Siirry sisältötekstiin

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto

Visma Fivaldi on tilitoimistojen kirjanpito-ohjelmistojen markkinajohtaja Suomessa, osoittaa tuore Taloushallintoliiton tekemä tutkimus. Visma Fivaldilla tehdään tutkimuksen mukaan eniten yritysasiakkaiden kirjanpitoja Suomessa.

Fivaldi on suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi on tilitoimistojen kirjanpito-ohjelmistojen markkinajohtaja Suomessa, osoittaa tuore Taloushallintoliiton tekemä tutkimus. Visma Fivaldilla tehdään tutkimuksen mukaan eniten yritysasiakkaiden kirjanpitoja Suomessa.

Tutkimuksessa selvitettiin 2066 tilitoimistoalan ammattilaisen näkemys 15 eri taloushallintojärjestelmän osalta niin käytön yleisyyden kuin muun muassa helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden näkökulmista. Visma Fivaldin markkinaosuus oli tutkimuksen mukaan korkein, jopa 21%. Visma Fivaldi sai myös hyvät arvosanat tehokkuudesta ja yhteiskäytöstä yhdessä kirjanpitoasiakkaiden kanssa. 

Mappiasiakas muuttuu Fivaldissa helposti sähköiseksi

Taloushallintoliiton tutkimuksen tulokset vastaavat 2019 lopussa Visman Taloustutkimuksella teettämää mielikuvatutkimusta, jonka tuloksissa erityisesti painottui Visma Fivaldin nykykäyttäjien tyytyväisyys kirjanpidon tehokkuuteen ja siihen, että Visma Fivaldia voi käyttää täysin joustavasti niin manuaalisessa kirjanpidossa kuin modernissa sähköisessä yhteiskäytössä.

Taloushallintoliiton tutkimuksessa Visma Fivaldin kanssa yhtä yleiseksi ohjelmistoksi osoittautui markkinoilta poistuva Tikon. Tutkimuksessa povattiinkin nyt enemmän liikehdintää markkinoilla, kun Tikon-asiakkaat siirtyvät muihin järjestelmiin. Visma Fivaldin yksi todettu etu tässä markkinamuutoksessa on, että se tarjoaa tilitoimistoille samassa järjestelmässä kodin niin perinteisen kirjanpidon asiakkaille kuin niille, jotka haluavat sähköistä taloushallintoa.

Vallitsevan koronavirusepidemian myötä asiakkaat ovatkin olleet entistä kiinnostuneempia nopeasti etätyömahdollisuuksia tarjoavista työkaluista. Visma Fivaldi -tilitoimistoille kiinnostukseen vastaaminen on osoittautunut helpoksi, koska perinteisen mappiasiakkaan pystyy muuttamaan sähköisen kirjanpidon asiakkaaksi vain nappia painamalla. Vaikka poikkeustilanne aiheuttaa lähes kaikille vaikeuksia, ainakaan talousasioiden rutiinit eivät tällöin muodostu esteeksi tilanteesta selviämiselle.

Visma Fivaldi uudistuu ja jatkaa kasvuaan

Visma Fivaldi on Visma Softwaren keskeisin ohjelmisto, ja tilitoimistot tärkein kohderyhmä. Visma Fivaldin liikevaihto on kaksinkertaistunut viimeisen 2,5 vuoden aikana ja ohjelmiston uudistamiseen on investoitu merkittävästi. Ohjelmiston kehittäminen jatkuukin nyt kiihtyvällä tahdilla seuraavat vuodet.

Visma Fivaldiin tehdään parhaillaan sen historian suurinta kokonaisuudistusta. Viimeisen vuoden aikana Visma Fivaldin ostolaskutus on uudistettu. Keväällä 2019 Visma Fivaldi sai koneoppimista ja tekoälyä hyödyntävän ostolaskujen automaattisen tiliöinnin ja kesällä 2019 helppokäyttöisen maksatustoiminnon, joka mahdollistaa ostolaskujen maksamisen täysin selainpohjaisesti

Ostolasku-uudistuksen lisäksi Visma Fivaldiin julkaistaan nyt huhtikuussa täysin uusi myynninhallintatoiminnallisuus. Uusi myynninhallinta on täysin selainpohjainen ja mahdollistaa koko myyntiprosessin hallinnan aina tarjouksen tekemisestä tilaukseen ja laskun tekoon, sekä myös Finvoice 3.0 -muotoisen verkkolaskutuksen. 

Visma Fivaldin uudistus ei lopu tähän, vaan päinvastoin järjestelmän kokonaisuudistus jatkuu entistä nopeammalla tempolla. Visma Fivaldi tuleekin jatkossa olemaan jopa entistä helppokäyttöisempi ohjelmisto, joka automatisoi tilitoimiston taloushallintoprosessit ja tarjoaa informatiivisen näkymän kirjanpitoon ja muihin taloustietoihin. Samalla Visma Fivaldi on uusi taloushallinnon järjestelmä yhä useammalle suomalaiselle yritykselle ja tilitoimistolle.

Lue myös:
Lisää työtä tehostavia toiminnallisuuksia – näin Visma Fivaldin kehitys jatkuu
9 syytä, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen
Fivaldi tukee jatkossakin tilitoimiston mappiasiakkaita
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa
Visma Fivaldia kehitetään kohti avoimempaa taloushallintoa

Tutustu Visma Fivaldiin: fivaldi.fi

Suosituimmat