Siirry sisältötekstiin

Visma ei ole vain työ, se on myöskin seikkailu

Minulle tarjoutui menneenä vuotena ainutlaatuinen tilaisuus olla toimitusjohtajana kolmessa eri firmassa.

Visma ei ole vain työ, se on myöskin seikkailu
Visma ei ole vain työ, se on myöskin seikkailu

1 Vuosi 3 Firmaa…

Kesällä 2016, oman työn ohella, matka suuntautui Vaasaan uuteen Visma-yhtiöön Starsoftiin, joka nyttemmin tunnetaan nimellä Visma InCommunity. Tämä yhtiö on tunnettu muun muassa Wilma-tuotteestaan, jonka avulla lähes jokainen koululainen ja vanhempi on kommunikoinut koulun kanssa. Pesti päättyi marraskuussa 2016, kun uusi toimitusjohtaja aloitti roolissaan.

Miltei samantien matka jatkui Tampereelle Visma Numeronille, joka on johtava toimija työvoimanhallinnan ja työvuorosuunnittelun parissa. Nyt tähänkin firmaan on löydetty uusi vetäjä, joten on aika jatkaa ”vain” oman yrityksen, Visma Enterprisen, parissa ja pohtia mennyttä vuotta.

Mitä tästä vuodesta jää käteen?

  1. Suomessa on valtava määrä hyviä osaajia, jotka tekevät erinomaisia tuotteita suurella intohimolla ja sitoutumisella asiakkaan tarpeisiin.
  2. Osaajia on myös kehä III:n ulkopuolella – mikä ei taida olla kaikille ihan itsestäänselvyys
  3. Nostan hattua suomalaisille yrittäjille, jotka luovat näitä hienoja tarinoita. Ilman näiden yrittäjien verta, hikeä ja kyyneleitä emme loisi työpaikkoja.
  4. Suomalainen ohjelmistotyö on maailman mittakaavassa erinomaisella tasolla ja asiakkaina olemme valmiita omaksumaan uusia ratkaisuja.

Me suomalaiset osaamme tehdä hienoja ratkaisuja. Tällä pohjalla meillä on hyvät mahdollisuudet kasvattaa ohjelmistoteollisuudestamme taloutemme kivijalka seuraavalle sadalle vuodelle.

Kiitos sekä InCommunityn että Numeronin hienoille porukoille mahtavasta vuodesta – ja tsemppiä tulevaan.

Suosituimmat