Siirry sisältötekstiin

Mitä yhteistä on henkilöstöhallinnalla ja jääkaapilla?

Henkilöstöhallinnan prosessit voivat olla kuin vanha jääkaappi. Se näyttää toimivan, koska se pysyy kylmänä ja ruoat säilyvät syötävinä. Samaan aikaan se kuitenkin kuluttaa niin paljon sähköä, että uuden hankinta maksaa itsensä takaisin hetkessä.

henkilöstönhallinta

Sama ilmiö toistuu henkilöstöhallinnassa. Tilanne saattaa vaikuttaa olevan kunnossa: henkilöstölle suunnitellaan työvuorot ja lomat, palkat menevät ajallaan maksuun ja sijaisia käytetään tarpeen mukaan. Todellisuudessa nämä toimet syövät huomattavan määrän työaikaa, käsipelissä on lähes mahdotonta suunnitella tehokkaita työvuorolistoja ja manuaalisista työvaiheista aiheutuu virheellisiä tulkintoja työajasta, palkoista ja lomista.

Numeron WFM -järjestelmä mahdollistaa työvuorosuunnittelun ja palkkatulkintojen automatisoinnin, tehostaa lomasuunnittelua sekä varmistaa lainsäädännön ja työehtosopimusten noudattamisen. Lisäksi henkilöstön työvuorotoiveet voidaan automatisoinnin ansiosta huomioida helpommin ja tasapuolisemmin, mikä nostaa työtyytyväisyyttä.

Koetko, että henkilöstöhallintanne muistuttaa enemmän vanhaa, energiasyöppöä jääkaappia kuin uutta ja tehokasta laitetta? Ota yhteyttä, niin perehdytään yhdessä tarkemmin siihen, miten työvoiman hallintaanne voisi tehostaa.

Suosituimmat