Siirry sisältötekstiin

20 000 käyttäjää ei voi olla väärässä

Helmikuussa 2016 Visma Fivaldin historiassa saavutettiin uusi merkkipaalu, kun ohjelmiston käyttäjämäärä ylitti 20 000 käyttäjän rajan. Alle 10 vuoden aikana käyttäjämäärä on kasvanut yli 400%.

20 000 käyttäjää

Fivaldin tarina alkoi vuosituhannen vaihteessa 10 hengen yrityksessä laskutussovelluksesta. Muutamaa vuotta myöhemmin järjestelmä laajentui myös muihin taloushallinnon sovelluksiin sekä kokonaan uudelle toimialalle, kiinteistöhallintaan. Kokonaisvaltainen kiinteistö- ja taloushallinnon järjestelmä alkoi kehittyä kohti tätä laajaa mittakaavaa, jollaisena Fivaldi tänäkin päivänä toimii.

Vuonna 2014 Fivaldi siirtyi osaksi Visman laajaa tuoteperhettä ja nimikin muuttui tämän myötä Visma Fivaldiksi. Nykyään ohjelmiston parissa työskentelee yli 50 henkilöä ja tuote on edelleen yksi suosituimmista talous-ja kiinteistöhallinnon ratkaisuista.

Kiitos tästä kasvusta ja kehityksestä kuuluu erityisesti asiakkaillemme sekä kaikille ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.

Vuosittaisten myynti- ja ostolaskujen, sekä maksujen määrä lasketaan tällä hetkellä miljoonissa. Nämä luvut kertovat Visma Fivaldin kattavasta käytöstä asiakkaidemme keskuudessa. Ohjelmiston kehitys on vahvasti sidottu vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Vuosittain toteutamme asiakkaiden kehitysehdotuksista niin pieniä ominaisuuksia kuin suurempiakin kokonaisuuksia.

Visma Fivaldi on ollut vuosia sähköisen taloushallinnon suunnannäyttäjä, joka on ihastuttanut monipuolisuudellaan. Tulevan vuoden aikana haluamme tuoda asiakkaillemme etenkin suurempia uudistuksia, jotka tulevat ohjaamaan asiakkaan taloushallinnon rutiineja. Vaikka sähköistä taloushallintoa ei vielä hyödynnetä Suomessa koko laajuudessaan, halutaan Visma Fivaldi siirtää kehityksessä seuraavalle tasolle helppokäyttöisenä ja ohjaavana digitaalisen talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmänä.

Saammeko esitellä: Visma Fivaldin 20 000. käyttäjä!

Visma Fivaldin Vaasan toimipisteen asiakaspalvelu kävi ilahduttamassa Isännöinti Mäkisen henkilökuntaa 20 000 käyttäjän kakulla. Isännöinti Mäkinen Oy on Vaasassa sijaitseva isännöinnin ja asumisen yritys. Jo 30 vuotta toiminut yritys otti Visma Fivaldin käyttöön 2012.

Yrittäjä Heidi Similä kuvailee Visma Fivaldia ammattilaisen ohjelmistoksi. “Visma Fivaldin sisäiset integraatiot ja pankkiyhteys ovat olleet käänteentekeviä ominaisuuksia. Aikaisemmissa ohjelmistoissa oli erikseen kirjanpitosovellus ja erillinen asiakkaista riippuvainen pankkiyhteys. Ohjelmat olivat sähköisiä, mutta sähköinen taloushallinto ei käytännössä toteutunut”, kuvailee Similä. Myös Visman mukaantulo on Similän mielestä positiivisena asiana.

“Taustalla meillä on laadukas käyttöönotto, joten asiat ovat menneet kerralla oikein ja ohjelmistoa pystytään käyttämään tehokkaasti”

Kirjoittanut: Elisa Pöyhönen, Tuotepäällikkö

Suosituimmat