Siirry sisältötekstiin

Visma Legal – anna yrityksesi lakiasiat tutun kumppanin hoidettavaksi

Visma Legal eli lakipalvelut on varsin tuore lisäys Visman konserniin ja siksi palvelumme ovat monille asiakkaille vielä melko tuntemattomia. Mitä Visman lakipalvelut ovat ja miten Visman asiakkaat voivat hyötyä niistä?

visma legal kokenut luotettu lakitoimisto

Yritysten toimintaympäristö muuttuu yhä säädellymmäksi

Laki määrittelee yhä enemmän myös pienten yritysten toimintaa. Hyvä esimerkkii koko yrityskenttää kuohuttaneesta säätelystä on toukokuussa 2018 voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus eli GDPR. Se vaikutti jokaisen yrityksen toimintaan ja siihen valmistautuessaan monet yritykset tarvitsivat lainopillista tukea. Visman lakipalvelut olivat mukana tässä myllerryksessä ja auttoivat lukuisia yrityksiä täyttämään EU:n tietosuoja-asetuksen mukanaan tuomat velvoitteet.

Niin GDPR kuin muutkin lain muutokset aiheuttavat paljon lisätyötä yrityksissä, jolloin helposti tavoitettava, asiantunteva ja tutun toimijan antama neuvonta ja apu on kullanarvoista. Kun lakipalvelut ovat helposti saatavissa niiden tuttujen toimintojen yhteydessä, joissa niitä usein tarvitaan, pystyy yritys selvittämään eteen tulleet haasteet ja kysymykset nopeasti.

Luotettavaa ja tuttua lakipalvelua kilpailukykyiseen hintaan

Visma Legal on suurikokoinen toimija: meillä työskentelee noin 20 lakiasiantuntijaa ja olemme Varsinais-Suomen suurin sekä myös koko Suomen mittakaavassa kilpailukykyisen kokoinen lakitoimisto. Kattava tarjontamme takaa, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa juridiset palvelut saman katon alta. Visma Legalilla lakipalveluita tuotetaan samalla korkealla laadulla ja omistautumisella, jotka ovat monille tuttuja Visman muista tuotteista ja palveluista.

PK-yritysten lakitoimisto

Visman Legal on erityisesti PK-yrityksen lakitoimisto. PK-yritykselle tyypillisiä laintuntemusta vaativia tilanteita ovat esimerkiksi sopimusten laatiminen ja sopimusneuvottelut, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset, riitatilanteiden sopiminen asiakkaiden tai kumppanien kanssa, maksamattomat saatavat sekä työoikeudelliset kysymykset ja ongelmat, kuten irtisanomistilanteissa menettely. Nämä ovat Visman lakipalveluiden ydinosaamista, joissa toimimme asiakkaan apuna ja luomme ennaltaehkäisevällä asiantuntemuksella turvallisuutta liiketoimintaan.

Kumppani, joka on läsnä siellä, missä apua tarvitaan

Visma tarjoaa asiakkailleen lakipalveluita varsin kilpailukykyisellä hinnoittelulla verrattuna alan muihin toimijoihin. Kun yritys on jo valmiiksi Visman asiakas, on lakipalveluiden käyttäminen lisäksi helppoa: lakipalvelut on linkitetty muihin Visman palveluihin ja avun pyytäminen onnistuu asiakkaalle tuttujen kanavien kautta. Visman lakipalvelut on helppo tavoittaa niissä kanavissa, missä työhön liittyviä oikeudellisia ongelmia usein ilmenee. Monesti oikeudelliset ongelmat ovat yritykselle kriittisiä ja ne saattavat olla lisäksi arkaluontoisia, jolloin tutun kumppanin tuki on arvokasta.

Ulkoistettu lakiosasto palveluna

Visma tarjoaa konsultoinnin ja neuvonnan lisäksi ulkoistettua lakiosastoa palveluna. Se on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat oikeudellista osaamista liiketoiminnassa säännöllisesti, mutta eivät kuitenkaan niin paljon, että oman juristin palkkaaminen olisi kannattavaa.

Visman ulkoistettu lakiosasto tuntee asiakkaan liiketoiminnan ja sen oikeudelliset tarpeet ja osaa auttaa niissä nopeasti ja tehokkaasti. Tämä on kustannustehokas vaihtoehto myös pienille yrityksille. Yritys voi keskittää henkilöstönsä ajan ydinliiketoimintaan, kun Visman lakipalveluiden juristit hoitavat lakipykäliin liittyvät asiat vankalla asiantuntemuksella.

Tutustu Visman lakipalveluihin

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme Visman lakipalveluihin ja -asiantuntijoihin täältä.

Suosituimmat