Pilvessä yhdistyvät tehokkuus, joustavuus sekä hyödyn maksimointi

Jatkuvasti kasvava suomalaisten pk-yritysten joukko suuntaa katseensa pilveen, eli internetin yli toimitettaviin ohjelmistoratkaisuihin. Ohjelmistoratkaisut tunnetaan tarkemmin nimellä SaaS – Software as a Service, jossa käyttäjän koneelle ei asenneta mitään, vaan ohjelma on käytännössä vain minuuttien kuluttua tilauksen tekemisestä käytettävissä toimittajan palvelimelta.

Nopea globaalinen kehitys, korkeat tehokkuus- sekä tuottavuusodotukset vaativat ohjelmistoilta joustavuutta, nopeutta sekä kustannustehokkuutta. Tätä kaikkea yritykselle tarjotaan SaaS-ratkaisun muodossa. SaaS-pohjaisella ratkaisulla on pienet alkuinvestoinnit ja ennustettavissa olevat käyttökustannukset. Laiteinvestoinnit, asennus- ja päivitystoimenpiteet sekä tietoturvasta tai varmuuskopioinnista huolehtiminen kuuluvat menneisyyteen siinä vaiheessa, kun yritys siirtyy SaaS -pohjaiseen ratkaisuun. Liikkuvan ihmisen on mahdollista tehdä työtä myös toimiston ja työajan ulkopuolella ja tarvittaessa järjestää lomatuuraus vaivattomasti.

Visma-perheen SaaS -ratkaisuilla on tähän mennessä kymmeniä tuhansia käyttäjiä, mikä todistaa meidän olevan ohjelmistoalan kehityksen kärjessä. Panostamme uusimpaan teknologiaan ja mm. viime vuonna julkaistu SaaS-palkkaratkaisu saa pian rinnalleen ERP-ratkaisun, joka toimii niin ikään SaaS -periaatteella.

Lue lisää Visman SaaS -ratkaisuista kotisivuiltamme sekä artikkelimme Kasvuyritykset ja Suunnannäyttäjät -lehdessä sivulla 21 (ilm. 18.5.2012)

Juha Mäntylä

 

 

Juha Mäntylä

Toimitusjohtaja
Visma Software Oy

 

0