Siirry sisältötekstiin

Erotu massasta – Markkinointihaulla viet vuokrakohteiden tiedot vaivatta omille verkkosivuille

Tampuuri Markkinointihaku on asuntohakupalvelu, jolla voit viedä vuokrakohteiden tiedot vaivatta suoraan Tampuurista omille verkkosivuille. Markkinointihaku on ensimmäinen lenkki Visma Tampuurin vuokrataloyhtiöille suunnatussa sähköisen asioinnin palveluketjussa. Sen tarkoituksena on tarjota asiakkaamme asiakkaalle saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä asumisen palveluiden kautta aina vuokrasopimuksen irtisanomiseen asti.

markkinointihaku-asuntohakupalvelu-tampuuri

Tampuuri Markkinointihaku on asuntohakupalvelu, jolla voit viedä vuokrakohteiden tiedot vaivatta suoraan Tampuurista omille verkkosivuille. Markkinointihaku on ensimmäinen lenkki Visma Tampuurin vuokrataloyhtiöille suunnatussa sähköisen asioinnin palveluketjussa. Sen tarkoituksena on tarjota asiakkaamme asiakkaalle saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä asumisen palveluiden kautta aina vuokrasopimuksen irtisanomiseen asti.

Löydä vuokralaisia helpommin omalla hakupalvelulla

Etuovi.com on kaikille tuttu, mutta omien kohteiden näkyvyyden takaaminen suuressa kohdemassassa voi olla haastavaa. Yhteisten asuntohakuportaalien lisäksi useimpien vuokratalosegmentissä toimivien on järkevää tarjota myös omille kohteille omistettua hakupalvelua, jolloin omat kohteet eivät kilpaile hakutulospaikasta muiden vuokratalosegmentissä toimivien yhtiöiden kanssa.

Tampuurin Markkinointihaulla voit siirtää valitsemasi kohdetiedot, markkinointitekstit sekä kuvat Tampuurista suoraan teidän omille verkkosivuille sekä välityssivuille. Tiedot ovat aina ajan tasalla, vältyt erillisten sivujen ylläpitotyöltä ja samalla tarjoat myös asiakkaillesi helpon tavan löytää asuntoa.

Helppokäyttöisellä moduulilla säästät aikaa

Markkinointihaku koostuu kahdesta pääkomponentista, asunnon etsijälle suunnatusta hakupalvelusta sekä asunnon markkinoinnista vastaavan osapuolen käyttöliittymästä, eli Markkinointi ja Kuvat -moduulista.

Markkinointi ja Kuvat (MaKu) -moduulia käyttääkseen ei tarvitse olla tunnuksia Tampuuriin, vaan riittää että Tampuurin pääkäyttäjä on antanut henkilölle oikeuden ylläpitää kohteiden markkinointitekstejä ja kuvia. Henkilö voi tämän jälkeen rekisteröityä itse käyttäjäksi, jonka jälkeen hän pääsee kirjautumaan moduuliin. Näin käyttäjä voi olla vaikkapa jonkin mainoskampanjan toteuttavasta mediayrityksestä asiakkaan oman organisaation Tampuuri-käyttäjän sijaan.

Moduulin kautta käyttäjä pystyy ylläpitämään markkinointisisältöä selaimeen upotetun muotoilueditorin kautta, eikä varsinaista html-muokkaustaitoa tarvita. MaKu-moduulin kautta markkinointihakuun lisättävät kuvat pienennetään automaattisesti hakupalvelulle optimaaliseen kuvakokoon, jolloin palvelu pysyy nopeana hitaidenkin yhteyksien läpi käytettäessä.

Ulkoasu voidaan tehdä juuri teidän näköiseksenne

Itse hakusivun ulkoasu on stailattavissa asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiseksi ja markkinointihakutoimintoa voidaan upottaa olemassa oleviin verkkosivuihin tai toimittaa standalone-ratkaisuna.

