Siirry sisältötekstiin

Visman blogi

Kaikki blogikirjoitukset

 • tyovoiman-hallinta

  Työvoiman hallinnan sanakirja

  Mitä eroa on työvoiman hallinnalla ja perinteisellä työvuorosuunnittelulla? Entä mitä tarkoittaa optimointi työvuorosuunnittelussa tai keskitetty suunnittelu? Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimmät työvoiman hallintaan liittyvät termit ja niiden merkitykset.

 • "Se on tehty"

  Ohjelmistokehitys koostuu palasista, joista sitten taas valmistuu isompia palasia. Kun jotain on työstetty pitkään ja hartaasti, on kokonaisuuden valmistuminen aina hieno hetki. Wilman varhaiskasvatustiimissä koettiin työn iloa, kun odotettuja ominaisuuksia valmistui. Lue tunnelmista blogistamme.

 • Työaikalaki 2020

  Työaikalaki 2020 tuo modernin työn tekemisen muodot lakiin

  Työaikalakiin on viimein 2020 alussa tullut muutoksia, jotka eivät äkkiä vaikuta kovin radikaaleilta, mutta mahdollistavat oikeasti nykyaikaisen työn tekemisen muodot lainkin puitteissa. Uudistus siis todella tukee niitä työnantajia, jotka ovat jo oivaltaneet, mihin suuntaan yrityksen tärkeimmän voimavaran mieli halajaa; helppouteen, joustavuuteen ja vapauteen.

 • Kiire alkaa taas työmailla

  Kiire alkaa taas työmailla – mikä avuksi?

  Rakennusalalla ’se aika vuodesta’ alkaa hahmottumaan viimeistään alkuvuodesta. Samaan aikaan yritysten johdossa ja työmaalla työmaamestarin kopissa mietitään myös kuumeisesti, miten päästä turhasta kiireestä eroon.

 • tilinpäätöskiireet

  Kirjanpitäjä, olisiko aika taltuttaa tilinpäätöskiireet?

  Tilinpäätöskiireiden aikaan mitataan tilitoimiston kyky auttaa asiakasta näkemään suurempi kuva ja kehittämään liiketoimintaansa. Kuluuko tilinpäätöskeskustelut peruutuspeiliin katsoen, vai pystytkö tuottamaan aitoa lisäarvoa? Tarjoamalla asiakkaalle näkymän reaaliaikaiseen taloustietoon, mahdollistat yhä paremman palvelun ja tiedolla johtamisen vuoden jokaisena päivänä ja vapautat omaa aikaasi asiantuntijatyöhön.

 • Tilinpäätös valmiiksi kuukauden etuajassa

  Tilinpäätösluvut valmiiksi kuukauden etuajassa? Onnistuu!

  Taloushallinnon sähköistyminen on muuttanut etenkin vuoden suurinta ponnistusta eli tilinpäätöksen valmistumista. Sähköiset työkalut helpottavatkin aidosti yrityksen talousosaston arkea, kunhan hyödyistä muistaa nauttia. Rutiinitekemisen nopeus ja ketteryys korostuvat erityisesti tilinpäätöskaudella, asioita ja ihmisiä on helpompi johtaa, kun on aina tilanteen tasalla.

Suosituimmat