Raudanlujaa IT-konsultointia

Tarjoamme tehokkaat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut monimutkaisiin tietojärjestelmähaasteisiin sekä IT-konsultointia vaativiin projekteihisi. Asiakkaamme ovat julkishallinnon toimijoita sekä yksityisiä yrityksiä.

Raudanlujaa IT-konsultointia

Visma Consulting on IT-konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka osaajatiimeistä löytyy ratkaisuja niin julkishallinnon kuin yksityisen sektorin yrityksille ja organisaatioille. Hallitsemme niin sähköisen asioinnin palveluiden rakentamisen, mobiilisovellukset, web-sovellukset, IoT-ratkaisut, tuote- ja palvelukehityksen, erilaiset tietovarastointiratkaisut, D365- sekä O365-ratkaisut suunnittelusta toteutukseen. 

Monessa osa-alueista olemme Suomen sekä maailmanluokan johtavia asiantuntijoita, eikä siinä poikkeuksena ole myöskään tekoäly-tiimimme! Erilaiset optimointiprojektimme ovat tuoneet asiakkaillemme konkreettisia ajallisia sekä rahallisia säästöjä!

Teemme asiakaslähtöistä IT-konsultointia suurella sydämellä ohjelmistoalaa kohtaan – vahva ja laaja-alainen kokemustaustamme tuo meille varmuutta ja joustavuutta samalla kun tutkimme kokoajan uusia teknologioita. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme alla!

Sähköinen asiointi

Visma eBusiness Suite -sähköisen asioinnin kokonaisratkaisumme on käytössä jo yli sadalla suomalaisella yrityksellä ja julkisen sektorin organisaatioilla. Voit siirtyä sähköiseen itsepalveluprosessiin nopeasti ja luotettavasti. Ratkaisu on integroitavissa muihin järjestelmiin. Kerromme mielellämme lisää aiheesta!

Lue lisää

Dokumentin- ja asianhallinta

Organisaation dokumentin- ja asianhallinta sekä tiedonohjausjärjestelmä on mahdollista toteuttaa esimerkiksi erillisinä, mutta saumattomasti yhteentoimivina tuotteina. Tämä avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisumme on nimeltään Visma Case Manager, ja se on yhtä aikaa sekä kattava että helppokäyttöinen.

Lisätietoa

Asiakkuudenhallinnan työkalut

Olemme Suomen johtava Dynamics 365 -konsulttitalo. Olemme Microsoftin Gold partner ja markkinoiden kovimmat osaajamme toimittavat asiakkuudenhallinnan ratkaisuja aina parhaalla laadulla. Seuramme asiakkaamme matkaa uusien käytöntöjen jalkauttamiseen saakka varmistaaksemme, että ratkaisu saa aikaan konkretiaa ja tehokkuutta.

Tutustu tähän

Yhteiskäytön työkalut tiimillesi

Toteutamme Microsoftin O365 -kollaboraatioratkaisut tukemaan organisaatiosi viestintää, jakamista, dokumenttien yhteiskäyttöä sekä tiedon löytämistä. Nostat tuottavuuttasi tarjoamalla tehokkaat sekä mielekkäät toimintatavat. Nämä ratkaisumme sopivat toteutettaviksi niin intranet- kuin extranet-ympäristöissä.

Lue lisää

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu on tehokas strateginen valinta kaikkiin projekteihisi, sillä se asettaa tulevan sovelluksesi tai palvelusi käyttäjän kehitystyön keskiöön. Palvelumuotoilun myötä tunnistamme asiakkaan liiketoimintatavoitteen ja osaamme luoda käyttäjällekin merkityksellisimmän lopputuloksen kaiken ennakkotiedon avulla. Hyvin muotoiltu tuote ja palvelu sitouttaa asiakkaasi.

Lisätietoa

Tiedolla johtaminen

Dataohjautuva johtaminen ja kaiken saatavilla olevan tietosi jaottelu merkityksellisiksi analytiikoiksi sekä raporteiksi onnistuu yhteistyössä rautaisten ammattilaistemme kanssa. Raportoinnin, analysoinnin, laskennan sekä ennustamisen ratkaisumme toteutetaan yhteisestä suunnittelustamme laadukkaaseen lopputulokseen saakka aina tilanteeseen sopivimpia teknologioita hyödyntäen. 

Tutustu tähän

Web-kehitys

Meidän yli 60-henkisestä tuote- ja palvelukehitysjoukkueestamme löytyy varmasti tarpeisiisi sopivat ammattilaiset, jotta web-sovelluksesi saadaan palvelemaan sinua sekä asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan kattavaan tarjontaamme sekä asiakastarinoihimme!

Lue lisää

Mobiilikehitys

Tuodaan palvelusi suoraan käyttäjän käsiin! Olemme päässeet toteuttamaan jo useita kymmeniä mielenkiintoisia mobiiliratkaisuja erilaisille julkishallinnon sekä yksityisen sektorin toimijoille. Mobiilisovellus tai -palvelu tukee tavoitettavuuttasi ja on näin selkeä kilpailuetu.

Lisätietoa

Tekoäly

Olemme Suomen johtava optimointimalleihin, algoritmeihin ja data-analytiikkaan nojaavien ratkaisujen kehittäjä. Ongelmanratkaisu on meille enemmän kuin pelkkä buzzword – selvitämme monimutkaisetkin eri sääntöjä, valintoja sekä reunaehtoja sisältävät sotkut toimiviksi toteutuksiksi. Tunnista oman liiketoimesi haasteet asiakkaidemme tyypillisistä haasteista ja ota meihin yhteyttä!

Tutustu tähän

Esineiden internet (IoT)

Esineiden internet (Internet of Things) tarkoittaa erilaisten laitteiden ja palveluiden verkostoitumista, josta tuloksena tulee yksityishenkilölle tai organisaatiotasolle esim. käyttömukavuutta tai sujuvuutta. Esineiden internetin käyttökohteita tunnistetaan jatkuvasti lisää, ja IoT-sovellus voi olla hyvinkin tarkka. Oikeanlainen yhteistyö takaa käyttäjälähtöisen lopputuloksen synnyn.

Lue lisää

Integraatiot

Haluatko vahvistaa järjestelmiesi yhteistyötä, rakentaa automaatiota palveluihisi tai esimerkiksi saada toiminnanohjausjärjestelmäsi keskustelemaan asiakkuudenhallintasovelluksesi kanssa? Kuulostaa tutulta, ja me voimme auttaa sinua tässä.

Lisätietoa

Sulautetut järjestelmät

Sulautetut järjestelmät lienevät olleet meidän kaikkien arjessamme joskus läsnä – tietämättämme. Meidän asiantuntijatiimimme osaa toteuttaa sulautetun järjestelmän asiakkaan tavoitteet ja käyttäjä kirkkaimpana mielessään. 

Tutustu tähän

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.