Siirry sisältötekstiin

KATRE – matka kohti muutosta

Kansallinen tulorekisteri tulee voimaan vuoden 2019 alussa ja tuo tiedonvälityksen reaaliaikaisuuden ja maksukohtaisuuden myötä isoja muutoksia monille yrityksille.

KATRE – matka kohti muutosta
KATRE – matka kohti muutosta

Kuten moni jo tietääkin, kansallinen tulorekisteri (KATRE) tulee voimaan vuoden 2019 alussa ja tuo tiedonvälityksen reaaliaikaisuuden ja maksukohtaisuuden myötä isoja muutoksia monille yrityksille. Kirjoitin aiemmin, että kansallinen tulorekisteri tulee vaikuttamaan myös verottomien korvausten ilmoittamiseen ja siten matka- ja kuluhallintaan. Koska vain muutos on varmaa, avainasemassa tulee olemaan matka kohti tuota muutosta.

On tärkeää kartoittaa, mitä muutos todella tarkoittaa yrityksen arjessa. Muutos tarjoaa mahdollisuuden kehittyä, mikäli se tapahtuu hallitusti ja oikeanlaisten kumppaneiden kanssa. Lähtekää liikkeelle selvittämällä omalta matka- ja kuluhallinnan järjestelmätoimittajaltanne, tukeeko nykyinen järjestelmänne tulorekisteriä. Tuleva muutos saattaa vaatia uudistumista ja rohkeutta päästää irti vanhoista ja tutuista toimintatavoista.

Keskeisiä tekijöitä onnistuneessa muutosprosessissa ovat selkeä kokonaiskuva tilanteesta, hyvä keskinäinen vuorovaikutus yrityksen sisällä ja ennen kaikkea toimivat puitteet, jotka tukevat muutoksen keskellä. Visma M2 valmistautuu tulorekisterin tuloon ja tarjoaa turvallisen kumppanin jokaisen asiakkaan matkalle kohti muutosta. Vismassa asiakkaiden toiminnan kehittäminen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen  ovat tekemisen perusta.

Pohtikaa, mitä haluatte matka- ja kuluhallintajärjestelmältänne. Hyvä järjestelmäkumppani jakaa tavoitteenne ja päämääränne, jota kohti haluatte yrityksenä mennä. Se tukee toimintaanne säästäen aikaanne rutiinitöiltä haasteellisempiin tehtäviin. Kumppanuudessa tärkeää on luottamus ja  yhteinen usko muutokseen ja sen onnistumiseen. Me Vismalla kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme ja olemme muutosvalmis  sekä  ennen kaikkea luotettava matkakumppani.

M2 tulee olemaan valmis muutokseen – oletteko te?

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat kuulla lisää monipuolisesta M2:sta.

Suosituimmat