Siirry sisältötekstiin

Summer Internship – Kesän ensimmäiset askeleet

Visma palkkaa vuosittain kesäksi nuoria talentteja osana pohjoismaista Summer Internship -ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmaan valittiin Suomesta Leena ja Rasmus, kaksi motivoitunutta ja lahjakasta maisterivaiheen opiskelijaa Aalto-yliopistolta. 

Visman Summer Internship -ohjelma on taas startannut, ja minulla on ilo esitellä teille tämän vuoden internit. Visma palkkaa vuosittain kesäksi nuoria talentteja osana pohjoismaista Summer Internship -ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmaan valittiin Suomesta Leena ja Rasmus, kaksi motivoitunutta ja lahjakasta maisterivaiheen opiskelijaa Aalto-yliopistolta. 

Kesän aikana internit pääsevät tekemään töitä itsenäisessä roolissa, jossa he vastaavat tietyn Vismalle strategisesti tärkeän projektin suunnittelusta ja toteutuksesta. Tänä vuonna suomalaiset internit tekevät töitä yhteisen projektin parissa.

Leena ja Rasmus työskentelevät Visma Softwarella projektissa, jossa he pääsevät syventymään myyntianalytiikan maailmaan. Projektin aikana on tarkoitus tuottaa analytiikkatyökaluja tukemaan päätöksentekoa myyntiprosessin eri vaiheissa.

Kesän aikana internit pääsevät myös verkostoitumaan ja osallistumaan erilaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin. Perinteisesti yksi kokonainen viikko kesästä on vietetty Visman pääkonttorilla Oslossa, jonne myös muut pohjoismaiset internit ovat matkanneet. Koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitteiden takia tätä reissua ei harmillisesti päästä tekemään tänä kesänä. Ohjelmaa järjestetään Helsingin toimistolla rajoituksia noudattaen ja videopuhelun välityksellä. 

Tervetuloa Vismalle Leena ja Rasmus!

Leena Kankare

Koulutus

Information and Service Management, Aalto-yliopisto

Harrastukset

Sali, koripallo ja lenkkeily

Mitkä ovat fiilikset tähän mennessä?

Fiilikset ovat odottavat ja innostuneet. Ensimmäiset päivät ovat sisältäneet paljon uutta informaatiota, ja päivät ovatkin kuluneet todella nopeasti. Meidät kesäharjoittelijat on otettu erittäin hyvin vastaan ja tapaamani työntekijät ovat olleet energisiä ja auttavaisia.

Mitä odotat eniten kesältä?

Odotan innolla alkavaa projektia ja sitä, että saamme toteuttaa kokonaisen projektin kesänä aikana. Uskon, että tulen oppimaan paljon uutta sekä projektinhallinnasta että Visman käyttämistä ohjelmistoista ja kehittämään jo opittuja taitoja käytännössä. Odotan myös, että pääsen tutustumaan muihin pohjoismaisiin interneihin ja Visman porukkaan täällä Suomessa – oli se sitten etänä tai paikan päällä toimistolla! 

Rasmus Niemi

Koulutus

Tuotantotalous, Aalto-yliopisto

Harrastukset

Jääkiekko ja penkkiurheilu

Mitkä ovat fiilikset tähän mennessä?

Fiilikset ovat oikein hyvät! Muutaman ensimmäisen päivän aikana olen tuntenut oloni todella tervetulleeksi Vismalle. Olemme kuulleet presentaatioita muun muassa Visman tulevaisuuden visiosta ja siitä, miten COVID-19 on vaikuttanut Visman liiketoimintaan. Olemme myös päässeet tutustumaan projektiin, jonka parissa työskentelemme kesän. 

Mikä sai sinut hakemaan Visman Summer Internship -ohjelmaan?

Visma oli minulle nimenä tuttu monien urheilusponsorointien, kuten Visma Ski Classicsin kautta. Luettuani edellisten vuosien Summer Internship-blogeja kiinnostukseni herätti se, että ohjelman aikana pääsee aidosti kehittämään Visman toimintaa eteenpäin eikä vain ylläpitämään toimintaa kesälomien ajaksi.

Oletko kiinnostunut Visman uramahdollisuuksista?

Löydät Visman avoimet työpaikat täältä. Ehkä sinä olet meidän Summer Intern ensi kesänä? Lisätietoa Summer Internship -ohjelmasta löydät täältä

Suosituimmat