HR-johtaja, tässä TOP 20 seurattavaa somessa!

HR-johtaja, tässä TOP 20 seurattavaa somessa!

Kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa? Tässä valmis lista mielenkiintoisista ja näkemyksellisistä HR-alan some-keskustelijoista. Mukana on sekä ihmisiä että yhteisöjä.

Joko seuraat näitä 15 johtajuuden ja työelämän asiantuntijaa?

 

  1. Laura Ansaharju
   Ansaharju työskentelee Finnairilla muutosjohtamisen ja digitaalisen kehityksen parissa. Hän keskustelee mielellään erityisesti digitaalisesta muutoksesta, käyttäytymisestä ja uusista työtavoista. Löydät Ansaharjun ainakin LinkedInistä ja Twitteristä. 
  2. Paula Helle
   Paula Helle on työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin perustajia. Sanomattakin lienee selvää, että Helteellä on näkemystä varsinkin työelämän murroksesta ja työpäivä- ja työuramuotoilusta. Tutustu häneen LinkedInissä ja Twitterissä! 
  3. Minna Vanhala-Harmanen
   Lue henkilöstöpalveluyritys Baronan toimitusjohtajan ajatuksia Linkkarista ja Twitteristä.  
  4. Teemu Jäntti
   Siilillä lohkoketjuasiantuntijana työskentelevä Jäntti on perustanut myös Emooterin, joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä johtamaan paremmin niin itseään kuin alaisiaankin.
   Jäntti on aktiivinen sekä Linkkarissa että Twitterissä.  
  5. Juho Toivola
   Tämä organisaatiopsykologi ja työelämän strategi toimii muun muassa Elisan VP:nä ja Digital Minds -toimiston toimitusjohtajana. Hän keskustelee aktiivisesti sekä LinkedInissä että Twitterissä.  
  6. Aki Ahlroth
   Duunitorilla kirjoittajana päivätyössä toimivan Ahlrothin esikoiskirja on Järkytä avoimuudella. Kirjoittamisen lisäksi Ahlroth puhuu ja valmentaa työelämästä ja johtamisesta. Löydät hänet sekä LinkedInistä että Twitteristä.   
  7. Seija Milicevic
   Tämä nainen on jo 12 vuoden ajan pyörittänyt omaa yritystään ja puhunut työhyvinvoinnista, johtamisesta ja työelämästä. Seuraa Miliceviciä Twitterissä ja LinkedInissä.  
  8. Ossi Aura
   Aura tunnetaan johtamisen ja henkilöstötuottavuuden tutkijana ja kehittäjänä. Auraan voit tutustua LinkedInissä ja Twitterissä.  
  9. Esko Kilpi
   Tämä kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu tutkija tuntee erityisesti digitaalisen työn historian ja vaatimukset. Seuraamisen arvoinen mies, niin Linkkarissa kuin Twitterissäkin.  
  10. Jari Hakanen
   Työterveyslaitoksella tutkijana työskentelevä Hakasen osaamisalaa ovat erityisesti työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja työhön sitoutuminen. Löydät Hakasen sekä LinkedInistä että Twitteristä – aktiivisempana jälkimmäisessä. 
  11. Mikko Parikka
   Tunneälyn evankelista Parikka puhuu tunteista erityisesti johtajuuden ja myynnin konteksteissa. Hän jakaa sanaansa sekä Linkkarissa että Twitterissä. 
  12. Pauli Forma
   Forma toimii TTL:ssä johtajana, ja hänellä on 15 vuoden kokemus työelämää käsittelevien tutkimusten ja projektien johtamisesta. Twitterin ja LinkedInin lisäksi Forma jakaa ajatuksiaan työstä ja elämästä blogissaan.  
  13. Tomi Lantto
   Antell-yhtiöitä vetävä Lantto nostaa Twitterissä esille johtamista ja työhyvinvointia käsitteleviä teemoja.  
  14. Joni Jaakkola
   Kukapa ei olisi kuullut Joni Jaakkolasta ja Optimal Performancesta! Jaakkola keskustelee aktiivisesti somessa ylipäänsä hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Klikkaa Jaakkolan Twitter-tilille tästä ja Linkkariin tästä.  
  15. Manjuri Sinha 
   Sokerina pohjalla on Manjuri Sinha, joka tarjoaa kansainvälistä HR-näkemystä johtamisesta ja teknologiasta. Sinha työskentelee ja johtaa omaa tiimiään Zalandolla. Sinha on aktiivinen – yllätys yllätys – niin ikään Twitterissä ja Linkkarissa.

Ota listalle myös nämä 5 yhteisöä ja organisaatiota

 

 1. Work Goes happy (WGH)
  WGH on työhyvinvointiverkosto, joka järjestää työhyvinvointia edistäviä tapahtumia ja kehittää työelämää kehittäviä palveluita.  Tietoa tapahtumista löytyy sekä LinkedInistä että Twitteristä. 
 2. Johtaja on media
  Johtaja on media -yritysblogin taustalla häärää Jukka Saksi, joka toimii myös yrityksen toimitusjohtajana. Hän sparraa työkseen yritysten ja organisaatioiden ylintä johtoa. 
 3. Työelämä 2020
  Työelämä 2020 on työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima hanke, jonka tavoitteena on kehittää suomalainen työelämä maailman parhaaksi. Erityisesti hankkeen Twitter-tilillä näkee paljon työelämään liittyviä linkkejä ja nostoja. 
 4. Kansainvälinen työjärjestö ILO
  ILOn tehtävänä on luoda kansainvälisiä työelämän yleissopimuksia sekä valvoa ja tukea jäsenmaita näiden sopmiusten noudattamisessa. Järjestön Twitter– ja LinkedIn-tileillä on paljon työelämään liittyvää sisältöä. 
 5. Future of Work
  Future of Work –nettisaitti kerää johtamiseen ja työelämään liittyviä artikkeleita, some-päivityksiä ja valtavan määrän dataa yhteen paikkaan.

Haluatko saada myös jatkossa hyviä vinkkejä ja tietoa työelämästä? Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä postia noin kerran kuussa.