Siirry sisältötekstiin

Kohti kuitittomuutta

Kuitittomuus on jo pitkään ollut asiakkaidemme haaveissa; niin meidänkin. Osallistumme innokkaasti kaikkiin kuitittomuutta edistäviin kehityshankkeisiin.

M2 Mobiili
M2 auttaa pääsemään eroon kuittikasasta

Kuitittomuus on jo pitkään ollut asiakkaidemme haaveissa; niin meidänkin. Osallistumme innokkaasti kaikkiin uusiin mahdollisuuksiin ja kehityshankkeisiin tämän tiimoilta. M2 tukee jo nyt muun muassa rikastetulla datalla varustetun luottokorttiaineiston käsittelyä, jolloin ostotapahtuma sisältää itsessään tarvittavat tiedot, eikä paperista kuittia tarvitse skannata eikä liittää. M2 Mobiililla voi myös nopeasti kuvata ja lähettää kuitit kuluveloitusten ja matkalaskujen liitteiksi.

M2 Mobiili

Osallistuin viime vuonna TARU-hankkeen* työryhmään, jossa mietittiin mahdollisia ratkaisuja rakenteisen kuittitiedon standardiksi sekä ratkaisutapoja digitaalisen kuittitiedon välittämiseksi kauppiaan maksupäätteeltä aina asiakasyrityksen kirjanpitoon saakka.

TARU-hankkeen VTT:ltä tilamaan tutkimuksen mukaan digitaalinen kuitti oli useimpien haastateltujen mielestä tärkein kehitettävä asia.

Vaikka TARU-hanke jo päättyi, jatkamme omalta osaltamme työtä asiakkaitamme helpottavien uudistusten ja kehitysmahdollisuuksien parissa. Kun standardit rakenteiset kuitit tulevat ennemmin tai myöhemmin mullistamaan meidän kaikkien kuitteihin liittyviä rutiineita, tulee M2 olemaan yksi tärkeä osa tätä tarinaa.

*TARU= Taloushallinnon runkoverkko

Juha Kukko

Juha Kukko
Tuotekehitysjohtaja
Visma Enterprise Oy

Suosituimmat