ATS creates value Visma EasyCruit

Kotiuta saatavasi ennen kesän lomakautta!

Lukuisissa yrityksissä kesän odotukseen liittyy huolta siitä, maksavatko asiakkaat laskunsa maksuehtojen mukaisesti ennen ja jälkeen lomakauden. Kesä tuo yrityksissä tarpeellisen ja ansaitun hengähdyksen talven tinkimättömän tuloksenteon jälkeen. Tuottavan työn ja jokapäiväisten rutiinien pitää kuitenkin rullata katkeamattomasti myös kesän aikana, kuten myös kesälomien jälkeen.

Ammattimaisesti hoidetut maksumuistutukset ovat avainasia, jotta yrityksesi voi kotiuttaa erääntymässä olevat saatavansa jo ennen lomakautta ja huolehtia myyntilaskujensa tilasta loman aikana. Ajoissa lähetetty maksuhuomautus viestittää asiakkaille, että saatavia valvotaan ja ne tulee suorittaa. Tämä toimintatapa tukee myös ammattimaista yrityskuvaa.

Visma PPG automatisoi maksumuistutukset lähtemään ajallaan, ja mikä parasta – ilman kustannuksia yrityksellesi! Korkokulut, joita asiakkaasi eivät ole ennen mahdollisesti maksaneet, tilitetään yrityksellesi vähentämättöminä.

Tehokkuutta maksumuistutusten lähettämiseen

Jokainen perinteisesti itse hoidettu maksumuistutuksen lähetys vaatii yritykseltäsi resursseja ja synnyttää kustannuksia. Älä enää lähetä itse tehottomia maksumuistutuksia asiakkaille, jotka vitkuttelevat maksujen kanssa kohtuuttoman kauan ja hidastavat yrityksesi kassavirtaa.

Visma PPG lähettää yrityksesi maksumuistutukset veloituksetta ja vapauttaa kallisarvoisia resursseja ydinosaamiseen ja tuottavampiin tehtäviin. Avullamme tehostat asiakkaidesi maksamista ja kotiutat saatavasi ennen suosituimman kesälomakauden alkamista.

Vaikutat asiakkaidesi maksukäyttäytymiseen myös ennaltaehkäisevästi osoittaessasi, että maksuvalvonnasta huolehtii uskottava ja palveleva perintätoimisto.

 

Ota yhteyttä ja hyödynnä osaamisemme yrityksesi laskutuksen tehostamisessa!

Kristian Lindén, Markkinointijohtaja Visma PPG.
Connect with Kristian: