Mukautuva hybridi-ohjelmisto

Visma Business on kattava ja nykyaikainen toiminnanohjaus- ja taloushallinnon ohjelmisto. Sen avulla pystyt tarjoamaan kullekin yrityksesi asiantuntijalle oman vastuualueensa mukaisen näkymän, jonka avulla kontrolloida yrityksen prosesseja.

Visma Business on hybridiratkaisu, jossa paikalleen asennettujen toiminnallisuuksien lisäksi osa toiminnallisuuksista toimivat täysin pilvessä paikasta riippumatta selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. Näin mm. työntekijöiden liikkuvuus ei ole esteenä nopealle tiedon saannille tai kirjaamiselle. 

Hybridi Visma Business

5 syytä valita Visma Business

 1. Toiminnanohjaus ja taloushallinto samassa paketissa
  Visma Businessilla hoituu yrityksenne sekä toiminnanohjaus että taloushallinto. Modernisoitu järjestelmä on hybridi eli osa tai kaikki toiminnoista on tarjolla pilvipalveluna.
 2. Mukautuu yrityksesi prosesseihin
  Visma Businessin näkymät ovat muokattavissa yrityksenne toiminnan mukaisiksi ilman koodaamista.
 3. Integroitavissa 
  Visma Business on rajapinnan avulla integroitavissa muihin yrityksesi tärkeisiin järjestelmiin. Tarvittaessa toiminnanohjausjärjestelmän tietokantaan voidaan myös lisätä kenttiä. Visma Businessin partnerit ovat sertifioituja ja kokeneita integroijia.
 4. Johda tiedolla - maksimoi tuotot 
  Raportointi kattaa niin ajastetut jatkuvat raportit kuin myös erilaiset addhoc –raportit. Raportointitauluja voi selata ja niistä voi tehdä hakuja suoraan käyttöliittymästä käsin. 
 5. Tuhansien pk-yritysten käytössä pohjoismaissa
  Visma Business on käytössä noin 4000 yrityksessä. Koska Visma Businessin taloushallinto on suosittu myös tilitoimistoissa, moninkertaistuu Visma Businessilla hoidossa olevien yritysten määrä. 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.