Siirry sisältötekstiin

Matkalla ict-myyjäksi

Roope haluaa oppia miten ict-ratkaisuja myydään ja markkinoidaan. Siksi hän hakeutui oppiin Vismalle.

ict-harjoittelu
Photo by Pascal Swier on Unsplash

Esittelyssä Roope Rasinen

rooperasinen työharjoittelu

Aloitin Visma Enterprisella syyskuussa harjoittelijana myynnin ja markkinoinnin tiimissä. Teen matka- ja kuluhallintaan liittyvää markkinakartoitusta ja pyrin löytämään liidejä M2-tiimille.

Tulin Vismalle harjoitteluun osana Markkinointi-instituutin ict-koulutusohjelmaa. Siihen kuuluu huippuosaajien luentoja ja käytännön oppimista – mahtava yhdistelmä oppimisen kannalta. Parasta ict-koulutuksessa on mielestäni ajankohtaisuus; saan päivitettyä osaamistani vaikka aiemmista opinnoistani markkinoinnin ja myynnin parissa on vasta muutama vuosi aikaa. Olen jo pitkään halunnut siirtyä ict-tuotteiden pariin, ja Vismalla niitä löytyy!

Työharjoittelun alussa tuli nopeasti vastaan tulva uusia termejä, ja maailma joka oli ennestään tuntematon. Mahtavasti olen saanut työkavereilta apua lukuisiin kysymyksiin.

Minusta Vismalla on asenne paikoillaan; tehdään kovasti töitä, mutta työilmapiiri on silti hyvä ja rento. Ihmiset ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan ja on ollut fiilis että olen osa tiimiä. Olen oppinut paljon Vismalla, mutta on edelleenkin paljon uutta omaksuttavaa asiaa.

Haluan ehdottomasti jatkaa samanlaisissa tehtävissä ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Toivoisin pääseväni myymään palveluita joilla voidaan käyttäjäystävällisesti parantaa ja helpottaa työntekoa ja sen hallintaa.

Suosituimmat