Asiantuntijat tukenasi

Visman kanssa et ole yksin - asiantuntijamme ovat tukenasi

Mielestämme pelkkä ohjelmisto tai palvelu ei riitä, kun haluaa täyden hyödyn tekemästään investoinnista. Visman asiakkaana saat asiantuntijoidemme kaiken osaamisen käyttöösi.

Visman ohjelmistoratkaisujen ja ulkoistamispalveluiden käyttäjänä tavoitat tarvitsemasi asiantuntijat helposti erilaisten Internetissä toimivien palvelusivustojen kautta, mutta myös puhelimitse. Eri liiketoiminnan osa-alueisiin erikoistuneet ammattilaiset tukevat toimintaasi omalla osaamisellaan.

Ota asiantuntijat tukemaan ohjelmistokäyttöä

Tavallisesti pelkkä ohjelmiston hankinta ei riitä saamaan maksimaalista hyötyä hankitusta järjestelmästä. Tarjoammekin ohjelmistohankinnan tueksi laadukkaita palveluja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät saamaan investoinnistaan täyden hyödyn. Asiakkaitamme palvelevat alan asiantuntijat, jotka takaavat tehokkaan käyttöönoton, koulutuksen sekä asiakaspalvelun.

Koulutus ja konsultointipalvelut

Ohjelmiston hallittu käyttöönotto edellyttää käyttäjien kouluttautumista ja perehtymistä uuteen tietojärjestelmään. Koulutus on aiheellinen myös silloin, kun ohjelmiston parissa työskentelyn aloittaa uusi työntekijä tai jos otetaan käyttöön uusi sovellus. Riittävä ja perusteellinen koulutus varmistaa ohjelmiston toimivan ja täysipainoisen käytön alusta lähtien.

Visman konsultit ja kouluttajat ovat pitkänlinjan IT-ammattilaisia, joilla on yhteensä 300 vuotta konsultointikokemusta. Keskimäärin asiantuntijoillamme on 19 vuoden kokemus.

Lue lisää yrityskohtaisista koulutuksistamme täällä >>

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme muodostuu internet-pohjaisista HelpDesk- ja foorumi-palveluista sekä puhelintuesta. Ylläpitoasiakkaitamme palvelevat eri toimialoihin, ohjelmistoihin tai tiettyihin sovelluksiin erikoistuneet alansa ammattilaiset. Asiakaspalvelumme vastaa palvelupyyntöihin, jotka liittyvät koulutettuihin ja käyttöönotettuihin ohjelmistoratkaisuihin ja sovelluksiin.

  • Suomenkielinen, paikallinen tukipalvelu
  • Internetin tukisivustot käytettävissä ympäri vuorokauden
  • Asiakaspalvelun henkilöstöllä keskimäärin yli 10 vuoden kokemus
  • Jatkuva asiakastyytyväisyysseuranta

Tarkista käytössäsi olevan ratkaisun tai palvelun tärkeät yhteystiedot täällä >>

Lisäksi tarjoamme muita palveluita ohjelmistoratkaisuihin liittyen:

  • Soveltuvuusanalyysi
  • Projektinjohtaminen
  • Räätälöintipalvelut
  • Tekninen konsultointi