Siirry sisältötekstiin

Ylläs-Levi projektin yllytyshullut hiihtäjät valittu

Toistamme viime vuoden menestyskonseptin. Kevään aikana saamme seurata kun kaksi Visman työntekijää treenaa kohti Visma Ski Classicsin 70 km pitkää päätöskisaa Ylläs-Levillä 13.4.2019. Ketkä ovat nämä kaksi yllytyshullua työntekijää?

Toistamme viime vuoden menestyskonseptin. Kevään aikana saamme seurata kun kaksi Visman työntekijää treenaa kohti Visma Ski Classicsin 70 km pitkää päätöskisaa Ylläs-Levillä 13.4.2019.

Ketkä ovat nämä kaksi yllytyshullua työntekijää?

Anni Maunu – ”Joskus on oltava vähän hullu saavuttaakseen unelmansa”

Anni toimii Customer Managerina Visma PPG Oy:ssä.

Aiempi kokemus hiihtämisestä:

Nautin hiihtämisestä ja haluaisin kehittää tekniikkaani kyseisessä lajissa. Olen Itä-Suomesta kotoisin ja siellä talvet ovat aina olleet kylmät ja lumiset. Olen siis hiihtänyt paljon varhaisesta lapsuudesta lähtien.

Miksi hain mukaan:

Haluan haastaa itseäni ja kokeilla rajojani.

Odotukseni:

Odotan että saan tästä mahtavan kokemuksen ja mieleenpainuvan matkan. Ja kuka nyt ei haluaisi nähdä poroa hiihtäessään Lapissa? 🙂

Ben Weber – ”Want to come in second? Follow me!”

Ben toimii Business Improvement Managerina Visma Software Oy:ssä.

Aiempi kokemus hiihtämisestä:

Minulla ei ole paljoa kokemusta hiihtämisestä. Lapsena hiihdin perheeni kanssa, mutta en ikinä oikein tykännyt siitä. Viime kerran hiihdin armeijassa vuonna 2010 suksilla, jotka olivat 80-luvulta. Monon virkaa toimittivat saappaat, jotka olivat kiinnitettyinä suksiin. Ei mikään menestys. Katsotaan miten hiihto sujuu moderneilla varusteilla!

Miksi hain mukaan:

Olen koko elämäni urheillut aktiivisesti. Olen pelannut käsipalloa puoliammattilaisella tasolla. Viime aikoina olen kuitenkin hakenut jotain uutta, innostavaa motivoimaan minua treenaamaan. Toinen syy on pysyä terveenä ja kunnossa.

Tavoitteeni on herättää uudelleen motivaationi kokeilla rajojani. Tätä motivaatiota minulla ei ole ollut montaa kertaa sen jälkeen kun heitin käsipallokenkäni kellariin.

Tämä projekti on täydellinen mahdollisuus treenata kovaa ja pitää hauskaa. Lisäksi hiihto on minulle aivan uusi laji, jota en luultavasti kokeilisi ilman tätä projektia.

Odotukseni:

Odotukseni on, että projekti tulee olemaan haastava, mutta hauska. Oikean hiihtotekniikan opetteleminen tulee luultavasti olemaan yksi vaikeimmista tehtävistä (jos emme laske mukaan itse kisaa). Odotan innolla sitä, että pääsen parempaan kuntoon ja että opin tuntemaan projektin muut osallistujat.

Tästä se alkaa. Jäämme seuraamaan innolla Annin ja Benin taivalta kohti Ylläs-Levin kisaa 13.4.2019! Lisätietoa projektista löytyy täältä.

Suosituimmat