Sähköinen ajanvaraus tehostaa prosesseja

visma-tampuuri-sahkoinen-ajanvaraus

Erilaisten asukkaille ja osakkaille tarjottavien sähköisten asiointipalveluiden lisääntyessä, myös pesula- ja saunavuoron ajanvaraus hoituu jatkossa Tampuurin asukassivujen kautta muiden sähköisten palveluiden rinnalla. Luotettavalla ja ymmärrettävällä ajanvarausjärjestelmällä pystyy helposti ja vaivattomasti parantamaan palvelutasoa ja asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Tampuuri Booking on helppokäyttöinen sähköinen ajanvarausjärjestelmä jota on kehitetty vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Jatkossa se tulee olemaan osa Tampuurin sähköisiä osakas- ja asukassivuja. Tarjoamalla sähköisiä asiointipalveluita voidaan varmistaa, että asukkaita palvellaan heille sopivana ajankohtana ja heille sopivassa kanavassa, juuri siellä missä he ovat. Tavoite on, että asukkaat ovat ajan tasalla taloyhtiön asioista sekä voivat hoitaa asumiseen liittyvät asiat riippumatta paikasta ja ajankohdasta.

Booking-järjestelmän nykyisten asiakkaiden tilit tulevat jatkumaan kuten ennenkin.

Sähköinen ajanvaraus on osa nykyaikaista asiakaspalvelua

Sähköisellä ajanvarausjärjestelmällä tehostetaan varausten hallinnointia. Manuaaliset pesutupa- ja saunavuorojen siirtämiset ja perumiset vievät asukkailta turhaa aikaa ja vaivaa. Näitä toimintoja tehostamalla voidaan saavuttaa asukastyytyväisyyden tason paranemista.

Booking -ajanvarausjärjestelmän avulla asukas tai osakas pystyy itse lisäämään, siirtämään ja perumaan sauna- ja pesulavuorojen varauksia itse valitsemanaan ajankohtana, kaikkialla missä on verkkoyhteys. Varauksia on myös mahdollista tehdä sekä yksittäisinä että jatkuvina.

Booking-järjestelmään saadaan kohde- ja asukastiedot ajantasaisesti Tampuurin kautta. Koska kohteet ja niiden asukkaat päivittyvät järjestelmään automaattisesti, voidaan asukkaille näin tarjota varaustoiminnallisuus alusta saakka, heti muuton jälkeen. Toisaalta, tehdyt varaukset  pois muuttavilta asukkailta perutaan myös automaattisesti.

Koska järjestelmä päivittyy reaaliaikaisesti, kaikki käyttäjät pysyvät ajan tasalla käytössä olevista pesula- ja saunavuoroista. Lisäksi käyttäjä pystyy seuraamaan omaa varaushistoriaansa.

Sähköisten ajanvarauksien hyödyt

  • Säästää aikaa – ei vaadi käyntiä pesutuvalla tai saunassa, varaukset ja peruutukset voi tehdä missä vain
  • Aina ajantasalla – Kaikilla käyttäjillä reaaliaikainen tieto varauksista
  • Osa asukassivuja – Sieltä löytyy myös kaikki muut asukasta tai osakasta helpottavat Tampuurin sähköiset palvelut
  • Ei vaadi erillistä viestintää vapautuvista saunavuoroista (esim. taloyhtiön facebook sivuilla) – myös peruutukset helppo tehdä missä vain

Kiinnostuitko sähköisten ajanvarauksien helppoudesta?

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuurin ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

0