Siirry sisältötekstiin

Fivaldin Tilinpäätös 2022 – Mitä ensi vuosi tuo tullessaan?

Fivaldin vuoteen 2022 mahtui muun muassa sovellusikkunan uudistamista, Tapahtumalaskutus-sovelluksen kehitystä ja Visma Scannerin julkaisu.

Vuosi alkaa olla kohta puoliin paketissa ja tulevan vuoden suuntaviivat valmiina. Vuoden 2022 aikana olemme julkaisseet isoja uudistuksia Fivaldiin. 

Alkuvuodesta julkaisimme uudistetun sovellusikkunan, mikä kehitti käyttökokemusta modernimmaksi ja täysin selainpohjaiseksi ja poisti Javan tarpeen. Kevään loppupuolella toimme Fivaldiin Tapahtumalaskutus-sovelluksen, jonka avulla tilitoimistoiden ja isännöintiyritysten on helpompi hinnoitella ja laskuttaa tapahtumapohjaiset kustannukset asiakkailtaan. Syksyn alussa julkaisimme Visma Scanner -mobiilisovelluksen, jonka avulla tilitoimiston asiakkaat pystyvät ottamaan kuiteista kuvat ja lähettämään ne suoraan kirjanpitäjälle Fivaldiin Kuittienhallinta-sovellukseen.

Jos Fivaldin tulevan vuoden 2023 tiivistää yhteen lauseeseen, niin ensi vuonna keskitymme erityisesti parantamaan kirjanpitäjän toimintoja vähentämällä kirjanpitäjän arjen rutiinitöihin kuluvaa aikaa. Tämän lisäksi jatkamme jo tänä vuonna aloitettuja projekteja, mutta luvassa on myös jotain täysin uutta – lue tarkemmin Fivaldin ensi vuoden kehitystavoitteista! 

“Keskitymme erityisesti parantamaan kirjanpitäjän toimintoja vähentämällä kirjanpitäjän arjen rutiinitöihin kuluvaa aikaa.”

Fivaldin vuoden 2023 kehitystavoitteet lyhyesti

  1. Pankkiyhteyden uudistaminen

Pankkiyhteys on Fivaldin osa-alue, mihin keskitymme erityisesti ja minkä uudistamisen eteen teemme runsaasti töitä. Tavoitteenamme on automatisoida pankin lähettämien tiedostojen lataus ja jakelu Fivaldissa myynti- ja ostoreskontraan. Tämän lisäksi pyrimme pankkiyhteyden uudistamisen yhteydessä automatisoimaan maksujen lähettämisen pankkiyhteydestä, jolloin tilitoimiston asiakkaat pystyvät maksamaan itse ostolaskunsa. 

  1. Tehtävät ja raportointi

Toinen alue, mihin panostamme ensi vuoden aikana, on tehtävien näkyvyyden ja raportoinnin parantaminen. Tavoitteenamme on, että kirjanpitäjä pystyy aiempaa paremmin hoitamaan useiden eri yritysten taloushallinnon tehtävät sekä raportoimaan säännöllisesti ja laadukkaasti asiakasyrityksille heidän taloudellisesta tilanteestaan. Esittelimme jo ensimmäisiä työstövaiheen malleja uudistuvasta etusivusta syksyllä 2022 järjestetyssä tilitoimistojen kumppanipäivässä, ja saimme todella paljon myönteistä palautetta uudistuvasta etusivusta. 

  1. Ostolaskujen tiliöinti

Kolmas painopiste tulevana vuonna tulee olemaan ostolaskujen tiliöinti automaatiota hyödyntäen. Tavoitteenamme on tarjota kaikille kirjanpitäjille erittäin helposti käyttöönotettava ratkaisu ostolaskujen automaattiseen tiliöintiin.

  1. Uuden asiakkaan perustaminen

Olemme vuosien saatossa saaneet palautetta uuden asiakkaan perustamisen haasteista. Ensi vuonna tartumme haasteeseen ja mietimme keinoja helpottaa ja nopeuttaa uuden asiakkaan perustamista. Tavoitteenamme on, että tilitoimisto voi mahdollisimman nopeasti muuttaa ei-sähköisen asiakkaan Fivaldin yhteiskäyttäjäksi tai perustaa kokonaan uuden sähköisen asiakkuuden.

  1. Yleiset kehitystoimenpiteet

Isojen kehitystavoitteiden lisäksi teemme Fivaldiin paljon muita, pienempiä parannuksia. Niiden rinnalla työstämme jatkuvasti käytettävyysparannuksia uuteen, jo julkaistuun sovellusikkunaan. Lisäksi jatkamme panostuksia tietoturvaan ja teemme teknologiaan muutoksia, joilla pyrimme parantamaan Fivaldin käytön nopeutta. Tämän lisäksi Fivaldin uusi kesällä perustettu kehitystiimi keskittyy tuotteen pienkehitykseen asiakaspalautteiden pohjalta.

Tutustu Fivaldin tuotekehityssuunnitelmaan ja pysy ajantasalla uusimmista julkaisuista ja suunnitelmista!

Suosituimmat