Siirry sisältötekstiin

Tampuuri Laskujen välitys mahdollistaa verkkolaskujen tekemisen ja lähettämisen suoraan Tampuurista

Verkkolaskujen teko- ja lähetysprosessi onnistuu suoraan Tampuurin käyttöliittymässä. Sinun ei tarvitse hankkia erikseen operaattoria laskujen välitykseen eikä myöskään rakentaa aineistosiirtoja järjestelmien välille. Näin Tampuurissa luodut verkkolaskut lähtevät asiakkaalle heti, eivätkä monet eri tahot ole monimutkaistamassa prosessia. Palvelustamme voit lähettää E-laskuja, suoramaksuja ja verkkolaskuja.

tampuuri laskujen valitys

Tampuurissa voit tehdä ja lähettää verkkolaskut kätevästi. Et tarvitse erillistä operaattoria laskujen välitykseen eikä sinun tarvitse rakentaa aineistosiirtoja järjestelmien välille. Tampuurissa luodut verkkolaskut lähtevät asiakkaalle heti, eivätkä monet eri tahot ole monimutkaistamassa prosessia.

Palvelustamme voit lähettää E-laskuja, suoramaksuja ja verkkolaskuja. 

Lue lisää Tampuuri Laskujen välityksestä 

Ohje: Näin vaihdat operaattoria ja siirryt käyttämään Tampuurin Laskujen välitystä

Miten Tampuuri verkkolaskutus helpottaa työtäsi?

Tällä hetkellä toimit verkkolaskutusasioissa kolmen eri toimijan kanssa:

  1. Tampuuri
  2. Operaattori (esim. pankit tai varsinaiset operaattorit kuten Tieto tai Maventa.)
  3. Pankkiohjelmiston toimittaja

Hyvin harva meistä on verkkolaskuttamisen ammattilainen. Siksi voikin olla vaikea pysyä mukana, mistä kukin näistä toimijoista vastaa. Oman haasteensa luo alan vaikea termistö. Siksipä halusimme helpottaa verkkolaskutusta ja yhdistää tarvittavat toimijat ja toimenpiteet Tampuurin yhteen ja samaan näkymään. 

Miten verkkolaskutus sujuu käytännössä?

Ennen sinun piti asettaa Tampuuriin asiakaskohtaisia laskutusasetuksia, tehdä operaattorin kanssa sopimus sekä hankkia pankkiohjelma, joka siirtää laskut operaattoreille. Tämän jälkeen tuli tehdä vielä laskuttajailmoitus kahdeksalle eri pankille Fivan sivuilla. Vasta sen jälkeen verkkolaskutusvalmius oli valmiina.

Kaikki yllämainittu onnistuu Tampuurissa helposti 5 minuutissa, kun haluat perustaa Tampuuriin esimerkiksi uuden taloyhtiön. Sinun on toki odotettava normaalit 2-3 arkipäivää, jotta kaikki kahdeksan pankkia ovat käsitelleet laskutuksen avauspyynnön. Aktiivisen työn osuus on kuitenkin lyhyt, ja kaikki tapahtuu samassa käyttöliittymässä.

Kun saat pankeilta tiedon, että laskuttajailmoitus on mennyt läpi, Tampuuri toimii sen jälkeen sekä tiedonsiirtäjän että operaattorin roolissa. 

Mitä hyötyjä sähköinen laskujen välitys tuo?

1) Korkea itsepalveluaste nopeuttaa työntekoasi

Tampuurilla pystyt tekemään alusta loppuun kaiken itsenäisesti. Sinun ei tarvitse asioida erikseen pankkien, operaattoreiden ja tiedonsiirtoa tarjoavien yritysten kanssa, vaan kaikki hoituu hyvin suoraviivaisesti Tampuurissa.

Lisäksi jos olet käyttänyt aiemmin enimmäkseen paperilaskuja, niin siirtyminen sähköiseen laskutukseen muuttaa yrityksenne toimintaa huomattavasti nopeammaksi. Palvelun helppokäyttöisyydellä haluamme kannustaa yhä uusia yrityksiä siirtymään sähköiseen laskutukseen – ero aiempaan voi olla liiketoimintanne kannalta merkittävä.

2) Saat tuen aina samasta paikasta

Voit olla kaikissa laskujen välitykseen liittyvissä ongelmissa yhteydessä suoraan Tampuuritukeen, koska toimimme sekä tiedonsiirtäjän että operaattorin roolissa. Enää sinun ei siis tarvitse arpoa, kehen olla yhteydessä ja soittaa puheluita ristiin eri palveluiden tukiin. Kaikki hoituu nyt Tampuurissa.

3) Hintaportaat laskevat palvelun käytön hintaa

Kehitimme palveluumme erityisesti isännöintitoimistojen kannalta edulliset hintaportaat. Toki palvelu on edullinen kaikille, mutta hintaportaiden tuoma hyöty näkyy selkeimmin isännöintitoimistoille.

Otetaan esimerkki, jossa isännöintitoimistolla on asiakkainaan 100 taloyhtiötä. Jokainen taloyhtiö lähettää kuukausittain 10 verkko- tai E-laskua. Meidän hintaportaikossamme tuo lasketaan 1000 laskuksi, kun taas joku toinen operaattori laskisi sen 10 laskuksi.

Mitä enemmän laskuja, sen alhaisempi on laskun yksikköhinta. Se on mielestämme reilua.

Palvelun hinnat ja hintaportaat näet oheisesta taulukosta:

4) Ei enää manuaalista tiedonsiirtoa

Jos teet laskujen lähetyksen tiedonsiirron tällä hetkellä käsin, Tampuuri Laskujen välityksen myötä voit luopua siitä. Tampuuri hoitaa tiedonsiirron automaattisesti puolestasi.

Miten saan laskujen välityksen käyttöön Tampuurissa?

Tampuurissa on nappi nimeltä ”laskujen välitys”. Klikkaamalla tätä nappia ja hyväksymällä palvelun käyttöehdot yrityksenne Tampuuri-pääkäyttäjä voi ottaa laskujen välityksen käyttöön. 

Tämän jälkeen Tampuuri luo välitystilin, jonka jälkeen voit lisätä verkkolaskuja lähettävät taloyhtiöt palveluun. Jos lisäät kerralla esimerkiksi 8 taloyhtiötä, niin avauspyynnöt lähtevät samalla kertaa kaikille.

Kerromme mieluusti lisää Laskujen välityksestä, ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Ohje Tampuurin käyttäjälle: Näin vaihdat operaattoria siirtyessäsi Tampuurin Laskujen välitykseen

Suosituimmat