Houkutteletko moderneja työnhakijoita?

moderni työnhakija EasyCruit

Beyondin tutkimuksen mukaan 77% työnhakijoista käyttää mobiililaitteita työnhakuun. Suurimpana syynä tähän ovat helppokäyttöisyys ja nopea reagointi avoimiin työpaikkoihin. Reilu 86% hakijoista täyttää hakemuksen mobiilisti jos sen voi tehdä luotettavasti. Hakijat haluavat mobiiliresponsiivisia ja helppokäyttöisiä urasivuja. Onhan nämä teillä kunnossa?

Yhdistä verkkosivusi, sosiaalinen media sekä työnhakusivustot, ja mahdollista haluttujen hakijoiden parempi löydettävyys.

Entäpä jos ottaisit työkalun avuksi rekrytointien hallintaan? Näin hakijat voivat täyttää hakemuksen LinkedInin, Xingin, Facebookin tai Viadeo-profiilin tiedoilla ja lisätä liitteitä mobiilisti Dropboxista ja Google Drivesta. Samalla nopeutat hakijoiden esikarsintaa ja pääset valitsemaan parhaat tekijät näppärämmin järjestelmän pisteyttäessä hakijat sinulle. Hakija puolestaan kokee nopean rekrytointiprosessin käyttäjäystävällisyytenä.

Siirry mobiiliin ja erotu kilpailijoista. Kokeile EasyCruitia ilmaiseksi 30 päivää. Käy osoitteessa Visma EasyCruit.

 

markkinointipäällikkö Kirsi Vatanen, Visma Enterprise OyKirsi Vatanen työskentelee markkinointipäällikkönä Visma Enterprisella.

0