Miten Visma Nova asiakas voi antaa ehdotuksia tuotekehitykselle?

Kirjoitin aiemmassa blogissani siitä, miten kehitämme Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmää jatkuvasti. Aihe sattuu olemaan ajankohtainen, sillä olemme vastikään julkaisseet yhden monista Novan versiopäivityksistä. Lista kehitetyistä ominaisuuksista kattoi niin asiakkaidemme toiveita kuin käytettävyyttä parantavia ja automaatiota lisääviä asioita. Tässä blogissa aion kertoa, miten sinä voit Nova-asiakkaanamme saada kehitystoiveesi meidän tietoomme ja miten me kehitysehdotuksia käsittelemme. 

Paras kanava kehitysehdotusten antamiseen on Nova sovellustuen kautta. Tuen ammattitaitoinen henkilökunta osaa ensinnäkin kertoa, jos kaipaamasi ominaisuus on jo olemassa. He osaavat toisaalta myös sanoa, onko kehitysehdotuksesi sellainen, että se voidaan viedä prosessissa eteenpäin. 

Sovellustuesta kehitysehdotukset tuodaan Novan osaamisalue-palaveriin. Näissä palavereissa kokoonnumme yhteen Novan tuotekehityksen, sovellustuen, myynnin, konsultoinnin sekä tuotepäälliköiden kanssa. Tiiminä pohdimme kunkin kehitysehdotuksen hyötyjä ja mahdollisia toteutustapoja sekä päätämme hyväksytäänkö vai hylätäänkö ehdotus. Tavoite on, että toteutettavaksi hyväksyttävät kehitysehdotukset palvelevat aina laajaa asiakaskuntaa.  

Käsittelemme kehitysehdotuksia palavereissamme säännöllisesti, joten voit kertoa niitä sovellustuelle milloin tahansa. Kehitystyötä teemme pitkin vuotta ja versiopäivityksiä julkaisemme pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa. Poikkeustilanteissa teemme lisäksi pienempiä pikapäivityksiä, jos esimerkiksi ohjelmassa huomataan jokin kriittinen ongelma, minkä ratkaisuun ei löydetä muuta toimivaa tapaa. 

Tiedotamme asiakkaitamme tulevista versiopäivityksistä sähköpostitse sekä Novan Community -asiakassivustolla. Uudet ominaisuudet tulevat aina automaattisesti käyttöön Nova sovelluspalvelun käyttäjille. Sen sijaan asiakkaat, joilla Nova on asennettuna omalle palvelimelle, huolehtivat itse ohjelman päivittämisestä.

Visma Nova tarjoaa asiakkaillemme erittäin monipuoliset toiminnallisuudet nykyisellään ja ohjelma kehittyy jatkuvasti lisää.

Lue myös:
Visma Nova -toiminnanohjaus kehittyy jatkuvasti

Lue lisää Visman ratkaisuista toiminnanohjaukseen:

 

0