Fivaldi tukee jatkossakin tilitoimiston mappiasiakkaita

Finago ilmoitti 19.11.2019 ajavansa alas etenkin tilitoimistojen suosiossa olevan Tikon-ohjelmiston vuoteen 2022 mennessä. Uutinen sai ymmärrettävästi monet tilitoimistoalan ammattilaiset tuohtumaan, sillä Tikon on ollut pitkään suosittu työkalu etenkin tilitoimiston perinteisten asiakkuuksien hoitamiseen. 

Keskustelua sähköisyydestä ei voi nykypäivänä taloushallinnon ohjelmistoista puhuttaessa välttää. Realismia on kuitenkin se, että tilitoimiston asiakkuuksista monet ovat edelleen ns. mappiasiakkaita. Esimerkiksi kampaajat tuskin tulevat ikinä tarvitsemaan laajoja sähköisiä ratkaisuja pyörittääkseen toimintaansa. 

Huhtikuussa 2020 voimaan astunut verkkolaskutuslaki pakottaa myyntilaskuja tekevät B2B-yritykset sähköisyyteen, jos liikevaihto on yli 10 000 euroa. Pienimmät ja pelkästään kuluttajakauppaa tekevät yritykset voivat siis jatkossakin toimittaa kuittinsa tilitoimistolle haluamallaan tavalla. 

Tilitoimiston mappiasiakkaatkin tulee huomioida

Fivaldi on tilitoimistoille kehitetty ohjelmisto, joka tarjoaa työkalut kaikenlaisten asiakkuuksien hoitamiseen. Fivaldin avulla tilitoimisto voi hoitaa yhdessä järjestelmässä sekä perinteiset manuaaliset asiakkaat että sähköiset yhteiskäyttöasiakkaat. 

Visma Fivaldin kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota kirjanpitäjän ja palkanlaskijan arjen helpottamiseen. Ohjelmistossa on panostettu paljon automaatioon, joka helpottaa kirjanpitäjän ja palkanlaskijan rutiineja ja pienentää virheiden mahdollisuutta. Tavoitteenamme on poistaa kirjanpitäjän ja palkanlaskijan arkityöstä turhia manuaalisia vaiheita ja tehdä ohjelmistosta yhä reaktiivisempi. Fivaldissa hyödynnetään tekoälyä, jotta kirjanpitäjän on helppoa havaita mahdolliset poikkeustilanteet kuukausikirjanpidon yhteydessä ja poikkeuksiin puuttuminen on mahdollisimman helppoa. 

Sähköisyyteen asiakkaan ehdoilla

Fivaldissa ei ole unohdettu sähköistä taloushallintoa ja se tarjoaakin erinomaiset työkalut tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöön. Kun tilitoimisto ja asiakas käyttävät Visma Fivaldia yhdessä, tiedonkulku paranee ja tilitoimisto voi tarjota entistä parempaa palvelua asiakkaalle. Kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan näkökulmasta sähköiseen taloushallintoon on helppoa siirtyä – oli asiakas sitten perinteinen tai sähköinen, niin kirjanpitäjän ja palkanlaskijan arkirutiinit pysyvät samana. 

Fivaldi on tilitoimiston valinta pitkälle tulevaisuuteen

Fivaldi on Vismalle yksi keskeisimmistä ohjelmistoista ja tilitoimistot ovat tärkeä kohderyhmä. Ohjelmisto on Visma Softwaren isoin ja nopeiten kasvava tuote. Tuotteen liikevaihto on tuplaantunut viimeisen 2,5 vuoden aikana. Visma Fivaldiin siirtyessä voit olla varma, että ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti. Olemme sitoutuneet tuotteen kehittämiseen nyt ja jatkossa. 

Viimeisen kahden vuoden aikana ohjelmiston käyttäjämäärä on kasvanut 1,5 kertaiseksi ja tuotekehityksen työntekijöiden määrä on nelinkertaistunut vuodesta 2014. Tänä päivänä Fivaldia kehittää noin 40 henkilöä ja tuotteen ympärillä työskentelee yhteensä 70 asiantuntijan tiimi. Haluamme varmistaa, että käytössäsi on aina uusimmat työkalut asiakkaittesi palvelemiseen ja pysyt kilpailukykyisenä. Tuotteen kehityksessä keskeinen asia on asiakaskuntamme, jolta saamme jatkuvasti palautetta ohjelmiston kehittämiseen. 

Tikonin poistuminen ei jätä aukkoa mappiasiakkaiden hoitamiseen. Sekä perinteiset että sähköisyyttä kaipaavat tilitoimiston asiakkaat löytävät uuden kodin Fivaldista.

Visma Fivaldi uudistuu – Keväällä Visma Fivaldiin julkaistiin uusi myynninhallinta sekä uusi kirjautumissivu ja käyttäjätunnushallinta, Visma Connect, joka parantaa tietoturvaa. Elokuussa julkaistaan tarjous- ja tilausprosessi myyntilaskutukseen. Loppuvuoden aikana Fivaldin uudistus jatkuu mm. myyntilaskutuksen jatkokehityksellä. Ohjelmiston kokonaisuudistuksessa parannamme tuotteen käytettävyyttä ja helpotamme tilitoimiston arkea automatisoimalla rutiinityöt. Lue lisää Fivaldin kokonaisuudistuksesta roadmapilta.

Lue myös:
9 syytä, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen
Vuosi 2020 tuo Visma Fivaldin asiakkaan taskuun – mitä muita uudistuksia on tulossa?
Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa
Visma Fivaldia kehitetään kohti avoimempaa taloushallintoa

Lue lisää Fivaldista: fivaldi.fi

0