Ole saatavilla

Suurin osa DigitalBookerin varauksista tehdään netissä perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sähköinen ajanvaraus on kiinteä osa nykyaikaista asiakaspalvelua.

Ajanvarausjärjestelmän edut

Kalenterimerkintä sisältää automaattisesti toimipisteesi yhteystiedot sekä muistutusviestin asiakkaalle ennen tapahtumaa. Asiakkaasi voivat perua ja varata aikoja ilman soittamista, joten  sinulta vapautuu aikaa muuhun liiketoimintaan.

Kasvata myyntiäsi

DigitalBooker on enemmän kuin ajanvarauskalenteri. Ilmoita peruutusajoista, kiitä käynnistä tai kerro uusista tuotteista ja kampanjoista sähköpostitse tai tekstiviestein. Kaikki suoraan DigitalBookerista! 


Tutustu tarkemmin DigitalBookerin ominaisuuksiin

Katso toiminnot ja hinnat

 Katso video: GROOM Parturit 

"Suosittelisin, koska mun mielestä markkinoiden paras ajanvarausjärjestelmä."

DigitalBooker auttaa paljonkin meitä meidän arjessa. Eli tänä päivänä suuri osa meidän ajanvarauksista tulee netin kautta ja se on meidän yksi tärkeimmistä työvälineistä. Ei niitä varauksia olisi niin paljon ellei sen käyttö olisi niin helppoa. Helppokäyttöisyys molemmin puolin pitää olla, siis ei pelkästään asiakaspuolella vaan sen pitää olla meillä arjessa helppokäyttöinen.
Sami Heino,
Groom Partureiden omistaja ja perustaja

 

DigitalBooker-nettiajanvaraus on aina mukanasi

Sinun ei tarvitse ladata koneellesi mitään, ja pääset käsiksi DigitalBooker-varauskalenteriin mistä tahansa, millä laitteella tahansa. Myös asiakkaasi pääsevät varaamaan aikoja laitteesta ja paikasta riippumatta. Myös aikojen peruminen hoituu ilman, että sinun tarvitsee siitä murehtia.

Yrityksesi näköinen ajanvaraus

Ajanvarausjärjestelmä on osa brändiäsi, ja siksi voit personoida DigitalBookerin ulkoasun vaikkapa kotisivuihisi sopivaksi. Asiakkaan näkymä on selkeä ja nettivaraus tapahtuu muutamalla klikkauksella.
Kokeile ilmaiseksi ilman sitoumuksia 14 päivää!
Ei piilokuluja tai aloitusmaksuja.

Hallitse työpäiviäsi

Halutessasi voit asettaa DigitalBookerin ehdottamaan automaattisesti aikoja asiakkaillesi siten, että hukka-aika varausten välissä minimoituu. Toisaalta voit pitää huolen, että saat kaipaamasi tauon kun sitä tarvitset. Nettiajanvarauksella tehostat toimintaasi ja se toimii kuin automaattisena sihteerinäsi.

Kokeile 14 päivää vapaasti ilman sitoumuksia tai testaa valmista demojärjestelmää!

 

Ominaisuuksia

DigitalBookerissa on kaikki yhdessä paketissa - helposti!

Valitse mieluisat lisäosat

DigitalBookerin AppStoresta voit valita juuri itsellesi sopivat lisäosat- vain yhdellä klikkauksella. Voit esimerkiksi markkinoida tehokkaammin tai tarjota paremman varauskokemuksen asiakkaillesi.

Tunne asiakkaasi

Seuraa tilastoista reaaliajassa varaustesi tekoaikoja, asiakasrekisterisi sukupuolijakaumaa, palveluidesi saamaa asiakaspalautetta, eniten ja vähiten käytettyjä palvelujasi ja paljon muuta.

Varaukset kulkevat kanssasi

Ajan tasalla pysyminen ei saa olla riippuvainen työkoneestasi. Lisää oma kalenterisi esimerkiksi matkapuhelimeen tai Google-kalenteriin ja varmistat, että olet aina tietoinen seuraavasta varauksestasi.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

Mitä asiani koskee