Missä on liiketoimintasi pullonkaula?

Onko yrityksesi taloushallinnon tai operatiivisen puolen prosesseissa jokin kankeasti toimiva vaihe, jonka korjaamalla työteho ja työnilo kasvaisivat merkittävästi?

Väittäisin että jokaisen työntekijän takaraivossa kalvaa tälläkin hetkellä jokin seikka, joka aiheuttaa harmaita hiuksia päivästä toiseen. Jokin tärkeä asia, joka vie aivan liikaa aikaasi tai jää jopa kokonaan tekemättä, koska se on aina niin vaivalloista. Yleensä tällaista päivittäistä ongelmaa ei ole ratkaistu, koska ei ole tiedetty millä tavalla asian korjaisi.

Vismalla taas olisi tarjota vaikka minkälaisia ratkaisuja tehostamaan yritysten liiketoimintaa, mutta palveluntarjoajan näkökulmasta on sen sijaan vaikea tunnistaa, että minkälaista apua yritys kaipaisi. Kirjoitinkin tämän artikkelin siksi, että ehkä joku haluaisi tämän innoittamana kertoa omasta ongelmastaan meille Vismalle.

Tiedäthän sen tunteen, kun joku tulee ja kertoo kaikkien niiden vuosien jälkeen, että ”tämänhän voisi tehdä näinkin helposti”?

Ehkä meiltä saattaisikin löytyä juuri sinun yrityksellesi valmis ratkaisu, joka aukaisisi työpaikalla jonkin merkittävän pullonkaulan?

Onko pullonkaulasi kenties jokin seuraavista?

  1. Iso osa työpäivästä tuhlaantuu jonkin typerästi toimivan toiminnon vuoksi
  2. Tietojärjestelmästä ei saa ulos jotain toistuvasti tarvitsemaasi avainlukua reaaliaikaisesti
  3. Jokin tärkeä tieto ei kulje prosessin alusta loppuun asti sähköisessä muodossa
  4. Tietyn prosessin osa ja sen tiedot ei ole integroitu omaan pääjärjestelmään
  5. Joku muu, mikä?

Heitä meille haaste!

Kerro meille lyhyesti alla olevaan lomakkeeseen, missä sinun liiketoimintasi pullonkaula sijaitsee, mikä asia aiheuttaa turhaa työtä tai mikä on niin business-kriittinen toiminto, että sen edelleen tehostaminen toisi lisää kilpailuetua?

Mikäli uskomme Vismalta löytyvän ratkaisun kuvaamaasi ongelmaan, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä. Katsotaan yhdessä voisiko meiltä löytyä ratkaisu ongelmaan, jonka kanssa olet tahkonut kenties jo usean vuoden ajan?

Työskentelen Visma Software Oy:n markkinoinnissa. Missionani on kertoa pk-yrityksille, kuinka he voivat tehostaa liiketoimintaansa ja työntekoa nykyaikaisimmilla yritysohjelmistoilla.
Connect with Tuomas: