Siirry sisältötekstiin

Kokeile nyt Tampuurin uutta käyttöliittymää

Modernimpi, tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Tampuuri. Me asetimme tämän tavoitteeksemme lähtiessämme kehittämään uutta käyttöliittymäämme. Tampuurin käyttöliittymäuudistuksella on haettu parempaa käyttökokemusta, parempaa läpinäkyvyyttä ja työskentelyn helppoutta.

Tampuuri

Modernimpi. Tehokkaampi. Helppokäyttöisempi.

Modernimpi, tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Tampuuri. Me asetimme tämän tavoitteeksemme lähtiessämme kehittämään uutta käyttöliittymäämme. Tampuurin käyttöliittymäuudistuksella on haettu parempaa käyttökokemusta, parempaa läpinäkyvyyttä ja työskentelyn helppoutta.

Modernimpi

Uudessa käyttöliittymässä on haettu parempaa käyttökokemusta ja modernimpaa ilmettä, joka varmasti houkuttelee Tampuurin maailmaan.

Käyttöliittymä on täysin uudenlainen vanhaan verrattuna. Siinä on ajateltu modernia käyttöympäristöä tarkemmin. Selkeyttämällä visuaalista ilmettä, tuodaan kaikki ominaisuudet paremmin ymmärrettäviksi sekä hahmotettaviksi.

Tehokkaampi

Tampuurin kantavana ideana on koota kaikki tieto yhteen kiinteistötietojärjestelmään. Koska Tampuurista löytyy paljon tietoa, näiden löytäminen voi välillä olla haastavaa. Kun käyttöliittymä on selkeä ja suoraviivainen, työn tehokkuus ja käyttöaste lisääntyy.

Helppokäyttöisempi

Uudistunut Tampuuri auttaa jokaista käyttäjää suunnittelemaan työnsä paremmin. Helppokäyttöisyys ja loogisuus varmistavat, että jokainen löytää tarvitsemansa ja työskentely on helppoa. Vaikka uusi käyttöliittymä on merkittävästi erilainen kuin nykyinen, ei sen käytön opettelu ole hankala.

Opi käyttämään Tampuurin uutta käyttöliittymää

Voit tutustua uuteen käyttöliittymään Tampuurin oikeassa yläkulmassa olevasta ”Siirry uuteen käyttöliittymään” linkistä.

Alkuvaiheessa uusi käyttöliittymä on valinnainen ja voit itse päättää käytätkö uutta vai vanhaa käyttöliittymää. Käyttöliittymä on tällä hetkellä Beta-vaiheessa ja haluaisimme tämän tuoda alkuvaiheessa kokeiltavaksi. Palautetta käyttöliitymästä voi antaa käyttöliittymän puolella tulevalla kyselyllä.

Suurimmat uudistukset uudessa käyttöliittymässä on tehty yläpalkkiin ja työpöytään liittyen. Yläpalkista löytyy valikkorivi (Yleinen, Asukasvalinta, Reskontra jne.) ja itse toiminnot (Hakemukset, Ilmoitukset jne.) löytyvät valikon takaa. Valikossa voi hakea toimintoja hakutyökalulla ja toiminnot avataan jatkossa ilman vasemman reunan sivupalkkia, jotta itse toiminnolle jää mahdollisimman paljon tilaa.

Kaikki Tampuurin toiminnot ovat täysin samoja, ainoastaan valikkorakenteeseen on tehty muutoksia ja yhteenkään Tampuurin moduulitoiminnallisuuteen ei ole tehty muutoksia. Käyttö pysyy siis samana ja käyttöohjeita ei tässä vaiheessa tarvitse muuttaa.

Käyttäjä voi lisätä tietyn toiminnon omaan Suosikit-valikkoon avaamalla toiminnon ja painamalla murupolun oikeasta reunasta tähtikuvaketta. Tämän jälkeen oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin Suosikit (tähti) valikko ja tämän kautta suosikkeja voi avata sekä poistaa.

Oikeasta yläkulmasta löytyy myös yleiset Lisää-toiminnot, jotka eivät keskeytä sitä toimintoa joka on jo avattu eikä uusia toimintoja tarvitse avata erillisiin välilehtiin. Tällä tavalla käyttäjä voi tehdä kahta asiaa yhtä aikaa ja lisäämisen jälkeen käyttäjä voi jatkaa siitä mihin alkuperäisen toiminnon kanssa jäi.

Työpöydällä näytetään jatkossa käyttäjän tärkeimmät asiat tiilissä, kuten Tampuurin asukassivuilla. Käyttäjälle voidaan määrittää käyttöoikeusrooliin perustuen näytettävät tiilet. Tiilien tarkoitus on näyttää suoraan työpöydällä ne asiat, jotka käyttäjälle olisivat tärkeintä juuri sillä hetkellä.

Katso lyhyt esittelyvideo Tampuurin uudesta käyttöliittymästä

Selkeä ulkoasu mahdollistaa sujuvaa työskentelyä

  • Kaikki toiminnot siirtyvät yläpalkkiin ja vanha palkki vasemmalla puolella jää pois
  • Enemmän työskentelytilaa toiminnoille
  • Samat toiminnot löytyvät uudesta valikkorakenteesta ja joitakin toimintoja on nimetty uudestaan selkeyden vuoksi sekä ryhmittelyä on hieman muutettu
  • Tablet käyttö on tuettu huomattavasti paremmin

Uusi hakutyökalu helpottaa

  • Tampuurissa on paljon toimintoja ja välillä voi olla vaikea löytää toimintoja. Uusi hakutyökalu helpottaa etsimistä.

Suosikkitoiminnot talteen

  • Suosikit ovat omia henkilökohtaisia suosikkeja Tampuurin valikoista ja ne tallentuvat vain käyttäjälle itselleen. Suosikit-valikon saa auki klikkaamalla tähtikuvaketta.

Pikalisäys

  • Oikeasta yläkulmasta löytyy Lisää-toiminnot (pluskuvake), jotka eivät keskeytä sitä toimintoa joka on jo avattu eikä uusia toimintoja tarvitse avata erillisiin välilehtiin. Esimerkiksi ilmoitushallinnan vikailmoituksen lisääminen keskeyttämättä nykyistä toimintoa.

Haluatko lisätietoja Tampuurin ratkaisuista ja uudesta käyttöliittymästä?

Voit ottaa meihin yhteyttä tai lukea lisää ratkaisuista niiden omilla sivuilla! Tutustu isännöintiratkaisuihin ja ratkaisuihin vuokraukseen ja kiinteistöjen omistajille.

Suosituimmat