Siirry sisältötekstiin

Uuden sukupolven toiminnanohjausta Fikurolla

Visman toiminnanohjausjärjestelmien tarjonta Suomessa sai merkittävän lisäyksen lokakuussa, kun ostimme Fikuro Oy:n. Fikuro on uusi, moderni ja täysin selainpohjainen ERP, joka valtaa alaa markkinoilla. Vaikka Fikuro on vielä nuori ohjelmisto, on meillä kunnianhimoiset suunnitelmat tulevaisuuden varalle.

Merkittävä tulevaisuuden investointi

Pari ensimmäistä kuukautta osana Vismaa ovat olleet Fikurolle vauhdikkaita ja paljon olemme jo saaneet aikaiseksi. Olemme varanneet tuotteen suunnitteluun ja rakentamiseen merkittävästi kaistaa, samoin kuin aina erittäin tärkeään asiakastyöhön ja -viestintään. Tiimin koko on kaksinkertaistettu uusilla rekrytoinneilla ja seuraavan parin kuukauden aikana teemme vielä toisen samankokoisen lisäyksen henkilömäärään. Myös Visman valmiita muskeleita hyödynnetään kehityksessä. 

Tällä hetkellä Fikuro palvelee suomalaisten pk-yritysten toiminnanohjaustarpeita erityisesti tuotannollisessa toiminnassa. Ratkaisu on jo nyt erittäin ketterä, ja se tarjoaa tehokkaan pohjan pk-yrityksen liiketoiminnan pyörittämiseen. Laajennamme Fikuroa edelleen yleiseen toiminnanohjaukseen, varastonhallintaan ja esimerkiksi tukkutoimialalle. Fikuro on yksi harvoista järjestelmistä, joilla pk-yritys voi hoitaa esimerkiksi tuotannon, varastoinnin, myynnit ja ostot täysin selainpohjaisesti. Edistyneitä ominaisuuksiakin jo riittää, esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa Fikurolla voidaan seurata tuotannon etenemistä suoraan työstökoneilta tulevan datan avulla.

Katso videolta Realplast Oy:n kokemuksia Fikurosta.

Helppo käyttöönotto 

Fikuron käyttöönotto on tehty erityisen helpoksi. Minkäänlaista käyttöönottoprojektia ei yleensä tarvita, vaan mahdollisten vanhojen tietojen tuonti järjestelmään ja kevyt käyttöönottokoulutus riittää. Helppokäyttöisyys on ehdoton lähtökohta, josta emme halua tinkiä järjestelmän laajentuessa ja kehittyessä voimakkaasti. Tavoitteena on mahdollistaa täysin asiakkaan itse tekemä käyttöönotto. Tämä tarkoittaa helpon käytettävyyden lisäksi myös aina ajantasaisia ohjeita ja tukimateriaaleja. Fikuron yleisen käytettävyyden osalta olemmekin jo käynnistäneet oman projektin. 

Tuttua taloushallintojärjestelmää ei tarvitse vaihtaa

Yksi Fikuron arvostetuimpia ominaisuuksia on integraatiot eri taloushallintojärjestelmiin, esimerkiksi Visma Fivaldiin, Procountoriin ja Netvisoriin. Kun Fikuron ottaa käyttöön, olemassa olevaa taloushallintojärjestelmää ei tarvitse vaihtaa. Fikuro toimii aina moduulina taloushallintojärjestelmän päällä, joten valmiit kirjanpito- ja palkanlaskentajärjestelmät sekä niihin liittyvät toimintamallit voidaan säilyttää täysin ennallaan. Oman tilitoimiston kanssa rakennettuja hyviä käytänteitä ei tarvitse muuttaa.

Matka on vasta alussa

Jo parin ensimmäisen kuukauden aikana palaute vanhoilta ja uusilta asiakkailta on ollut hyvin rohkaisevaa. Uusia asiakkaita on tullut heti useampia ja saamme jatkuvasti arvokasta palautetta tuotteen jatkokehitystä ajatellen. Vastaavasti investointeja Fikuron kehitykseen lisätään tulevina vuosina. Lisäksi voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaille  lisäominaisuuksia ja laajempaa ohjelmistokokonaisuutta Visman muusta tuoteperheestä. Yhdistä esimerkiksi toiminnanohjaus, taloushallinto ja työajanseuranta saumattomasti yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tuote on jo nyt moderni ja helppokäyttöinen ja tulemme rakentamaan siitä yhä kattavamman toiminnanohjausjärjestelmän, jossa pääosassa ovat käytettävyys, käyttöönoton helppous, helppo integroitavuus ja tehokkuus. Kun tuote on tämä mielessä rakennettu ensimmäisestä koodirivistä lähtien moderneilla teknologioilla, laajentaminen ja muuttuviin tarpeisiin vastaaminen on nopeaa ja tehokasta.

Haluatko kaksinkertaistaa tuloksesi lisäämättä resursseja? Lataa ilmainen oppaamme ja lue lisää!

Suosituimmat