Siirry sisältötekstiin

9 syytä, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen

Monipuolinen ja kehittyvä taloushallinto-ohjelmisto takaa sen, että tilitoimisto voi tulevaisuudessakin palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja ketterästi, yhden ohjelmiston taktiikalla. Tässä blogissa kerromme 9 syytä sille, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen.

Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen

Taloushallinto-ohjelmistoissa on runsaasti valinnanvaraa. Ohjelmiston valinnassa kannattaa kuitenkin miettiä, minkälaisia toiminnallisuuksia ohjelmistolta toivoo ja toteuttaako ohjelmisto kaikki tilitoimiston sekä tilitoimiston asiakkaiden tulevat tarpeet. Monipuolinen ja kehittyvä ohjelmisto takaa sen, että tilitoimisto voi tulevaisuudessakin palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja ketterästi, yhden ohjelmiston taktiikalla.

Keräsimme yhteen 9 syytä sille, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen.

1. Yksi ohjelma, jolla voit hoitaa kaikki asiakkuutesi

Visma Fivaldi on tilitoimistoille kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, jonka avulla tiltioimisto voi hoitaa kaikki asiakkuutensa yhdessä järjestelmässä. Fivaldin avulla hoituvat sekä perinteiset, osasähköiset että sähköiset asiakkuudet. Asiakkuuksien perustaminen ja hallinta on tilitoimistoille nopeaa. Yksi järjestelmä helpottaa tilitoimiston arkea ja tekee asiakkuuksien hoidosta sujuvaa.

2. Pilvipohjainen taloushallinto

Moderni pilvipohjainen taloushallinto on tätä päivää. Selaimen kautta toimiva ohjelmisto ei tarvitse asennuksia ja taloushallinto-ohjelmistoa voi käyttää paikasta ja ajasta riippumatta. Ohjelmisto myös päivittyy järjestelmätoimittajan toimesta, eikä päivityksiä tarvitse itse asennella.

3. Monipuoliset ominaisuudet automaatiolla höystettynä

Visma Fivaldin monipuoliset ominaisuudet ovat saaneet kiitosta asiakkailta. Ohjelmisto myös uudistuu merkittävästi tulevien vuosien aikana – ohjelmiston kehityksessä keskitytään helpottamaan kirjanpitäjän ja palkanlaskijan rutiineja automaation avulla sekä tekemään tuotteesta entistäkin helppokäyttöisempi sekä tilitoimistoille että tilitoimiston asiakkaille. Tavoitteenamme on poistaa kirjanpitäjän ja palkanlaskijan työstä turhia manuaalisia vaiheita ja tehdä ohjelmistosta entistäkin reaktiivisempi.

Automaation puolella hyvä esimerkki tästä on AutoSuggest -toiminto, joka nopeuttaa ostolaskujen kirjaamista. Tulevia uudistuksia ovat esimerkiksi massalaskutustoiminnallisuus, toistuvien ostolaskujen automaattihyväksyntä ja mobiilisovellus kuittien käsittelyyn. Päivitämme ohjelmiston kehitykseen liittyviä tulevaisuuden suuntaviivoja säännöllisesti roadmapille.

Lisäksi helpot integraatiot muihin tarvittaviin järjestelmiin mahdollistavat nopean tiedonkulun. Matka- ja kululaskut hoituvat esimerkiksi Visma Expensen avulla ja työajanseuranta Visma Entryn kautta. 

4. Hyvät tukipalvelut

Toimiva sovellustuki takaa ohjelmiston käytön sujuvuuden. Nopeus ja henkilökohtainen palvelu ovat asioita, joihin haluamme panostaa. Asiakkaamme saavat käyttöönsä veloituksetta useita eri tukikanavia, joiden kautta meihin voi olla yhteydessä. Asiakasportaali, puhelintuki, sähköposti, chatbot ja Visma Community -käyttäjäyhteisö kaikki ovat apuna ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

5. Veloitukseton kumppaniohjelma

Tarjoamme tilitoimistoasiakkaillemme veloituksettoman Visma Fivaldi -kumppaniohjelman. Ohjelman kautta jokainen tilitoimistoasiakkaamme saa nimetyn yhteyshenkilön, joka tukee tilitoimistoa liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussa. Tukea saa esimerkiksi palveluiden paketointiin ja hinnoitteluun, myyntimateriaaleihin sekä tilitoimiston asiakkaiden asiakastyytyväisyyden mittaamiseen.

6. Turvallinen valinta 

Visma Fivaldi on turvallinen valinta pitkälle tulevaisuuteen. Ohjelmisto kehittyy voimakkaasti yli 40 tuotekehittäjän voimin, joten Fivaldin toimintavarmuuteen voi luottaa jatkossakin. Ohjelmiston uudistamiseen on investoitu merkittävästi ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan säännöllisesti. Tälläkin hetkellä yli 70 asiantuntijaa työskentelee Visma Fivaldin parissa. Fivaldin historian suurimman kokonaisuudistuksen tavoitteena on tuoda asiakkaidemme käyttöön entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote.

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto. Jo yli 600 tilitoimistoa käyttää Visma Fivaldia päivittäin ja 70 000 suomalaisen yrityksen kirjanpito hoidetaan Fivaldilla.

7. Siirtyminen Fivaldiin on helppoa

Taloushallinto-ohjelmiston vaihto on aina iso muutos. Tuemme tässä muutoksessa kaikin tavoin. Helpot käyttöönottopaketit auttavat ohjelmiston vaihdossa ja sisäänlukutyökalut mahdollistavat tietojen siirron vanhasta järjestelmästä uuteen. Tarjoamme myös henkilökohtaista tukea ohjelmiston vaihtoon.

8. Mukautuu tarpeisiin

Visma Fivaldin yksi kiistaton etu on järjestelmän modulaarisuus. Voit valita järjestelmästä vain tarpeelliset ohjelmistot käyttöön, ja lisätä moduuleja asteittain liiketoiminnan kasvaessa. Jos tarvitset käyttöösi esimerkiksi kirjanpidon, mutta et ostoreskontraa, voit jättää ostoreskontran ominaisuudet pois ja lisätä moduulin myöhemmin.
Modulaarisuuden avulla saat lisättyä sähköisyyttä asteittain, omassa tahdissasi. Myös tilitoimiston asiakkaat voivat ottaa sähköiset palvelut käyttöön vaiheittain.

9. Kustannukset eivät yllätä

Visma Fivaldista maksetaan kiinteää kuukausihintaa, joten tiedät aina paljonko maksat. Kustannukset eivät yllätä, kun hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausihintaan. 

Pääset myös kokeilemaan Visma Fivaldia ennen ostopäätöstä maksuttomassa kokeiluympäristössä. Voit kokeilla Fivaldin toiminnallisuuksia 14 päivää maksutta ja tehdä päätöksen koekäytön jälkeen.

Lue myös:
Opas: Taloushallinnon ohjelmistot vertailussa – tutustu ominaisuuksiin ja löydä sopiva ohjelma
Lisää työtä tehostavia toiminnallisuuksia – näin Visma Fivaldin kehitys jatkuu
Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto
Fivaldi tukee jatkossakin tilitoimiston mappiasiakkaita
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa

Tule mukaan seuraamaan Visma Fivaldin historian suurinta kokonaisuudistusta. Päivitämme tulevaisuuden suuntaviivat säännöllisesti roadmapille

Suosituimmat