Visma Nova - Toiminnanohjaus-järjestelmä kätevänä kokonaisratkaisuna

Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella.

Ota yhteyttä

 

Miten Visma Nova helpottaa työtäsi?

Jos helppous on sinulle avainsana ohjelmiston valinnassa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan - ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana. 


Laskuta tehokkaammin

Suttuiset tuntimerkinnät tai hukkuneet kuitit eivät enää hidasta laskutusta. Tunti- ja materiaalitiedot sekä kulu- ja matkalaskut merkitään vain kerran, ja ne siirtyvät heti laskutuksen käsittelyyn.

Tuottavaa keikkatyötä

Sähköiset työmääräimet nopeuttavat etenkin keikkatyötä, kun niitä voi lisätä ja tarkistaa vaikka mobiilisti vaikkapa puhelimelta. Työkohteesta voi näin ollen siirtyä suoraan seuraavalle käymättä välissä toimiston kautta. 


Pysy ajantasalla 

Töiden organisointi esimerkiksi tehdasesimiehenä on helpompaa, kun näet ajantasaiset resurssit ja työtilanteen suoraan ohjelmasta. Voit tarkistaa samalla vaikkapa laitteiden huoltohistorian, joten myös töiden ennakointi sujuu kätevästi.

Vähemmän
IT-huolia

Ohjelmiston kanssa tappelu on hukkaan heitettyä työaikaa. Visma Nova on niin helppokäyttöinen ja intuitiivinen, että käytät ohjelmistoa pian kuin vanha tekijä. Ja jos jokin kuitenkin askarruttaa, suomalainen asiakastukipalvelumme on valmiina auttamaan puhelimitse  tai verkossa. 

Nopea
käyttöönotto

Valmiiksi mietitty ratkaisu helpottaa ohjelmiston käyttöönottoa. Sinun ei tarvitse hikoilla mahdollisuuksia tutkien – me olemme koonneet sinulle kaiken tarpeellisen helpoksi kokonaisratkaisuksi. Halutessasi voit kuitenkin koostaa kokonaisuuden myös ominaisuus kerrallaan.

Laajat integraatiomahdollisuudet

Tarvitsisitko ohjelmiston lisäosaksi vaikkapa verkkokaupan, asiakkuudenhallintaa tai rahtiasiakirjoja? Visma Novaan voit liittää tarvitsemasi lisäosat kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. Tutustu ohjelman valmis-integraatioihin ja avoimiin rajapintoihin.

Visma Nova -toiminnanohjauksen 10 versio on nyt julkaistu!

Nova on markkinoiden kestosuosikki, joka kehittyy jatkuvasti. Nyt julkaistu 10-versio tuo mukanaan lisää automaatiota ja vieläkin parempaa käytettävyyttä asiakkaillemme. Monet uuden version päivitykset ovat saaneet alkunsa suoraan asiakkaidemme toiveista, mutta mukana on myös muun muassa lakisääteinen päivitys verkkolaskujen lähetykseen.

Onko yritykselläsi mietinnässä uusi toiminnanohjausjärjestelmä? Nyt on erinomainen hetki siirtyä Visma Novaan ja saada käyttöön sen monipuoliset toiminnallisuudet.
Tutustu myös tarkemmin Visman Novan kehitykseen blogissamme. Siirry lukemaan.>>

 

Kattava kokonaisratkaisu PK-yrityksille

Toiminnanohjaus

Ohjaa koko tuotantoprosessia tilauksesta toimitukseen samalla ohjelmistolla. Voit seurata tuotannon edistymistä ja hallita työjonoa kätevästi ohjelman graafisesta näkymästä. Visma Nova helpottaa työtäsi myös mm. automaattisin materiaalivarauksin ja kapasiteetin seurannalla.

Taloushallinto

Niin osto- kuin myyntiprosessikin toimivat yhtenä kokonaisuutena, kuin itsestään: ostolaskujen ja myynnin tiedot siirtyvät eteenpäin yhden kirjauksen perusteella. Jos et halua hoitaa taloushallintoa itse, voit ulkoista sen tilitoimistolle. Pilvipalvelun yhteiskäyttö tarjoaa vaihtoehtoja työnjakoon. 

Materiaalihallinto

Optimoi tavaran kiertonopeus Visma Novan materiaalihallinnon toiminnoilla. Hoidat koko prosessin tehokkaana ketjuna: tarjouksesta laskutukseen ja hankinnasta maksuun. Tuotetietojen ylläpitoon on monipuoliset mahdollisuudet ja hintapäivitykset teet ketterästi. 

 Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Toteutamme Tulorekisterin vaatimat muutokset tuotteeseen panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistettu automaattinen ilmoittaminen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.

 

Jo tuhannet yritykset valinneet Visma Novan

Visma Nova on tuhansien suomalaisten pk-yritysten valitsema toiminnanohjausjärjestelmä. Yli 20 vuoden asiakaslähtöinen kehityshistoria ja Pohjoismaiden johtavan ohjelmistotalon vahvat tulevaisuuden panostukset antavat Visma Novan käyttäjälle yhdistelmän monipuolisuutta, toimintavarmuutta ja nykyaikaisia työskentelytapoja.
Tutustu kuinka asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa Visma Novalla. 

Katso referenssit

Kone-Ketonen Oy

Kasvua perheyrityksen miljoonabisnekseen Visma Novan avulla

Kone-Ketonen on ollut tyytyväinen Visma Nova asiakas jo 18 vuoden ajan. Visma Nova on kasvanut yrityksen mukana ja ohjelmiston ominaisuuksia on laajennettu vuosien aikana vastaamaan aina sen hetkistä tarvetta.

Lue lisää

Kaskipuu Oy

Taloushallinto ja matkalaskuohjelma saumattomasti yhdessä

Kaskipuu Oy:n kirjanpito on hoidettu Visma Novassa vuoden 2019 alusta lähtien. Nova oli aiemmin käytössä konsernin toisessa yhtiössä, jonka vuoksi Kaskipuu Oy päätti laajentaa ohjelmiston koko konsernin taloushallinnon käyttöön.

Lue lisää

Temal Oy

Temal valitsi Visma Novan kolmen ominaisuuden ansiosta

Hinta, toimintavarmuus ja sopivuus alalle – ne olivat Visma Novan valttikortteja, joiden vuoksi Temal Oy valitsi ohjelmiston jo vuonna 1999. Näiden ominaisuuksien vuoksi ohjelmisto on edelleen yrityksen luottoratkaisu.

Lue lisää

ekovilla.jpg atlantic.jpg korves-logo.jpgkoukkukuljetus.jpglogo.png Nova_reffa_Tehohydro.jpg orapac.jpg prevex.jpg rahikkala.jpg Rakennus_Isotalo.PNG Reffa_Hiipakka.jpg steeltooling_nova.jpg temal.jpg

 

Käyttöönota Visma Nova pilvipalveluna 

 

Tee järjestelmän vaihtamisesta helppoa

Tutustu alta materiaaleihin ERP-ohjelmiston nykytilan arviointiin ja hankintaan liittyen. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa

Tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksien
tehokas toiminnanohjaus


Tukku- ja erikoistavarakauppojen liiketoimintaa leimaa monimuotoisuus, sillä osto- ja myyntitoimintojen lisäksi yritys voi harjoittaa kokoonpanoa tai tarjota erilaisia palvelutöitä. Lue, miten tukkuyritys voi toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallita kannattavuuttaan, asiakkaitaan sekä ydintoimintojaan ja siten saavuttaa kilpailukykyä.

Lataa opas

Tehokas toiminnanohjaus
teollisuusyrityksissä


Tyypillisesti toiminnanohjausjärjestelmää on hyödynnetty teollisuusyritysten myynnissä, materiaalinhallinnossa sekä taloushallinnossa. Jatkossa teollisuusyritysten haasteena on saada ERP-järjestelmä vielä tehokkaampaan käyttöön myös tuotannon puolella. Lue oppaastamme, miten teollisuusyrityksen toimintaan saadaan lisää selkeyttä ja hallittavuutta tehokkaan toiminnanohjauksen avulla.

Lataa opas

ERP-järjestelmän vaihtajan
opas


Mitkä merkit kertovat, että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin. Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Lataa opas

 

Tukea asiakkuuden eri vaiheisiin - koulutus, konsultointi ja sovellustuki

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja. Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä. Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Sertifioidut Visma-partnerit auttavat ympäri Suomen

Sertifioidut jälleenmyyjäpartnerimme ovat kouluttautuneet ratkaisuihimme ja palvelevat ympäri Suomen. Osaavat partnerimme mahdollistavat paikallisen markkinan ja tarpeiden tuntemuksen. Tutustu partneriverkostoomme alta! 

Tutustu partnereihimme