Siirry sisältötekstiin

3 hyvää syytä liittyä Visma Communityyn

Visma Publicin Community on kaikille ohjelmistokäyttäjillemme tarkoitettu yhteisö, jossa asiantuntijat voivat turvallisesti osallistua ja keskustella ajankohtaisista teemoista. Sen lisäksi, että Community toimii tietokirjastona ja keskustelufoorumina, voivat pääkäyttäjät lähettää sieltä myös palvelupyyntöjä. Mikäli et jo ole Communityn jäsen, ohessa kolme hyvää syytä liittyä mukaan!

Visma Public Community

 1. Kun sinulla on kysymyksiä, joihin etsit vastauksia

Asiakkaanamme tarjoamme sinulle pääsyn kaikkeen tietoon, mitä ohjelmistojemme käyttöön liittyy. Tiedon lähteenä Communityssa toimivat sekä Visma Publicin asiantuntijat ja ohjelmistojen kehittäjät, kuin muut käyttäjätkin – eli ne, jotka käyttävät järjestelmiämme päivittäin, aivan kuten sinäkin. Haluaisitko kysyä parhaista käytännöistä? Tai vain nopean, yksinkertaisen kysymyksen siitä, kuinka tehdä joku tietty tehtävä? Olipa sinulla mitä tahansa kysyttävää, Visma Communitysta löydät vastauksen. Yksi Communityn parhaista hyödyistä onkin juuri se, että se avaa oven kaikille käyttäjille ja kaikenlaisille kysymyksille – myös sellaisille, joille ei löydy vastausta virallisista dokumentaatioista, ja jotka eivät varsinaisesti sovi palvelupyynnöksi. 

2. Apua, tukea ja opastusta silloin, kun sitä tarvitset

Visma Communityyn on koottu monipuolinen ja kattava dokumenttikirjasto. Löydät tarvittaessa tietoa, oppaita, webinaaritallenteita, opasvideoita ja muita materiaaleja – kaiken kootusti yhdestä paikasta. 

Oli kyse siis tuoteuutisista, versio- ja toimitustiedotteista tai alan ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista – Communityn hakutoiminto auttaa sinua löytämään etsimäsi vastaukset nopeasti. 

3. Kun haluat keskustella muiden käyttäjien kanssa 

Erilaisten materiaalien lisäksi Visma Community yhdistää käyttäjät. Kukapa tuntisi järjestelmämme paremmin, kuin niiden jokapäiväiset käyttäjät. Visma Communityssa tutustut muihin käyttäjiin, osallistut kehitystyöryhmiin ja jaat kokemuksia, ideoita, näkemyksiä, haasteita ja parhaita oppeja muiden käyttäjien kanssa.

Joko sinä olet Visma Communityn jäsen? 

Jotta varmistat, että olennainen ja tärkeä ohjelmistoihimme liittyvä tieto saavuttaa sinut oikea-aikaisesti, suosittelemme sinua rekisteröitymään Visma Publicin Communityyn. Näin kuulet ensimmäisenä mitä alalla tapahtuu ja siitä, mitä uutta ohjelmistoissamme on odotettavissa! 

  • Mikäli sinulla ei vielä ole Community-tunnuksia, voit rekisteröityä täällä.
  • Mikäli sinulla on jo tunnukset Communityyn, pääset kirjautumaan sinne täällä.

Mikäli kaipaat lisätietoja Communityn käytöstä, löydät käyttöä helpottavia ohjevideoita täältä.

Nähdään Communityssa!

Terveisin Marita Lindqvist, Community Manager, Visma Public Finland

Visma Public Oy

Me Visma Publicilla haluamme vahvistaa suomalaisten organisaatioiden toimintaa tehostamalla niiden talous- ja henkilöstöhallinnon toimintoja älykkäiden ratkaisujen ja laadukkaiden palveluiden avulla. Päätuotteemme ovat julkisen sektorin palkka- ja henkilöstöhallintoon suunnattu Personec F -tuoteperhe sekä digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisu Wintime, joka palvelee sekä julkista että yksityistä sektoria.

Suosituimmat