Kohteiden hakukriteereinä voidaan käyttää lähes mitä tahansa Tampuurin kohderekisteristä löytyvää tietokenttää. Yleisiä hakuehtoja ovat esimerkiksi:

  • Kohteen status (vapaa, vapautuva, valmistuva)
  • Kaupunki tai kaupunginosa
  • Huoneiston tyyppi
  • Pinta-ala
  • Vuokra
  • Esteettömyys

Hakuehdoiksi voidaan myös ottaa haku kartalla, jolloin kohteet esitetään karttapohjalla.

Palvelu voidaan myös kohdistaa haluttuihin kohteisiin, jolloin esimerkiksi linjasaneerauksessa oleva kohde voidaan pitää piilossa hakupalvelulta. Toisinaan piilottaa halutaan toiston välttämiseksi myös se, jos yksittäisessä kohteessa on paljon samanlaisia asuntoja vapaana. Näin varmistetaan, että kohteen muut vapaana olevat asunnot saavat riittävästi näkyvyyttä hauissa.

Tarjoa loppukäyttäjälle helppo tapa hakea asuntoa

Loppukäyttäjän kannalta käyttö on yhtä helppoa kuin minkä tahansa verkkokaupan hakukoneen.

Ensin valitaan hakukriteerit ja suoritetaan haku. Haun tuloksena on lista sellaisista kohteista, joissa on kriteerit täyttäviä asuntoja. Haun jälkeen tuloksia on mahdollista selata tai kohteista voidaan avata tarkemmat tiedot klikkaamalla hakutulosta. Painikkeen avaamalta kohdekortilta käyttäjä näkee kriteerien täyttämät asunnot ja voi valita haluamansa asunnot suosikkilistalleen. Suosikit-listan toiminta vastaa verkkokaupoissa yleisesti käytössä olevaa ostoskoritoiminnallisuutta, ja käyttäjä voikin milloin tahansa hypätä suosikit-listalleen poistamaan sieltä kohteita tai siirtämään listalla olevat kohteet suoraan asuntohakemuksen pohjaksi.

Markkinointihaku tukee myös asuntotason korttia, johon pääsee kohdekortin asuntolistauksesta. Tämä on otettavissa käyttöön asiakkaan toiveesta, jos organisaatiolla on tarve ylläpitää asuntokohtaisia markkinointitekstejä tai esimerkiksi viedä pohjapiirrokset asuntotasolle.

Datan laatu varmistaa onnistuneen käyttöönoton

Hakumoottorin onnistunut käyttöönotto tarkoittaakin sitä, että markkinoitavat kohteet on syytä käydä huolellisesti läpi ja määrittää ne kentät, joista asunnon hakijan voidaan ajatella olevan kiinnostunut asuntoa valittaessa. Datan laatuun kannattaa myös kiinnittää huomiota, eli varmistaa että samassa kentässä on eri kohteilla talletettuna informaatio vertailukelpoisessa muodossa.

Tampuuri Markkinointihaun hyödyt

  1. Erotut massasta: Omat kohteet ei hautaudu muiden toimijoiden kohdemassaan ja ylläpidät verkkosivujesi liikenteen.
  2. Säästät aikaa: Ei enää monta eri järjestelmää vaan tiedot haetaan suoraan Tampuurista. Voit siirtää valitsemasi kohdetiedot, markkinointitekstit sekä kuvat Tampuurista suoraan teidän omille verkkosivuille sekä välityssivuille. Tiedot ovat aina ajan tasalla ja vältyt erillisten sivujen ylläpitotyöltä.
  3. Helpotat loppukäyttäjän asuntohakua: Asiakasvaatimusten kasvaessa tarjoat helpon tavan löytää asuntoa.
  4. Ulkoasu voidaan tehdä juuri teidän näköiseksi: Hakusivu on täysin räätälöitävissä ja ominaisuus voidaan upottaa olemassa oleviin verkkosivuihin tai toimittaa standalone-ratkaisuna.

Tutustu nyt verkkoasiointipalveluumme paremmin »

Kiinnostuitko Tampuurin markkinointihausta?

Sähköinen asiointi kokonaisuudessaan vähentää selvästi toimiston kävijämäärää ja myös puhelimitse tulevia yhteydenottoja, tutustu nyt verkkoasiointipalveluumme paremmin tai ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka verkkoasioinnin palvelut tehostavat omaa liiketoimintaasi.

Suosituimmat