Avoimet työpaikat

Tuotekehityspäällikkö Lappeenrantaan

Visma Solutions on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Visma Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmä Visma Netvisor, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä budjetointi- ja raportointiohjelmisto Visma Navita.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee noin 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat viisi tytäryritystä työllistävät lähes 700 ammattilaista 30 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat 50 000 asiakasyritystä. Visma on Pohjoismaiden suurin ERP-toimittaja.

Mitä etsimme?

Etsimme tuotekehityspäällikköä (Development Manager) Suomen suosituimman sähköisen taloushallinnon ja liiketoiminnan ohjauksen yhdistävän pilvipalvelun, Visma Netvisorin, kehitykseen.

Olet intohimoinen työssäsi, ja haluat kehittää niin palvelun teknologisia ratkaisuja kuin myös tuotekehitystiimiläisten osaamista sekä toimintatapoja. Sinulla on kädet-savessa-osaamista laajojen tietojärjestelmien tekemisestä, ja ymmärrät myös liiketoiminnan tarpeita.

Netvisor-tuotekehityspäällikkönä ohjaat asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kehitystarpeiden analysointia, priorisointia ja toteuttamista. Kykenet perustelemaan päätöksesi ja esittämään ne muille helposti ymmärrettävästi. Osaamisesi ja näkemyksesi auttavat sinua ottamaan kokonaisvastuun järjestelmän eteenpäin viemisestä huomioiden palvelun jatkuvuuden hallinnan, arkkitehtuurin ja korkean käytettävyyden. Tukenasi on vahva, yli 20 henkilön, ammattilaisjoukkue kehittäjiä, testaajia, käytettävyysasiantuntijoita ja infra-osaajia. Tulet toimimaan tehtävässä myös esimiesten esimiehenä.

Odotamme sinulla olevan työkokemusta pilvipalveluiden kehittämisestä sekä henkilöstön johtamisesta. Toivomme sinulta tietämystä taloushallinnosta sekä taloushallinnon järjestelmistä. Arvostamme erityisesti kokemusta tilitoimistotoimialalta. Viihdyt myös asiakasrajapinnassa, olet järjestelmällinen ja pitkäjänteinen etkä arkaile tiukkojakaan tilanteita. Sinulla on myös mahdollisuus kohtuulliseen matkustamiseen työssäsi. Edellytämme kykyä ja valmiuksia toimia yhteistyössä Visman kansainvälisen organisaation kanssa. Tehtävä vaatii hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa.

Mikäli sinulla on näyttöjä onnistuneista työelämän saavutuksista ja tuotekehityksen luotsaaminen on lähellä sydäntäsi, voit olla etsimämme henkilö. Vakuuta meidät hakemuksellasi miksi sinun osaamisprofiilisi sopisi parhaiten Netvisor-tuotekehityksen johtamiseen.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä Saas-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 30 000 suomalaista yritystä. Olemme yli 100 hengen kasvuyritys ja meillä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä. Tarjoamme sinulle:

• Mielenkiintoisen työn vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota.
• Pääset näyttämään kykysi ja koko osaamisesi sekä haastamaan itsesi laaja-alaisissa työtehtävissä inspiroivien kollegoiden tuella.
• Mahdollisuus vaikuttaa suoraan kuinka kymmenet tuhannet Suomalaiset pk-yritykset käsittelevät liiketapahtumia ja tehostavat toimintojaan.
• Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work –tutkimus 2014-2015)
• Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemuksesi sekä CV:n tämän linkin kautta viimeistään 21.08.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:
Jarkko Rouvinen
jarkko.rouvinen@visma.com
040 744 9157
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.fi
www.vismasolutions.fi/rekrytointi  
www.visma.com