Siirry sisältötekstiin

Matkalaskujärjestelmän käyttöönotto onnistui itsenäisesti

LEO Pharma Oy on lääketeollisuuden alalla toimiva myynti- ja markkinointiorganisaatio. Yrityksen myyjät liikkuvat työssään paljon autolla. Visma Enterprise Oy on tarjonnut yrityksen tarpeisiin vastaavan matkalaskujärjestelmän, jonka käyttöönotto sujui vaivattomasti verkkokurssin avulla.

M2 matkalaskujärjestelmän itsenäinen käyttöönotto
LEO Pharman Mira Ahjoniemi

Mira Ahjoniemi työskentelee LEO Pharman Office Managerina. Työnkuvaan kuuluu erilaisia taloushallinnon ja hallinnon tehtäviä. Hänen mielestään Visma M2 -matkalaskujärjestelmä oli helppo ottaa käyttöön.

– Olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että paljon ajavilla myyjillä on autoissaan GPS Logger -laite, joka kerää heidän ajonsa ja ajotietonsa. Tiedot siirretään M2-järjestelmään kerran viikossa. Pienen viidentoista minuutin koulutuksen jälkeen jokainen koki, että järjestelmä toimii ja on helppo käyttää, Ahjoniemi kertoo.

Verkkokurssi opasti käyttöönoton askel askeleelta

– Halusin tehdä matkalaskujärjestelmän käyttöönoton itse, jotta se voitaisiin toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Sainkin Vismalta erittäin hyvät ohjeet sekä kirjallisesti että verkkokurssina, Ahjoniemi muistelee.

Visman tarjoamalla verkkokurssilla opastattiin askel askeleelta, kuinka järjestelmään luodaan yrityksen perustiedot, käyttäjät, autot ja muut tarpeelliset tiedot. Käyttöönotto oli vaivatonta suorittaa vain muutaman päivän aikana ohjeita seuraamalla.

– Järjestelmä tuli käyttöönotossa hyvin tutuksi. Pystyn nyt tarvittaessa vaihtamaan kirjanpitotilejä, kustannuspaikkoja ja muita tietoja itsenäisesti, Ahjoniemi sanoo.

Kirjanpidon arkistointi tapahtuu järjestelmässä

Yhtenä M2-järjestelmän etuna Ahjoniemi pitää myös sitä, että kirjanpidon arkistointi tapahtuu järjestelmässä automaattisesti. Matkalaskuja ei tarvitse enää säilyttää paperiarkistoissa. Kokonaisuutena yhteistyö Visman kanssa on sujunut mutkattomasti.

– Minulla oli koko prosessin ajan sellainen tunne, että olemme heille tärkeä asiakas, ja että tarpeemme otetaan huomioon yksilöllisesti, Ahjoniemi toteaa.

Katso video:

Lue lisää ja tilaa M2

Suosituimmat