Sähköinen ajanvaraus

Visma DigitalBooker on suosittu ajanvarausjärjestelmä. Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!
Kokeile ilmaiseksi
Ajanvarausjärjestelmä
24/7

Ole saatavilla

Suurin osa DigitalBookerin varauksista tehdään netissä perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sähköinen ajanvaraus on kiinteä osa nykyaikaista asiakaspalvelua.

Asiakas

Kätevä kumppani

 Kalenterimerkintä sisältää automaattisesti toimipisteesi yhteystiedot sekä muistutusviestin asiakkaalle ennen tapahtumaa.

Asiakas

Pidä huolta

 Ilmoita peruutusajoista, kiitä käynnistä tai kerro uusista tuotteista ja kampanjoista sähköpostitse tai tekstiviestein. Kaikki suoraan DigitalBookerista!


Tutustu tarkemmin DigitalBookeriin

Lue lisää kotisivuiltamme >>

Asiakastarina: GROOM Parturit 

DigitalBooker auttaa paljonkin meitä meidän arjessa. Eli tänä päivänä suuri osa meidän ajanvarauksista tulee netin kautta ja se on meidän yksi tärkeimmistä työvälineistä. Ei niitä varauksia olisi niin paljon ellei sen käyttö olisi niin helppoa. Helppokäyttöisyys molemmin puolin pitää olla, siis ei pelkästään asiakaspuolella vaan sen pitää olla meillä arjessa helppokäyttöinen.

Sami Heino,
Groom Partureiden omistaja ja perustaja

Katso referenssivideo >>

 

DigitalBooker

Esittely

KATSO VIDEO

 

DigitalBooker-nettiajanvaraus on aina mukanasi

Sinun ei tarvitse ladata koneellesi mitään, ja pääset käsiksi DigitalBooker-varauskalenteriin mistä tahansa, millä laitteella tahansa. Myös asiakkaasi pääsevät varaamaan aikoja laitteesta ja paikasta riippumatta. Myös aikojen peruminen hoituu ilman, että sinun tarvitsee siitä murehtia.

PilatesHelsinki_refe

Yrityksesi näköinen ajanvaraus

Ajanvarausjärjestelmä on osa brändiäsi, ja siksi voit personoida DigitalBookerin ulkoasun vaikkapa kotisivuihisi sopivaksi. Asiakkaan näkymä on selkeä ja nettivaraus tapahtuu muutamalla klikkauksella.

kuvankaappaus

Hallitse työpäiviäsi

Halutessasi voit asettaa DigitalBookerin ehdottamaan automaattisesti aikoja asiakkaillesi siten, että hukka-aika varausten välissä minimoituu. Toisaalta voit pitää huolen, että saat kaipaamasi tauon kun sitä tarvitset. Nettiajanvarauksella tehostat toimintaasi ja se toimii kuin automaattisena sihteerinäsi.

DigitalBooker tarjoaa 14 päivän ilmaisen koekäytön

Ominaisuuksia

DigitalBookerissa on kaikki yhdessä paketissa - helposti!

Apps

Valitse mieluisat lisäosat

DigitalBookerin AppStoresta voit valita juuri itsellesi sopivat lisäosat- vain yhdellä klikkauksella. Voit esimerkiksi markkinoida tehokkaammin tai tarjota paremman varauskokemuksen asiakkaillesi.

asiakkaat

Tunne asiakkaasi

Seuraa tilastoista reaaliajassa varaustesi tekoaikoja, asiakasrekisterisi sukupuolijakaumaa, palveluidesi saamaa asiakaspalautetta, eniten ja vähiten käytettyjä palvelujasi ja paljon muuta.

pilvi

Varaukset kulkevat kanssasi

Ajan tasalla pysyminen ei saa olla riippuvainen työkoneestasi. Lisää oma kalenterisi esimerkiksi matkapuhelimeen tai Google-kalenteriin ja varmistat, että olet aina tietoinen seuraavasta varauksestasi.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Mitä asiani koskee
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.