Siirry sisältötekstiin

Koulutusta klikkauksen päässä

Kysyttäessä asiakkailtamme kouluttautumisen esteistä syiksi mainitaan lähes aina parivaljakko; aika ja raha. Monimuotoiset, modernit koulutuskanavat mahdollistavat joustavan opiskelun ja tuovat koulutukset jo käyttäjän työpöydälle.

High angle view of an empty workplace, desk with copy space

Järjestelmäkoulutusten vaikuttavuutta on tutkittu ja todettu siinä olevan paljon parantamisen varaa. Liian usein luotetaan kertarysäyksen voimaan ja unohdetaan humaanin haperopään kyky unohtaa ja adaptoitua niihin kenties vääriin, mutta mukavan tuttuihin toimintatapoihin. Monelle pienelle ja vähän isommallekin yrittäjälle koulutuksiin panostaminen on yhtä mielekästä kuin matka Mordoriin. Koulutushaluja laimentaa tietämättömyys siitä, missä osaamispuutteita tarkalleen on.

Koulutuspalveluissamme on muutaman viime vuoden aikana tapahtunut oikein urakalla. Käänsimme palvelua entistä tarvelähtöisempään suuntaan, uudistimme tarjontaamme ja toimme järjestelmäkoulutukset aiempaa kätevämmin käyttäjien ulottuville. Haave omasta oppimisympäristöstä toteutui Visma Talentin myötä huhtikuussa 2016. Vastaanotto on ollut huikean positiivista, käyttäjämäärä kasvaa kohisten.

Monimuotokoulutus madaltaa esteitä

Miten korjattiinkaan pieleen tehty lasku järjestelmässä? Miten menivätkään vuodenvaihdetoimien rutiinit? Kohta pitää laskea lomapalkat, kääk. Lomien ja kausiluontoisten töiden äärellä meitä Miten Tämä Tehtiinkään -ihmisiä on paljon liikkeellä, ja melko harmillista keskeyttää työskentely aina, kun oma muisti pätkii. Mikäs silloin sen kätevämpää kuin kurkata ohjevideo tai webinaaritallenne oppimisympäristöstä.

Kysyttäessä asiakkailtamme kouluttautumisen esteistä syiksi mainitaan lähes aina parivaljakko; aika ja raha. Esteet ovat tehty ylitettäviksi. Monimuotoiset, modernit koulutuskanavat mahdollistavat joustavan opiskelun ja tuovat koulutukset käyttäjän työpöydälle. Videot, webinaarit, niiden tallenteet, osaamistestit sekä kirjallinen materiaali ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Talentin sisältö on palasteltu aiheiden ja prosessien mukaisesti niin, että apua osaamistarpeeseen löytää vaivatta ja juuri silloin, kuin käyttäjälle sopii. Kouluttautumiskynnys on todella matala, koko materiaalipaketin saa käyttöönsä vuodeksi edullisella kertamaksulla. Nyt koulutuksen pariin pääsevät helpommin nekin, joiden aiemmin piti tarkkaan miettiä, mihin kurssiin oli varaa osallistua ja mihin ei. Asiakkaillamme on jo nyt käytössään yli 180 koulutusvideota ja 140 tuntia koulutusta käyttöönoton ja käytön tukena.

Sisältöä käyttäjien ehdoilla

Pedagogisesta vinkkelistä katsottuna oppimisympäristön rakentaminen on iloinen ja rakas haaste, josta on turha kuvitella selviävänsä ilman tiivistä vuorovaikutusta käyttäjien kanssa. Koulutuspalveluistamme kerätään jatkuvasti palautetta ja osoitetaan myös avoimesti, mitä toimenpiteitä sen avulla on tehty. Samoin kuten järjestelmän käytön tehokkuus on suoraan verrannollinen käyttäjien osaamiseen, on oppimisympäristön kiinnostavuus käsikynkässä käyttäjien toiveiden kanssa. Visma Talent on elävä organismi, jonka pulssi sykkii tuotteessa tapahtuvien muutosten ja käyttäjien toiveiden mukaisesti. Päivitämme sisältöä vähintään kvartaalitasolla, jotta käyttäjä voi poimia itselleen versiopäivitysten mukana tulleet parannukset ja käyttövinkit.

Tarjoamillamme menetelmillä asiakkaamme saavat osaamistarpeistaan selkeän ja luotettavan kuvan ja arvoituksen verho poistuu sen edestä, mikä on vialla ja mitä pitäisi tehostaa. Loimme oppimisympäristöön lisäavuksi erilaisia osaamistestejä, joilla voi seurata oman osaamisen kehittymistä ja käydä silloin tällöin varmistumassa, että oppeja hyödynnetään järjestelmän käytössä. Koulutukset ja osaaminen ovat tosiaankin vain klikkauksen päässä!

Tutustu Visma Talentiin täällä!

Suosituimmat