Siirry sisältötekstiin

HR-johtaja, kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa?

Kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa? Tässä valmis lista mielenkiintoisista ja näkemyksellisistä HR-alan some-keskustelijoista.

HR-seurattavaa

HR-johtaja, kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa?

HR-johtaja, kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa? Tässä valmis lista mielenkiintoisista ja näkemyksellisistä HR-alan some-keskustelijoista. Mukana on sekä ihmisiä että yhteisöjä.

Joko seuraat näitä johtajuuden ja työelämän asiantuntijoita?

 1. Laura Ansaharju
  Ansaharju työskentelee Finnairilla muutosjohtamisen ja digitaalisen kehityksen parissa. Hän keskustelee mielellään erityisesti digitaalisesta muutoksesta, käyttäytymisestä ja uusista työtavoista. Löydät Ansaharjun ainakin
  LinkedInistä ja Twitteristä.
 2. Paula Helle
  Paula Helle on työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin perustajia. Sanomattakin lienee selvää, että Helteellä on näkemystä varsinkin työelämän murroksesta ja työpäivä- ja työuramuotoilusta. Tutustu häneen
  LinkedInissä ja Twitterissä!
 3. Minna Vanhala-Harmanen
  Lue henkilöstöpalveluyritys
  Baronan toimitusjohtajan ajatuksia Linkkarista ja Twitteristä.
 4. Teemu Jäntti
  Kokenut johtajuuden ja muutoksen asiantuntija. Jäntti on lisäksi perustanut myös Emooterin, joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä johtamaan paremmin niin itseään kuin alaisiaankin. 
  Jäntti on aktiivinen sekä
  Linkkarissa että Twitterissä.
 5. Juho Toivola
  Tämä organisaatiopsykologi ja työelämän strategi toimii muun muassa Elisan VP:nä ja Digital Minds -toimiston toimitusjohtajana. Hän keskustelee aktiivisesti sekä LinkedInissä että Twitterissä.
 6. Aki Ahlroth
  Järkytä avoimuudella on Ahlrothin esikoiskirja. Kirjoittamisen lisäksi Ahlroth puhuu ja valmentaa työelämästä ja johtamisesta.Kirjoittamisen lisäksi Ahlroth puhuu ja valmentaa työelämästä ja johtamisesta. Löydät hänet sekä LinkedInistä että Twitteristä.  
 7. Seija Milicevic
  Tämä nainen on jo 12 vuoden ajan pyörittänyt omaa yritystään ja puhunut työhyvinvoinnista, johtamisesta ja työelämästä. Seuraa Miliceviciä
  Twitterissä ja LinkedInissä.
 8. Ossi Aura
  Aura tunnetaan johtamisen ja henkilöstötuottavuuden tutkijana ja kehittäjänä. Auraan voit tutustua
  LinkedInissä ja Twitterissä.
 9. Jari Hakanen
  Työterveyslaitoksella tutkijana työskentelevä Hakasen osaamisalaa ovat erityisesti työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja työhön sitoutuminen. Löydät Hakasen sekä
  LinkedInistä että Twitteristä – aktiivisempana jälkimmäisessä.
 10. Mikko Parikka
  Tunneälyn evankelista Parikka puhuu tunteista erityisesti johtajuuden ja myynnin konteksteissa. Hän jakaa sanaansa sekä
  Linkkarissa että Twitterissä.
 11. Pauli Forma
  Forma toimii Varmassa johtajana, ja hänellä on useiden vuosien kokemus työelämää käsittelevien tutkimusten ja projektien johtamisesta.
  Twitterin ja LinkedInin lisäksi Forma jakaa ajatuksiaan työstä ja elämästä blogissaan.
 12. Tomi Lantto
  Antell-yhtiöitä vetävä Lantto nostaa
  Twitterissä esille johtamista ja työhyvinvointia käsitteleviä teemoja.
 13. Joni Jaakkola
  Kukapa ei olisi kuullut Joni Jaakkolasta ja Optimal Performancesta! Jaakkola keskustelee aktiivisesti somessa ylipäänsä hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Klikkaa Jaakkolan Twitter-tilille
  tästä ja Linkkariin tästä.
 14. Manjuri Sinha 
  Sokerina pohjalla on Manjuri Sinha, joka tarjoaa kansainvälistä HR-näkemystä johtamisesta ja teknologiasta. Sinha on aktiivinen – yllätys yllätys – niin ikään Twitterissä ja Linkkarissa.

Ota listalle myös nämä yhteisöt ja organisaatiot

 1. Work Goes happy (WGH)
  WGH on työhyvinvointiverkosto, joka järjestää työhyvinvointia edistäviä tapahtumia ja kehittää työelämää kehittäviä palveluita.  Tietoa tapahtumista löytyy sekä LinkedInistä että Twitteristä.
 2. Johtaja on media
  Johtaja on media -yritysblogin taustalla häärää Jukka Saksi, joka toimii myös yrityksen toimitusjohtajana. Hän sparraa työkseen yritysten ja organisaatioiden ylintä johtoa.
 3. Kansainvälinen työjärjestö ILO
  ILOn tehtävänä on luoda kansainvälisiä työelämän yleissopimuksia sekä valvoa ja tukea jäsenmaita näiden sopmiusten noudattamisessa. Järjestön Twitter– ja LinkedIn-tileillä on paljon työelämään liittyvää sisältöä.
 4. Future of Work
  Future of Work –nettisaitti kerää johtamiseen ja työelämään liittyviä artikkeleita, some-päivityksiä ja valtavan määrän dataa yhteen paikkaan.

Haluatko saada myös jatkossa hyviä vinkkejä ja tietoa työelämästä? Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä postia noin kerran kuussa.

Suosituimmat