. Käy tutustumassa verkkosivuihimme ja seuraa meitä Visman some-kanavissa, niin pääset katsomaan turvallisuusalan kehittymistä paraatipaikalta!

www.visma.fi/megaflex

Suosituimmat