Siirry sisältötekstiin

Koko maailma pakotettiin digiloikkaan

Siirtyminen täysipainoisesti etätöihin on vaatinut yrityksiltä innovatiivisuutta, jotta prosessien ja liiketoiminnan jatkuvuus saadaan turvattua. Haluamme olla apuna tässä tilanteessa tarjoamalla etätyötä helpottavia ohjelmistojamme veloituksetta.

Koko maailma pakotettiin digiloikkaan
Visma Software on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan poikkeustilanteessa tukemalla heitä digiloikassa.

Jokainen meistä on kohdannut viime viikkoina niin kotona kuin työpaikalla tilanteita, joihin ei varmasti ikinä kuvitellut joutuvansa. Koko yhteiskunta siirtyi etämoodiin ja yritykset pakotettiin ottamaan digiloikka, olimme siihen valmiita tai emme.

Yritykset, joiden toimintamallia on pidetty itsestäänselvyytenä, kuten ravintolat, joutuivat miettimään konseptiaan uudelleen. Myös kivijalkamyymälöissä on tehty nopeita ratkaisuja ja siirretty toimintaa verkkokauppaan. Maailma tulee muuttumaan peruuttamattomasti ja digitaalisuudessa otetaan nyt iso harppaus eteenpäin. 

Kun kasvotusten tapaaminen tai toimistolla työskentely ei olekaan enää ollut mahdollista tai suositeltavaa, on esille noussut yllättäviäkin arjen haasteita, etenkin niissä yrityksissä, joissa digitalisaatio on vielä vaiheessa. Monessa yrityksessä laskuja ja palkkakuitteja postitetaan edelleen käsin. Niissä yrityksissä, joissa etätyöskentely on vielä vierasta, pelkästään työajanseuranta on voinut aiheuttaa haasteita. 

Sähköiset ratkaisut mahdollistavat yrityksen prosessien jatkumisen myös etänä

Haluamme olla apuna tässä tilanteessa tarjoamalla etätyötä helpottavia ohjelmistojamme veloituksetta. Sähköiset ratkaisumme mahdollistavat lukuisten yritysten prosessien, kuten kululaskujen tekemisen, työajanseurannan tai verkkolaskutuksen, hoitamisen etänä. 

Tee kululaskujen käsittely helpoksi työntekijälle: Kotioloissa työskentelyn mahdollistaminen voi tarkoittaa työntekijälle hankintoja ja kululaskuja esimerkiksi oman netin käytöstä, toimistotarvikkeiden tai laitteiden hankinnoista. Matka- ja kululaskut saat tehtyä ja hyväksyttyä helposti Visma.net Expensen avulla.

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen: Etätyön ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen vaatii monelta meiltä nyt poikkeuksellisia järjestelyjä ja mahdollisuuksia joustoon. Mobiilisti tai selaimella käytettävä työajanseuranta Visma Entry mahdollistaa reaaliaikaisen työaikojen kirjaamisen helposti mistä ja milloin vain.

Sähköistä taloushallinnon prosessit: Pilvessä toimiva taloushallinto-ohjelma Visma Fivaldi mahdollistaa yrityksesi taloushallinnon rutiinien hoitamisen helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Tukenasi digiloikassa

Vaikka koronakriisi on pakottanut meidät kyseenalaistamaan itsestäänselvyyksiä ja tuonut epävarmuutta tulevaan, haluaisin nähdä tämän myös mahdollisuutena. Tilanne on tuonut monet yrittäjät yhteen ja pakottanut löytämään luovia ratkaisuja. Saamme olla onnellisia kaikista digitaalisuuden tuomista ratkaisuista, joilla on mahdollistettu koulunkäynnin jatkuminen ja kommunikointi kollegojen ja ystävien kanssa etänä, sekä ajanvietteet, kuten etäkaraoke tai vaikkapa digikahvila. 

Meillä Visma Softwarella poikkeustilaan ehdittiin reagoimaan hyvissä ajoin ja valmiudet etätyöskentelyyn siirtymiseen olivat jo hyvissä kantimissa. Kaikille tilanne ei ole ollut yhtä helppo ja viime viikot ovat varmasti tuoneet heikkoudet yrityksen sisäisissä prosesseissa väkisinkin tarkasteluun. Haluamme tarjota tukeamme erityisesti niille yrityksille, joissa digiloikkaan ei ehditty kunnolla valmistautua ja auttaa varmistamaan, että kriittiset talouden-, toiminnan- ja henkilöstöohjauksen palvelut pystytään toteuttamaan toimistolta tai etänä nyt ja tulevaisuudessa.

Toivon kaikille asiakkaillemme voimia tähän poikkeukselliseen tilanteeseen ja uskoa tulevaan.

Suosituimmat