Kausityöntekijöiden työajanseuranta helpoksi

Puussa versova lehti kertoo monenlaista tarinaa kesän tulosta. Kuten myös aurinko, t-paidat, kärpäset ja mitä näitä nyt on. Kesän tulo aiheuttaa monenlaisia toimenpiteitä: Talvivaatteiden varastointia, kesävarusteiden esiin kaivamista ja koulukirjojen (wuhuu) piilottamista jonnekin kaapin perälle – ja sitten tietenkin se jännittävä kohta, opiskelijoiden kesätöiden aloittaminen.

Monella toimialalla vaikeassakin tilanteessa on halu ja mahdollisuus tarjota kenties sitä ensimmäistä erittäin tärkeää kosketusta työn pariin kesätyön muodossa. Tänäkin vuonna tuhatmäärin nuoria työntekijöitä saapuu täyttämään kasvukeskusten kesän kuumuutta hohkavan työn tarpeen.

Tulijoille moni asia voi olla uutta, jopa itse työn tekeminen. Hektisessä työarjessa uuden kesätyöntekijän perehdyttämiseen ei ole liikaa aikaa ja toimintamallit tulee omaksua mahdollisimman nopeasti. Liikkuvassa ja ehkä myös itsenäisessä työskentelyssä (saatika etätöissä) töiden valvonta voi käydä jopa osittain mahdottomaksi. Työajanseuranta voi myös olla uudenlainen kokemus, ja siksi välineiden sen osalta tulee olla kunnossa.

Työajanseurantaa pilvipalveluna

Kyllä on totta, että nykyiset sukupolvet oikeasti ihmettelevät, miksi jotain asioita vielä kirjoitetaan paperille. Kyllä on totta, että he myös oikeasti ihmettelevät, miksi kaikki ei toimi applikaatioiden avulla. Tai miksi se softa, mikä on 90-luvulla hankittu, pyörii vieläkin toimiston nurkassa tuulettimilla ympäröidyllä serverillä.

Meidän onni on tarjota pilvipalveluna oikeanlaisia työajanseurannan ratkaisuja asiakkaille. Korostetaan, etteivät ne ole pilvilinnoja. Ei varmasti mikään softa itse toimivaa liikeideaa korvaa, ei hyviä työntekijöitä, ei liikkumiseen tarvittavia välineitä, ei asiakkaita eikä itse työn tekemistä. Sen sijaan se tuo työn seuraamisen, raportoinnin, tulkinnan ja yleisen datan keräämisen nykypäivään.

Minuutissa käyttöönotettava työajanseuranta, käyttäjälle yksinkertainen, työaikaryhmät huomioiva, työaikoja tulkitseva, moderni ja mobiiliappien kautta toimiva. Nämä ovat niitä perusteesejä, joita meidän asiakkaat ymmärrettävästi haluavat tarjota omille työntekijöilleen ja itselleen. Ihan vain helpottaakseen arkea ja tuodakseen tehokkuutta tekemiseen. 

Jos siis haluat olla oikeasti aallonharjalla ja toisaalta pelastaa päiväsi työaikoja hyväksyessäsi, tutustu Visma Entryyn – helppoon ja nopeaan työajanseurantajärjestelmään.

Visma Entry on helppo ja nopea työajanseuranta, joka vastaa modernin työelämän vaatimuksiin ja liikkuvan työn tarpeisiin. Tutustu ratkaisuun tästä!

 

Lue myös:
Onko työajanseuranta ajan haaskausta?
Työaikalaki 2020 tuo modernin työn tekemisen muodot lakiin

0