Tehokkuutta taloushallintoon automatisoimalla

Toimintojen ja prosessien automatisoinnin sekä ulkoistuksen avulla saavutetaan suurta tehokkuuden kasvua. Yhä vähemmän tositteita päätyy Visman kirjanpitäjille paperimuodossa, koska yhä useammat yritykset käyttävät ratkaisua, jossa Visma hakee tiedot sähköisesti omaan järjestelmäänsä.

Sähköinen käsittely vähentää manuaalista työtä ja samalla virheiden mahdollisuutta. Se myös nopeuttaa työtä, koska yrityksen kirjanpitäjät Vismalla päivittävät kirjanpidon ja asiakas voi hakea päivitetyt avainluvut milloin haluaa.

Laskujen kierrätys
Monia laskujen käsittelyn osa-alueita voidaan automatisoida. Yritykset lähettävät laskunsa suoraan skannauspisteeseen, jossa ne skannataan ja lähetetään sähköiselle hyväksymiskierrokselle. Tämän jälkeen skannatut laskut palaavat hyväksyttyinä ja siirretään kirjanpitoon. Selainpohjaiset matka- ja kululaskut ovat osa-alue, jolla voidaan saavuttaa suuria säästöjä.

Käyttäjäystävälliset raportit
Raportointi on yksi esimerkki siitä, kuinka käyttäjät voivat kommunikoida Visman kirjanpitäjien kanssa. Selainpohjaisen raportointimoduulin avulla tarvittavat raportit voidaan helposti hakea käyttöliittymään – milloin tahansa, omiin tarpeisiin sopivalla tavalla.

Timo Hellén
Financial Controller

0