Siirry sisältötekstiin

Toimitko tulkkina järjestelmätoimittajien välillä? Kokonaisratkaisu poistaa siiloja ja säästää rahaa

Liiketoimintatietojen siiloutumisen erillisiin järjestelmiin voi välttää kokonaisratkaisulla, joka yhdistää kaikki yrityksen tarpeet.

Toimitko tulkkina järjestelmätoimittajien välillä?

Digitaalinen tiedonkulku, automatisoidut prosessit ja joustava pilviyhteistyö ovat nykypäivän tehokkaan työn edellytyksiä.

Toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen toiminnan ydin, sillä se integroi yritykselle keskeisten toimintojen hallinnoimisen yhteen tietojärjestelmään. Tämän lisäksi tarvitaan myös muita sähköisiä ratkaisuja, jotta yrityksen liiketoimintaprosessit saadaan tehokkaiksi ja mahdollisimman automaattisiksi. Kannattaako yrityksen ohjelmistoratkaisut siis keskittää samalle toimittajalle vai hankkia ne eri paikoista? Meidän kokemuksemme mukaan keskittäminen tuo ylivoimaisia etuja asiakkaalle.

Asiakas pääsee huomattavasti helpommalla kun ohjelmistotarpeet on keskitetty toimittajalle, joka ymmärtää kokonaisuuden ja pystyy ottamaan vastuun kokonaisratkaisun kehittämisestä sekä tarjonnan kasvattamisesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Järjestelmien saumattoman tiedonsiirron varmistaminen jää toimittajan vastuulle ja asiakas saa näkyvyyden kaikkiin keskeisiin toimintoihin sekä niihin liittyviin kuluihin.

Jos yritysohjelmistot hankitaan usealta eri toimittajalta, joutuu asiakas itse kokonaisuuden vastuunkantajaksi ja tulkiksi toimittajien välille. Pahimmillaan toimittajien puutteellinen yhteistyö lisää yllättäviä kustannuksia. Tästä yleinen esimerkki on järjestelmien väliset integraatiot, joiden toteutus ei ollutkaan niin helppoa kuin toimittajat lupailivat. Hajautetussa mallissa yritys on usein yksittäisen ratkaisun pieni asiakkuus, eikä välttämättä tunne saavansa ansaitsemaansa palvelua.

Jos yritysohjelmistot hankitaan usealta eri toimittajalta, joutuu asiakas itse kokonaisuuden vastuunkantajaksi ja tulkiksi toimittajien välille.

Visman kokonaisratkaisu kattaa kaikenlaisten yritysten tarpeet

Kokonaisratkaisulla tarkoitamme laajaa integroitua ratkaisujen tarjontaa, mistä asiakasyritys voi valita omiin tarpeisiinsa sopivat osat ja laajentaa uusiin ratkaisuihin liiketoiminnan kasvaessa. Visman toiminnanohjaukseen voidaan liittää mukaan talouden ohjaus, HRM, työn suunnittelu ja tapahtumien hallinta, liikkuvan työn ratkaisut ja sähköiset palvelut. Kaikki ratkaisuihin kuuluvat ohjelmistot voidaan toimittaa pilvipalveluna. Voit myös jättää saatavien hallinnan meidän hoidettavaksi ja tutun kumppanin kautta tarjoamme sekä kirjanpidon että palkanlaskennan ulkoistuspalvelut.

Pystymme tarjoamaan markkinoiden kattavimman kokonaisratkaisun yritysten tarpeisiin ja tunnemme toimialojen erityistarpeet. Vastuun kantaminen asiakkaan ohjelmistotarpeista on meille tuttu tapa toimia ja Visman eri alojen asiantuntijat palvelevat asiakasta aidosti yhdessä.

Tutustu Visman tarjontaan: www.visma.fi/toiminnanohjausjarjestelma/

Suosituimmat