Siirry sisältötekstiin

Uutta urapolkua etsimässä – hyppy leipomosta ohjelmistoalalle kannatti

Onnistumiset motivoivat kehittymään työssäni – mukavuusalueen ulkopuolella oppii uusia asioita.

Ystäväni oli työskennellyt jo useamman vuoden Vismalla ja vinkkasi minulle avoimesta Visma.net ERP -sovellusasiantuntijan paikasta. Ensin ajattelin, että enhän minä voi sitä tehtävää hakea. Sormet taikinassa ja vaatteet jauhojen peitossa kuitenkin lopulta päätin, että kyllä minusta siihen on. Leipomotyökin on asiakaspalvelua, ja minulla on aikaisempaa kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista. 

Suunnanmuutos kannatti: Olen erittäin kiitollinen ja iloinen, että saan työskennellä näin ihanien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa. Visma Softwarella on oma kulttuurinsa, joka muodostuu monenlaisista yksilöistä ja heidän sitoutumisestaan työhön. Työyhteisön ilmapiiri on lämmin, ja kunnioitamme toistemme erilaisuutta, joten täällä voin olla juuri sellainen kuin olen. Tiimimme on todella tiivis ja saan tarvittaessa nopeasti tukea etänäkin työskenneltäessä. Myös huumori kuuluu meidän arkeemme: jos sanonta “nauru pidentää ikää” pitää paikkansa, olen saanut rutkasti lisää elinvuosia!

Olen aina tykännyt työskennellä ihmisten kanssa ja pyrin siihen, että asiakkaat saisivat meiltä mahdollisimman ripeästi apua. Tehtävämme on tukea asiakkaita niin, että he voivat harjoittaa liiketoimintaansa mahdollisimman tehokkaasti. Tärkeintä on kuitenkin se, että asiakkaat saavat meiltä parasta palvelua. Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä, ja palautetta antamalla asiakkaat pääsevät vaikuttamaan palveluiden kehittämiseen.

Onnistumiset motivoivat kehittymään, mutta jos kaikki olisi aina helppoa ja oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ei tarvitsisi ikinä mennä, ei oppisi uusia asioita. Tämän vuoksi myös haasteet ovat olennainen osa työtäni, ja ylläpidän osaamistani jatkuvasti. Joka kerta kaikki ei ehkä suju niin kuin sitä haluaisi, mutta niistäkin tilanteista oppii paljon.

Kiinnostaako työ kunnianhimoisessa ja mukavassa porukassa? Katso avoimet työpaikat Vismalla »

Jaana Talvitie

Suosituimmat