Visma.net AutoInvoice – tehokas ja joustava laskutus

Visma.net AutoInvoice on verkkolaskupalvelu, jota käytetään toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7:n, Visma Novan ja Visma.net ERPin sekä taloushallinto-ohjelma Visma Fivaldin osana. AutoInvoicella lähetät ja vastaanotat verkkolaskut suoraan käyttämässäsi ohjelmistossa. Sisäänrakennettuna se toimii saumattomana osana toiminnanohjaustasi tai taloushallintoasi ilman aikaavieviä tiedonsiirtoja ulkopuolisista laskutusohjelmistoista.

AutoInvoicen välittäjäoperaattori on Maventa.

Miksi Visma.net AutoInvoice -verkkolaskutus kannattaa?

Automatisoitu ja nopea laskutusprosessi on etu jokaiselle yritykselle. Sähköinen laskutus lyhentää maksuaikoja ja nopeuttaa myyntisaatavien kiertoa.

64_customer_reports2.png

Verkkolaskutus tehostaa laskutusta poistamalla turhat manuaaliset prosessit.

64_invoice_confirmation.png

Sähköinen, automatisoitu ratkaisu vähentää virheitä laskujen käsittelyssä.

64_mail_sent.png

Voit lähettää sekä käsitellä saapuvat laskut missä ja milloin vain.

64_sent.png

Vastaanottajat saavat laskut liitteineen nopeammin, varmemmin ja tietoturvallisesti.

Tarvittaessa voit hyödyntää myös AutoInvoicen tulostus- ja postituspalvelua. Tulostamme ja lähetämme puolestasi esimerkiksi korkolaskut, perintäkirjeet, tiedotteet ja paperilaskut.

Lue lisää Visma.net AutoInvoicesta Visma-järjestelmissä:

48-Fivaldi.png

AutoInvoice Fivaldi-käyttäjille

Lue lisää

Tuoteikoni_L7-notext.png

AutoInvoice L7-käyttäjille

Lue lisää

48-Nova.png

AutoInvoice Nova-käyttäjille

Lue lisää

48-Visma.net-Financials.png

AutoInvoice Visma.net ERP -käyttäjille

Lue lisää

Visma Fivaldi 280x120png.png

Visma Fivaldin sähköinen verkkolaskutus – Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoInvoice on Visma Fivaldi -ohjelmiston sähköinen verkkolaskupalvelu. Sen avulla voit vastaanottaa laskuja sekä lähettää yritysten väliset laskut EU:n verkkolaskudirektiivin mukaisesti tai kuluttajien e-laskut ja suoramaksut suoraan Fivaldista. 

Palvelu otetaan käyttöön Fivaldissa AutoInvoice-palvelu-toiminnon kautta. Palveluntarjoaja on Visman omistama verkkolaskuoperaattori Maventa.

Saapuvat laskut

AutoInvoicen avulla saat kaikki saapuvat laskut suoraan Fivaldin ostolaskujen kierrätykseen. Skannauspalvelu muuttaa saapuvat paperi- ja PDF-laskut sähköiseen muotoon hyväksymistä varten.

Lähtevät laskut

AutoInvoice-palvelussa voit lähettää laskut verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta sekä sähköpostilla, jos tämä lähetystapa on aktivoitu AutoInvoice-tililläsi. Myös kuluttajien e-laskutuksen hallinta on helppoa ja automatisoitua.

Muut palvelut

AutoInvoicen tulostuspalvelun avulla voit lähettää kirjeitse suoraan Fivaldista myös muut tulosteet, kuten yhtiökokouskutsut ja tiedotteet.

 

Ota Verkkolaskutus käyttöön!

Tutustu Visma Fivaldiin

 

Lue lisää AutoInvoicesta ja sen käytöstä Fivaldin Community-käyttäjäyhteisöstä.

 


Tuoteikoni_L7-notext.png

Visma L7 & AutoInvoicen verkkolaskutus

AutoInvoicen kaikki palvelut – saapuvat ja lähtevät verkkolaskut yrityksille ja kuluttajille sekä massatulostuspalvelu – on integroitu valmiiksi L7:ään. Kun sinulla on käytössäsi verkkolaskutus AutoInvoice, voit myös automatisoida myyntireskontran ja maksuvalvontaprosessin Reskontravahdin avulla.

Käyttöönotto

Verkkolaskutuspalvelu AutoInvoicen käyttöönotossa osaksi L7-ohjelmistoa sinua auttavat asiantuntevat konsulttimme. Konsultoinnin tilauslomakkeen löydät täältä.

Ratkaisut kiinteistöhallintaan

AutoInvoicen avulla hoidat käden käänteessä vuokratalojen sekä taloyhtiöiden osakkaiden ja asukkaiden e-laskutuksen. AutoInvoicen massatulostusta voit hyödyntää esimerkiksi yhtiökokouskutsujen lähetykseen.

Ota verkkolaskutus käyttöön

Tutustu Visma L7 -toiminnanohjaukseen

 


Visma_Nova_product_icon_ver.png

Visma Novan sähköinen verkkolaskutus AutoInvoice

AutoInvoice Novassa

AutoInvoicen palvelut on integroitu saumattomasti Novaan, joten palvelun käyttö onnistuu kätevästi ohjelmiston sisällä. AutoInvoice-palvelua tuottava operaattori on Maventa, joka on myös ainoa Novassa käytettävissä oleva verkkolaskujen lähetysoperaattori. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Novasta lähetettävät verkkolaskut kulkevat aina AutoInvoicen kautta.

Lue aiheesta lisää Novan Community-käyttäjäyhteisöstä.

Visman asiantuntijat ovat apunasi sekä ohjelman käytössä että laskuvirtoihin liittyvissä kysymyksissä.

Reskontravahti

Reskontravahti-palvelun avulla varmistat laskujen lähetyksen, lähetät automaattiset huomautukset, hoidat perinnän ja huolehdit, että saat maksut ajallaan. Luot laskut normaaliin tapaan Novassa, ja Maventan tarjoama Reskontravahti hoitaa loput.

Palvelun käyttöönotto ei vaadi muutoksia Novaan, ja maksat edelleen vain AutoInvoicen lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista. Tutustu Reskontravahtiin osana Novaa täällä.

 

Ota Verkkolaskutus käyttöön!

Tutustu Visma Novaan

 

Asiakaskokemuksia - Visma.net AutoInvoice & Visma Nova

Tuoteikoni_VismanetERP.png

Hoida Visma.net ERPin verkkolaskutus Visma.net AutoInvoicella!

AutoInvoice on saumaton osa Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmää. Laskujen vastaanoton ja B2B-verkkolaskujen lähettämisen palvelut sisältyvät Visma.net ERPiin valmiiksi integroituina, joten tarvetta erilliselle integraatioprojektille ei ole.

 

Ota Verkkolaskutus käyttöön!

Tutustu Visma.net ERP -ratkaisuun