ICT-konsultointi ammattitaidolla

Alan parhaat ja kokeneimmat asiantuntijat liiketoimintasi tehostamiseksi yksityisellä ja julkisella sektorilla.

ICT-konsultointi

Visma Consulting on kotimainen nopeasti kasvava ohjelmistoratkaisuihin ja ICT konsultointiin keskittynyt asiantuntijayritys. Erityisosaamisaluettamme ovat sähköinen asiointi, dokumentin- ja asianhallinta, kollaboraatio- ja portaaliratkaisut sekä johdon ja ICT-alan konsultointi. Olemme erittäin vakavarainen yhtiö, mistä todistuksena on lukuisat erinomaista taloudellista tilaa kuvaavat sertifikaattimme. 

Sähköinen asiointi

Toimittamamme sähköisen asioinnin alusta, eBusiness Suite, tarjoaa valmiin kokonaisuuden liiketoiminnan asiakasprosessin sähköistämiseksi. eBusiness Suitella asioinnin siirtäminen manuaalisesta käytännöstä sähköiseen itsepalveluprosessiin onnistuu nopeasti ja luotettavasti. Ratkaisu perustuu  avoimen lähdekoodin lisenssiin, mikä mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan ja joustavan järjestelmän. Ratkaisu on käytössä kymmenillä suomalaisilla yrityksillä ja julkisen sektorin organisaatioilla. Se skaalautuu yksinkertaisista ajanvarausjärjestelmistä suurien kaupunkien sähköisen asiointipalveluiden alustaksi.

Lue lisää

Dokumentin- ja asianhallinta

Tarjoamme kattavan avoimen lähdekoodin ratkaisun organisaation dokumentin- ja asianhallinnan toteuttamiseen. Ratkaisu on modulaarinen ja se sisältää dokumentinhallinnan, asianhallinnan ja tiedonohjausjärjestelmän erillisinä, mutta saumattomasti yhteentoimivina tuotteina. Asianhallintaratkaisumme, Case Manager tarjoaa erittäin helppokäyttöisen ja kattavan ratkaisun organisaation asianhallinnan toteuttamiseen. Tiedonohjausjärjestelmämme tarjoaa tavan toteuttaa organisaation tiedonohjaus ja tiedon elinkaaren hallinta luotettavasti helppokäyttöistä ohjelmistoa hyödyntäen.

Lue lisää

Kollaboraatio ja portaalit

Toimitamme ratkaisuja organisaation verkkopalveluiden, sähköisten työpöytien ja kollaboraatioratkaisujen toteuttamiseen. Olemme Suomen johtava Liferay-teknologiaosaaja ja olemme toteuttaneet yli 60 edistyksellistä Liferay-teknologiaan pohjautuvaa verkkopalvelua. Sähköisen työpöydän toteuttamiseen toimitamme Virtual Office -ratkaisua, joka tarjoaa yhtenä toimivana kokonaisuutena kattavan sähköisen työpöytäratkaisun organisaation kollaboraatiotarpeisiin. Molemmat ovat avoimen lähdekoodin ratkaisuja, jotka tarjoavat erittäin joustavan ja kustannustehokkaan tavan toteuttaa organisaation sähköiset palvelut.

Lue lisää

ICT- ja johdon konsultointi

Tarjoamme asiakkaillemme kokeneita konsultteja sekä ICT-alan että johdon konsultoinnin alueella. Kauttamme löytyvät ICT-alan parhaat osaajat tietojärjestelmien elinkaaren eri vaiheisiin, kuten projektien johtoon, määrittelyyn, toteutukseen, laadunvarmistukseen ja auditointiin. Johdon konsultoinnin puolella tarjoamme rautaista osaamista tietohallinnon, strategian, operatiivisen toiminnan ja työhyvinvoinnin kehittämisen alueilla. Toimintatapamme perustuu vahvaan ja luottamukselliseen verkostoitumiseen ammattitaitoisten ja auditoitujen kumppaneidemme kanssa.

Lue lisää

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.