Sähköinen ajanvaraus

Visma DigitalBooker on suosittu ajanvarausjärjestelmä. Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!
Kokeile ilmaiseksi
Ajanvarausjärjestelmä
24/7

Ole saatavilla

Suurin osa DigitalBookerin varauksista tehdään perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sähköinen ajanvaraus on kiinteä osa nykyaikaista asiakaspalvelua.

Asiakas

Kätevä kumppani

 Kalenterimerkintä sisältää automaattisesti toimipisteesi yhteystiedot sekä muistutusviestin asiakkaalle ennen tapahtumaa.

Asiakas

Pidä huolta

 Ilmoita peruutusajoista, kiitä käynnistä tai kerro uusista tuotteista ja kampanjoista sähköpostitse tai tekstiviestein. Kaikki suoraan DigitalBookerista!

 

DigitalBooker

Esittely

KATSO VIDEO

 

 

"Suosittelen. Meidän tavoite on, että palvelu on helppo ja mutkaton asiakkaalle. DigitalBooker on todella tukenut sitä […]. Se on helppo käyttää ja asiakaspalvelu on ollut hyvää. Jos on lähettänyt viestin niin siihen on vastattu aina saman päivän aikana […] Ollaan itse kiinni siinä opetustyössä, joten ei ehditä niin hyvin vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin. DB mahdollistaa, että palveluita voidaan varata milloin vain, riippumatta siitä missä tilanteessa me itse ollaan."

Heini Haapala,
Suomen naisten Golf-maajoukkueen entinen valmentaja, golf-kouluttaja ja opettaja.

 

 

DigitalBooker on aina mukanasi

Sinun ei tarvitse ladata koneellesi mitään, ja pääset käsiksi DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmään mistä tahansa, millä laitteella tahansa.

PilatesHelsinki_refe

Yrityksesi näköinen ajanvaraus

Ajanvarausjärjestelmä on osa brändiäsi, ja siksi voit personoida DigitalBookerin ulkoasun vaikkapa kotisivuihisi sopivaksi. Asiakkaan näkymä on selkeä ja varaus tapahtuu muutamalla klikkauksella.

kuvankaappaus

Hallitse työpäiviäsi

Halutessasi voit asettaa DigitalBookerin ehdottamaan automaattisesti aikoja asiakkaillesi siten, että hukka-aika varausten välissä minimoituu. Toisaalta voit pitää huolen, että saat kaipaamasi tauon kun sitä tarvitset.

DigitalBooker tarjoaa 14 päivän ilmaisen koekäytön

Ominaisuuksia

DigitalBookerissa on kaikki yhdessä paketissa - helposti!

Apps

Valitse mieluisat lisäosat

DigitalBookerin AppStoresta voit valita juuri itsellesi sopivat lisäosat- vain yhdellä klikkauksella. Voit esimerkiksi markkinoida tehokkaammin tai tarjota paremman varauskokemuksen asiakkaillesi.

asiakkaat

Tunne asiakkaasi

Seuraa tilastoista reaaliajassa varaustesi tekoaikoja, asiakasrekisterisi sukupuolijakaumaa, palveluidesi saamaa asiakaspalautetta, eniten ja vähiten käytettyjä palvelujasi ja paljon muuta.

pilvi

Varaukset kulkevat kanssasi

Ajan tasalla pysyminen ei saa olla riippuvainen työkoneestasi. Lisää oma kalenterisi esimerkiksi matkapuhelimeen tai Google-kalenteriin ja varmistat, että olet aina tietoinen seuraavasta varauksestasi.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Kiinnostuksen kohde

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.