Siirry sisältötekstiin

Älykuitista älyä myös kululaskuihin

Arkemme digitalisoituu päivä päivältä yhä enemmän. Vastaavasti paperia tarvitaan yhä vähemmän – ja ympäristö kiittää. Yksi papereita vähentävä palvelu on älykuitti, joka paperin säästön lisäksi, myös nopeuttaa kuluraporttien tekemistä merkittävästi.

 

Aika monelle meistä on tuttua tilanteet, kun työn puolesta on kirjattava erilaisia kuluja. Oli se sitten käsidesiä työpaikalle tai työmatka, kirjataan se kuluhallintajärjestelmään. Kuitti talteen ja raporttia kirjaamaan. Jos asiaa ei hoida heti, kuitteja saattaa kertyä useampia käsittelyä odottelemaan, ja mitä pidempään viivyttelee, sen enemmän on kuitteja ja sitä hankalampaa asiaan tarttuminen on. Jospa kaikki kulkisi kuin ajatus.

 

Hyviä uutisia, melkein kulkeekin! Arkemme digitalisoituu päivä päivältä yhä enemmän ja vastaavasti paperia tarvitaan yhä vähemmän – ja ympäristö kiittää. Digitalisaation ansiosta kuluraporttien tekemisestä jää yksi vaihe pois, kun kuitit uivat suoraan matkalaskujärjestelmään. Paperin säästö ei ole ainut plussa, vaan älykuitti myös nopeuttaa kuluraporttien tekemistä merkittävästi.

 

Tiesitkö, että yhden kuluraportin käsittely vie aikaa keskimäärin 24 minuuttia (Lähde: Time is money -tutkimusraportti) ? Ajattele, miten paljon aikaa voisit säästää esim. vuositasolla, jos kuluraportin käsittely veisikin vain murto-osan siitä? Älykuitin avulla se on täysin mahdollista; säästät aikaa ja pystyt saumattomasti käsittelemään kuluraporttia. 

 

Mitä älykuitti käytännössä tarkoittaa? Lyhyesti: se tuo kuitit suoraan mobiililaitteeseen, josta ne siirtyvät yrityksen matka- ja kuluhallintajärjestelmään. Kuitti yhdistyy suoraan oikeaan maksutapahtumaan ilman että käyttäjän tarvitsee huolehtia paperikuiteista, skannatuista kuittien kuvista tai pdf-tiedostoista. Älykästä todellakin!

 

M2 mahdollistaa myös älykuitit

 

Jo ennestään hyvin automatisoitu Visman M2-matka- ja kuluhallintajärjestelmä mahdollistaa nyt myös Älykuitit, mikä sujuvoittaa arkea entisestään. Kun ostat palvelun tai tuotteen Eurocard yrityskortillasi, menee veloitus suoraan älypuhelimesi Eurocard-sovellukseen. Jos ostopaikka on kumppani älykuittipalvelun kanssa, kuitti siirtyy kuluhallintajärjestelmään automaattisesti. Ellei, niin otat kuitista kuvan ja lajittelet sen oikeaan tapahtumaan sovelluksessa. Sen jälkeen kuitti yhdistyy automaattisesti oikeaan tapahtumaan M2:sessa ilman että sinun tarvitsee tehdä enää mitään.

 

Jos käyttäjän tulee ottaa kuva kuitista itse, Eurocard App ilmoittaa ostosta reaaliaikaisesti puhelimen näytöllä, ja ilmoitusta klikkaamalla pääsee appiin liittämään kuvan ostokseen. Jos taas kuitti tulee automaattisesti suoraan kauppiaalta, sovellus lähettää ilmoituksen matkalla olevasta kuitista. 

 

Elämä helpottuu sekä kuitteja käsitteleville työntekijöille että niitä kirjaavalle taloushallinnolle. Voit luottaa siihen, että automaation kautta minimoit inhimilliset virheet. Näin säästät sekä aikaa että rahaa, ja mikä parasta: kululaskun teko ei ole ikinä ollut näin vaivatonta ja helppoa! 

 

Lue myös: 

 

Kuittirumbasta valssiksi – eKuitti tulee säästämään satoja miljoonia

 

M2 ominaisuudet

 

Eurocard käyttö

Suosituimmat