HR-johtaja, tässä TOP 20 seurattavaa somessa!

Kaipaatko lisää seurattavaa sosiaalisen median kanavissa? Tässä valmis lista mielenkiintoisista ja näkemyksellisistä HR-alan some-keskustelijoista. Mukana on sekä ihmisiä että yhteisöjä.

Joko seuraat näitä 15 johtajuuden ja työelämän asiantuntijaa?

 1. Laura Ansaharju

  Ansaharju työskentelee Finnairilla muutosjohtamisen ja digitaalisen kehityksen parissa. Hän keskustelee mielellään erityisesti digitaalisesta muutoksesta, käyttäytymisestä ja uusista työtavoista. Löydät Ansaharjun ainakin LinkedInistä ja Twitteristä.

 2. Paula Helle

  Paula Helle on työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin perustajia. Sanomattakin lienee selvää, että Helteellä on näkemystä varsinkin työelämän murroksesta ja työpäivä- ja työuramuotoilusta. Tutustu häneen LinkedInissä ja Twitterissä!

 3. Minna Vanhala-Harmanen

  Lue henkilöstöpalveluyritys Baronan toimitusjohtajan ajatuksia Linkkarista ja Twitteristä.

 4. Teemu Jäntti

  Siilillä lohkoketjuasiantuntijana työskentelevä Jäntti on perustanut myös Emooterin, joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä johtamaan paremmin niin itseään kuin alaisiaankin. Jäntti on aktiivinen sekä Linkkarissa että Twitterissä.

 5. Juho Toivola

  Tämä organisaatiopsykologi ja työelämän strategi toimii muun muassa Elisan VP:nä ja Digital Minds -toimiston toimitusjohtajana. Hän keskustelee aktiivisesti sekä LinkedInissä että Twitterissä.

 6. Aki Ahlroth

  Duunitorilla kirjoittajana päivätyössä toimivan Ahlrothin esikoiskirja on Järkytä avoimuudella. Kirjoittamisen lisäksi Ahlroth puhuu ja valmentaa työelämästä ja johtamisesta. Löydät hänet sekä LinkedInistä että Twitteristä.

 7. Seija Milicevic

  Tämä nainen on jo 12 vuoden ajan pyörittänyt omaa yritystään ja puhunut työhyvinvoinnista, johtamisesta ja työelämästä. Seuraa Miliceviciä Twitterissä ja LinkedInissä.

 8. Ossi Aura

  Aura tunnetaan johtamisen ja henkilöstötuottavuuden tutkijana ja kehittäjänä. Auraan voit tutustua LinkedInissä ja Twitterissä.

 9. Esko Kilpi

  Tämä kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu tutkija tuntee erityisesti digitaalisen työn historian ja vaatimukset. Seuraamisen arvoinen mies, niin Linkkarissa kuin Twitterissäkin.

 10. Jari Hakanen

  Työterveyslaitoksella tutkijana työskentelevä Hakasen osaamisalaa ovat erityisesti työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja työhön sitoutuminen. Löydät Hakasen sekä LinkedInistä että Twitteristä – aktiivisempana jälkimmäisessä.

 11. Mikko Parikka

  Tunneälyn evankelista Parikka puhuu tunteista erityisesti johtajuuden ja myynnin konteksteissa. Hän jakaa sanaansa sekä Linkkarissa että Twitterissä.

 12. Pauli Forma

  Forma toimii TTL:ssä johtajana, ja hänellä on 15 vuoden kokemus työelämää käsittelevien tutkimusten ja projektien johtamisesta. Twitterin ja LinkedInin lisäksi Forma jakaa ajatuksiaan työstä ja elämästä blogissaan.

 13. Tomi Lantto

  Antell-yhtiöitä vetävä Lantto nostaa Twitterissä esille johtamista ja työhyvinvointia käsitteleviä teemoja.

 14. Joni Jaakkola

  Kukapa ei olisi kuullut Joni Jaakkolasta ja Optimal Performancesta! Jaakkola keskustelee aktiivisesti somessa ylipäänsä hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Klikkaa Jaakkolan Twitter-tilille tästä ja Linkkariin tästä.

 15. Manjuri Sinha

  Sokerina pohjalla on Manjuri Sinha, joka tarjoaa kansainvälistä HR-näkemystä johtamisesta ja teknologioista. Sinha työskentelee johtaa omaa tiimiään Zalandolla. Sinha on aktiivinen – yllätys yllätys – niin ikään Twitterissä ja Linkkarissa.

Ota listalle myös nämä 5 yhteisöä ja organisaatiota

 1. Work Goes Happy (WGH)

  WGH on työhyvinvointiverkosto, joka järjestää työhyvinvointia edistäviä tapahtumia ja kehittää työelämää kehittäviä palveluita. Tietoa tapahtumista löytyy sekä
  LinkedInistä että Twitteristä.

 2. Johtaja on media

  Johtaja on media -yritysblogin taustalla häärää Jukka Saksi, joka on myös yrityksen toimitusjohtaja. Hän sparraa työkseen yritysten ja organisaatioiden ylintä johtoa.

 3. Työelämä 2020

  Työelämä 2020 on työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima hanke, jonka tavoitteena on kehittää suomalainen työelämä Euroopan parhaaksi. Erityisesti hankkeen Twitter-tilillä näkee paljon työelämään liittyviä linkkejä ja nostoja.

 4. Kansainvälinen työjärjestö ILO

  ILOn tehtävänä on luoda kansainvälisiä työelämän yleissopimuksia sekä valvoa ja tukea jäsenmaita näiden sopimusten noudattamisessa. Järjestön Twitter– ja LinkedIn-tileillä on paljon työelämään liittyvää sisältöä.

 5. Future of Work

  Future of Work –nettisaitti kerää johtamiseen ja työelämään liittyviä artikkeleita, some-päivityksiä ja valtavan määrän dataa yhteen paikkaan.

Haluatko saada myös jatkossa hyviä vinkkejä ja tietoa työelämästä? Tilaa uutiskirjeemme ja saat meiltä postia noin kerran kuussa.

Susanna työskentelee markkinointipäällikkönä mm. työvoiman hallintaan erikoistuneessa Visma Enterprise Oy:ssä. Vapaa-aikaansa hän viettää hevosen selässä tai ulkoillen. Yöpöydältä löytyy usein dekkari.
Connect with Susanna: