Visma Enterprisen vuosi 2015 ja vähän päälle

Visma Enterprise

Viimeinen puolitoista vuotta on ollut muutosten aikaa meillä Visma Enterprisessa; Visma osti Logiumin ja nimemme muuttui viime vuoden lokakuussa. Oston myötä tulleet muutokset ovat olleet hyviä, vahvistaneet osaamistamme ja tuoneet vielä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme jatkokehittämällä markkinoiden parhaita työkaluja. Kesäkuussa joukkomme kasvoi 12 henkilöllä Saima Soft -liiketoimintaoston yhteydessä, ja saimme erityisosaamista HR- ja rekrytointijärjestelmiin.

Tämän vuoden sloganimme on ”It’s all about growth”

Kasvuun ponnahdimme onnistuessamme useassa kilpailutuksessa ja uusasiakashankinnassa. Kiitos kuuluu myös kumppaneillemme. Jatkamme M2-toimittajana valtiohallinnolle, ja olemme mukana luomassa uutta palveluympäristöä Palkeiden kanssa Valtiohallinnolle.

Tiima Tulkinta on herättänyt valtavaa pöhinää, sillä sen avulla saadaan työaikatapahtumat tulkittua palkkoihin, olipa käytössä minkälainen työehto- ja/tai paikallissopimus tahansa.

Kun katsomme tulevaa vuotta, ja jopa vähän eteenpäin, näemme suuren kiinnostuksen henkilöstöhallintaan ja työajanhallintaan. Saima HR -ohjelmiston avulla asiakkaamme tietävät paremmin mitä taitoja ja osaamista talossa on. Mikäli jotain osaamista puuttuu, voidaan haku laittaa päälle helposti Saima Rekryn kautta. Tämä tarkoittaa myös, että henkilöstön tietoja voidaan ylläpitää vain yhdessä järjestelmässä, ja siirtää niitä HR-masterista muihin järjestelmiin. Saima HR ja Saima Rekry -ohjelmistot vahvistavat erikoisosaamistamme, jolloin katamme monta kulmaa tärkeistä prosesseista. Niin uuden henkilökunnan rekrytoinnista, kun henkilökunnan kehityksen ja osaamisenhallinnan suhteen.

Panostamme ohjelmistojen käytettävyyteen myös tulevaisuudessa. Yksi kiinnostavimmista kehityshankkeistamme on M2:n käyttöliittymän uudistaminen. Sen myötä saamme monia parannuksia niin järjestelmän ulkoasuun kuin toiminallisuuksiinkin. Kehitämme jatkossakin ohjelmistojamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa, sillä tiedämme, että yhdessä teemme tuotteistamme vielä parempia.

Uskon, että yhdessä pystymme luomaan parhaimmat edellytykset tuleville vuosille, ja löydämme uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön.

 

Hyvää joulun odotusta.

0